Hvordan ved jeg gratis, hvilket firma min iPhone eller Android kommer fra?

Hvis en telefon er blokeret, er den betyder, at det er relateret til et bestemt telefonselskab og kan derfor ikke bruges i andre lande. Det kan også ske, at du vil ændre virksomheden, men det kan du ikke, fordi den allerede er ejet af en bestemt operatør. Hvis du vil vide, hvilket firma din iPhone eller Android er fra, så sørg for at læse denne artikel.

Generelt, når brugeren anskaffer sig en mobiltelefon, som er ikke frigivet , det er fordi han købte det brugt og det allerede kom med et bestemt tilhørsforhold eller det er en gave. Det kan også ske, at de, når de køber det, ikke ved, at denne operatør var underlagt det. Af denne grund er det nødvendigt, at du på forhånd ved, hvordan du finder ud af, hvilket firma din iPhone eller Android kommer fra.

Hvis du ikke har din telefon i nærheden, eller den er slukket, er der også en måde, hvorpå du hurtigt kan finde ud af din telefons IMEI.

Indeks
 1. Hvad er en IMEI?
 2. Forskellige måder at finde ud af, hvilket firma din iPhone eller Android er fra
  1. Måder at vide for iPhones
  2. Måder at kende Androids

Hvad er en IMEI?

Med dets akronym på spansk, International mobilt udstyrsidentitet , og det er et 15-cifret identifikationsnummer, som alle telefoner har, ingen som de andre. Med dette kan du kende alle de grundlæggende oplysninger om en enhed, såsom modellen, datoen for aktivering og operatøren, der ejer den.

Forskellige måder at finde ud af, hvilket firma din iPhone eller Android er fra

Der er forskellige måder at finde ud af, om dine enheder er gratis efter og før du køber dem, til iPhone- og Android-produkter. Og nu hvor du ved, hvad en IMEI er, vil det være meget nemmere for dig at forstå, hvor nemt det er at finde ud af, hvilket firma din iPhone eller Android er original til.

Måder at vide for iPhones

 • Tjek og anmod om din telefons IMEI, med disse oplysninger kender du allerede alle de data, du får. Hvis du allerede ejer enheden, skal du gå til "Indstillinger" og i muligheden "General", dig Find enhedsoplysninger med serienummer og IMEI .
 • Hvis du har en iPhone udgivet efter 5, er nummeret indgraveret på bagsiden af ​​telefonen. Og ja, den kom ud før denne, du kan finde den på SIM-kortet. På samme måde ligger denne serie i æsken på iPhone, når den leveres. Ved at komponere *#06#, du kan erhverve koden.
 • Hvis du ikke har en nøgle til at fjerne SIM-kortet, kan du stadig fjerne det uden at skulle bruge en nøgle.
 • Når du har eller anmoder om IMEI før dit køb, er der flere selskaber online, som du kan kontrollere status for din enhed . Disse kan sende dig alle data med post på få minutter. Hvis du vil udgive det, kan det koste dig lidt mere, men disse sider hjælper dig med hurtigt at komme igennem hele processen.
 • Hvis du har købt en iPhone og har brug for at låse din telefons IMEI op, kan du gøre det hurtigt alene eller med en ekspert.

Måder at kende Androids

 • Den nemmeste måde at finde ud af, hvilket firma din iPhone eller Android oprindeligt er fra, er blot at prøve et andet SIM-kort. Dette skyldes, at hvis en enhed som regel ejes af en virksomhed, antager den, at hvis den ikke er gratis, vil den ikke give andre signaler.
 • Igen kan du tjekke din Androids IMEI som følger. Læn dig gratis på online-siderne, hvor du kan kende alle data på din mobiltelefon. Der er et afsnit, der hedder "Carrier", hvis hun siger åben “, er din mobil frigivet.
 • Hvis du vil frigive den, kan du ringe til operatøren, og afhængig af sagen kan han give dig frigivelseskoden uden for meget formalitet.
 • Du kan bekræfte din virksomhed fra den samme telefon takket være koder, der tilhører det samme Android-mærke. Hvis du indtaster disse numre i opkaldsapplikationen, fører de dig til et særligt vindue, hvor du kan finde disse oplysninger.
 • Dette er koderne for de mest populære Android-modeller. Til Samsung, det er *#7465625#, sony, *#*#7378423#*#* og Huawei *#*#2846579#*#*.
 • Hvis du ejer en LG-telefon og vil vide, hvilket firma den tilhører, så gå til "Indstillinger", " Om telefon "og" Softwareoplysninger for at få disse oplysninger.

Hvis du skifter telefon eller telefonselskab, kan du sikkert se problemet med, at det nye SIM-kort ikke er kompatibelt i størrelse med telefonen, men bare rolig, for det kan løses ved at klippe SIM-kortet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up