Sådan bruges Bitly til at forkorte URL'er og links gratis

Mange gange ønsker vi at dele med vores venner eller på sociale netværk links, som vi finder interessante. Disse links er dog for lange, hvad kan vi bruge? Lære at bruge Bitly til at forkorte URL'er og links gratis .

På denne måde kan vi dele uden ingen begrænsninger alle de links, vi vil have, hvor vi vil. Det er ideelt for dem, der administrerer mange sociale netværk, som har vigtige websteder eller fansider.

Især for dem, der bruger applikationer som Twitter, hvor antallet af tegn er ret begrænset. Uanset hvad, er det ikke en dårlig idé for dig at lære at bruge Bitly til forkorte links gratis da denne webapplikation tilbyder et stort antal gratis muligheder uden at skulle gå igennem boksen hele tiden.

Det er derfor, vi skal se en simpel tutorial, hvor vi vil lære dig hvordan man bruger Bitly på alle måder. Fra registrering til linkforkortelse. Den har endda en udvidelse til Google Chrome, som sparer dig for en masse tid, hvis du skal forkorte for mange links eller være noget, du gør meget.

Vi går trin for trin i denne guide til at bruge Bitly, hvor du vil lære alt, hvad du behøver for at begynde at tage dine første skridt med denne interessante og frem for alt nyttige webapplikation.

Indeks
  1. Trin-for-trin guide til brug af Bitly
  2. Sådan bruges Bitly til at forkorte links gratis

Trin-for-trin guide til brug af Bitly

  • Den første ting du skal gøre er at tilmelde dig Bitly for at drage fordel af alle de fordele, det tilbyder. For dette vil vi oprette en konto, som er gratis .
  • Vi går ind på Bitly.com. Derefter klikker vi på knappen » Start gratis “. Vi går til en ny side, hvor vi vil se, at vi kan få adgang til tre fly. Hver af disse med sine fordele.
  • Den første er gratis, mens den anden og tredje kan betales. Hvis du starter og ikke har en stor mængde links, anbefaler vi at starte med versionen ledig .
  • Så skal vi udfylde en lille formular for at gennemføre tilmeldingen. Det eneste den beder os om er brugernavn, e-mail og adgangskode. Så bliver du nødt til at vælge aktivitetssektoren, noget ganske simpelt.
  • Du skal også besvare tre spørgsmål, som Bitly vil stille dig om, hvordan du vil bruge deres tjeneste. Den første er Hvordan vil du bruge Bitly? Dette kan være personlig, professionel , etc. Størrelsen af ​​din virksomhed i dette tilfælde vil også være personlig og til at fuldføre den opgave, du udfører.
  • Når du er færdig, bare bekræfte Bitly-e-mailen og kontoen fungerer, og du kan begynde at oprette dit brugerdefinerede link.

For at forkorte en URL i Bitly er metoden ret enkel. Alt du skal gøre er at kopiere den URL, du vil forkorte, og derefter indsætte den i boksen" Forkort dit link » klik derefter på knappen, der siger » Forkort og du har den forkortede URL.

I princippet er dette den nemmeste måde at gøre det på. Men du kan også tilpasse forkortede adresser for at gøre dem mere brugervenlige. Du behøver ikke at betale for at gøre dette, fordi Bitly tilbyder et væld af ret fede gratis funktioner.

Du har også en udvidelse til Chrome, og det kan du fremskynde linkforkortningsprocessen ved hjælp af bitly. For at kunne bruge denne udvidelse skal du blot installere den i din browser.

Derefter skal du tilknytte kontoen og forkorte URL'er direkte, mens du browser ved at klikke på udvidelsen, og linket forkortes øjeblikkeligt. Det er så enkelt som det og uden at skulle få adgang til det officielle Bitly-websted. Relateret til denne artikel er du muligvis også interesseret i Sådan forkortes affiliatelink eller webadresser på min hjemmeside i WordPress

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up