Hvad er det, og hvordan åbner jeg en Apk-fil på min Windows-pc?

Nogle filer fungerer muligvis ikke, afhængigt af den version af Windows, vi har installeret, selv på Android-enheder er disse variationer synlige, så du skal se, om din Android er 64 bit eller 32 bit. APK-filer udfører mange funktioner som f.eks end at registrere oplysninger fra en applikation.

Indeks
 1. Hvad er en Apk fil?
 2. Hvordan åbner jeg en Apk-fil på min Windows-pc?
  1. Trin 1
  2. 2. trin
  3. Trin 3
  4. Trin 4
  5. Trin 5

Hvad er en Apk fil?

En Apk-fil giver dig mulighed for at køre forskellige applikationer til Android-systemet. Udtrykket Apk er afledt af forkortelsen af Android applikationspakke. Apk er et format, som du kan download spil og applikationer på din computer, hvor Google Play ikke er nødvendig.

det apk fil ikke kun kan åbnes fra pc, som vi vil fortælle dig nedenfor, men du kan også overføre APK-filer fra pc til din Android, så du kan bruge og nyde applikationen.

Det vil sige, at alle Android-apps er opdelt i Apk-filer; Disse filer behold koden værktøjer og billeder for at det kan fungere på din computer, selvom du ikke kan se dem med dine øjne, da de er installeret fra deres fillager.

EN Apk ligner meget fil Windows .EXE , som håndteres af nogle applikationer, fordi det kun er en fil for data, der ikke alle vises. For eksempel, ved at klikke på din Apk-fil starter installationen med det samme, men du ved ikke, om den er blevet downloadet, før installationen er færdig.

Det er anderledes, når du downloader en applikation på din computer eller mobilenhed, fra det officielle websted for denne applikation, fra en Google Store eller fra applikationer til at downloade gratis og ikke fra Play Butik, fordi det kan være risikabelt, hvis det ikke er er ikke pålidelige apps eller sider, da de kan påvirke dit team på en eller anden måde.

Du kan dog se, at det nogle gange bliver besværligt at downloade apps, da de skal godkendes af Google skal opdateres, så Apk-filen letter denne proces ved at få de nyeste versioner af andre programmer.

Derfor, hvis du ikke er sikker, er det bedre at downloade fra Apk-filen, som garanterer sikker og pålidelig download. Disse filer kan indeholde et program, som du skal installere og derefter bruge på din computer. Apk-filer komprimeres normalt for at køre effektivt på android system.

Selvom du vil bekræfte, at Apk-filerne er blevet downloadet, kan du undersøg din terminal og lav samtidig en sikkerhedskopi for at beskytte den.

Vi kan finde værktøjer, der giver os mulighed for at åbne en Apk-fil ikke kun i Android, men også i Windows 10, da vi husker, at denne Apk-fil ikke er fra natur skal køres under Microsoft.

Hvordan åbner jeg en Apk-fil på min Windows-pc?

Næste vil jeg vise dig trin for trin hvordan at åbne en apk-fil på din Windows-pc uden komplikationer, nemt og hurtigt, så du kan nyde applikationerne. Faktisk, hvis du vil, kan du lære at udtrække en APK fra enhver applikation på din Android-mobil og derefter få adgang til din Windows. Hvis vi nu går skridt for skridt.

Trin 1

På din computer skal du gå til din Navigator og søg efter applikationen med navnet 'APK-info', den vil blive fundet af Gitub og fortsæt med at downloade for at nyde den.

2. trin

Når applikationen er downloadet, skal du navigere til Windows 10 specifikt i dets stifindervindue, hvor du kan vælg den adresse, hvor du gemmer din Apk-fil vil du se alle oplysninger om filen der.

Trin 3

Hvis du vil åbne din apk filer og derefter være i stand til at gennemgå de gemte filer, kan du søge i Apk Tool online, med dette værktøj kan du åbne filerne uden at downloade dem.

Trin 4

Aftale nu på den officielle hjemmeside 'javadecompilers' og vælg den 'Apk'-fil, du vil åbne og undersøge for at kende indholdet.

Trin 5

Efter at have vælg filen 'apks' , kig efter fanen med navnet 'Upload og dekompiler', så du kan åbne filen. Selvom du installerer en app fra APK, kan du opdatere den fra Google Play senere for at holde den opdateret. Hvis du stadig ikke ved, hvordan du gør det, så tjek vores artikler og lær, hvordan du opdaterer apps installeret med APK uden Google Play.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up