Hvordan tilmelder man sig eller linker to e-mails? - Hurtigt og nemt

Mange af os har e-mail-konti fra forskellige virksomheder, og på et tidspunkt ønskede vi at linke to e-mails sammen for at spare tid.

I denne forstand, hvor nyttigt det er, at e-mails sendes til dig på to eller flere e-mail-konti finde samme sted.

Tilmelding til konti med samme formål tjener til at strømline forskellige aspekter, såsom at linke Instagram til Facebook. Takket være dette er det nemmere at få abonnenter eller at være i bedre kontakt med dine venner.

Når du slår dine e-mailkonti sammen, forbliver en af ​​dem som den primære eller primære konto. Hvis det er tilfældet, skal du blot oprette forbindelse til den, og du kan administrere alles beskeder uden problemer.

Derfor, og som du kan forestille dig, er Outlook og Gmail positioneret som de to store repræsentanter for e-mail i verden. Derfor vil vi lære dig, primært at kombinere regnskaberne, der du har på disse servere.

Indeks
  1. Outlook som primær konto
    1. Anden kontotype
  2. Gmail som hovedkonto

Outlook som primær konto

For at flette e-mail-konti fra denne udbyder skal du først have eller oprette en e-mail-konto i Outlook, og derefter følge disse trin:

Fra hovedsiden af ​​Outlook finder vi tandhjulsikonet, der kendetegner "Indstillinger" i e-mailen.

Det andet trin er at vælge fanen "konti" i afsnittet "Konti". tilsluttet finder du begge i menuen til venstre.

Konfigurationsfanen åbnes, hvor vi vil se muligheden "Tilføj en ny konto".

Som du kan se, er der to sektioner, man skal vælge "Gmail" for at tilslutte den som en sekundær konto i Outlook.

Der vises et vindue kaldet "Log ind på din Google-konto" hvor vi skal udfylde de nødvendige oplysninger og konfigurere syndikatpræferencerne.

I sidstnævnte skal vi tillade, at Outlook har fuld adgang til Gmail-kontoen, og vi vil få tilladelse til at oprette en mappe til at dele e-mails fra den ene konto med den anden. Så skal vi give "Accepter"

Så skal vi logge ind med den sekundære konto, i dette tilfælde Gmail. Så bliver vi spurgt, om vi vil give live.com adgang og til at administrere oplysningerne om den startede konto, samt at administrere dem. Outlook vil have fuld kontrol over Gmail-kontoen.

Når synkroniseringen er fuldført, vises den mappe, vi oprettede til at opdele vores Gmail-beskeder, i venstre sidepanel (under indbakken).

Faktisk vil denne nye kategori have alle de mapper, vi allerede kender (sendte indbakker) lige ved hånden.

Anden kontotype

Hvis den konto, du vil tilslutte til Outlook, er fra en anden udbyder end Gmail i afsnittet "Tilføj en ny konto" skal du vælge den anden mulighed.

Disse er "Andre e-mail-konti", hvor du skal udfylde MAP- og POP-data for den konto, der skal tilknyttes (disse kan hentes fra samme konto).

Efter at have indtastet oplysningerne, er proceduren som at tilføje en Gmail-konto.

Denne modalitet har til formål at sammenkæde to e-mails, når en af ​​dem tilhører et e-mailfirma som Yahoo!, samt professionelle e-mails og andre mindre anerkendte udbydere.

Gmail som hovedkonto

Konvertering af Gmail til den primære konto for vores nye linkede e-mails er også meget enkel. Du skal blot følge følgende metode:

Find fanen "Indstillinger", som er placeret i den øverste højre del af skærmen, og klik derefter på.

Nu skal man vælge indstillingen "Konti" og derefter vælge "Tilføj en e-mail-konto" og indtast adressen på den konto, du ønsker at tilmelde dig. Glem ikke at trykke "Næste"

På denne måde vil vi markere de præferencer, der vil styre dette nye link, og vælge dem efter dine behov. Skriv "Næste".

I dette trin bliver vi bedt om adgangskoden, skriv den ned. Vi kan afslutte ved at trykke på "tilføj konto".

En af de anbefalinger, du skal overveje, er at sikre dig, at du markerer muligheden for altid brug en sikker forbindelse (SSL) som giver dig mulighed for at gendanne dine beskeder.

Det er således allerede lykkedes dig at forbinde to e-mails nemt. Husk, at du kan administrere mere end to e-mail-konti fra ét sted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up