Sådan batcheres størrelsen på flere billeder på én gang uden onlineprogrammer

I dag vil vi se hvordan man ændrer størrelsen på flere billeder på én gang i batches uden programmer i linje på en meget enkel måde med brugen af ​​en hjemmeside, der er for brugbar til at kunne gøre det.

Du behøver ikke bruge nogen form for app for at få det, du ønsker. Du skal kun besøge en webside, som er ansvarlig for at behandle billederne, de behandles på din computer. Det vil derfor ikke være nødvendigt at downloade dem fra internettet.

Det er en proces, der både er for enkel og for kompleks. Billeder tilføjes til denne hjemmeside, de uploades ikke til internettet, men behandles efter dine specifikationer, og du kan gemme dem alle redigeret på få sekunder.

Når du ændrer størrelsen på alle billeder, kan du vælge størrelse, kvalitet og vægt på dem. Den er ideel til spare så meget plads som muligt og holde alle disse billeder i den bedst mulige kvalitet. Lad os se, hvordan vi skal gøre for at opnå dette.

Indeks
 1. Sådan ændrer du størrelsen på flere billeder på én gang
 2. Sådan reducerer du størrelsen af ​​billeder i batches

Sådan ændrer du størrelsen på flere billeder på én gang

 • Den første ting, vi skal gøre, er at få adgang til webstedet Bulk Resize. Vi kan gøre det fra enhver browser.
 • Så trykker vi, hvor der står " Vælg billeder ".
 • Et vindue åbnes, så vi kan vælge alle de billeder, som vi vil ændre størrelsen på.
 • Her kan du vælge op til 150 billeder for at ændre deres størrelse .
 • Når du har valgt billederne, vil du se, at der vises en blå boks med nogle muligheder:
 • vægt : det er at skalere billedets dimension i procent.
 • Filstørrelse : du kan vælge den maksimale filstørrelse. Ideel til at reducere deres vægt. Husk på, at hvis billedet er for stort, og du tilføjer for lidt vægt, bliver kvaliteten dårlig.
 • Præcise dimensioner : Du kan vælge billedstørrelsen, den skal stemme overens med størrelsen.
 • Bredde og højde : for at vælge dimensionerne
 • Derefter skal vi blot klikke på » Skift støvlestørrelse og processen vil begynde.
 • Processen er ret hurtig. Afhængigt af antallet af billeder og deres kvalitet kan dette dog tage noget tid.
 • Når vi klikker på knappen, vil alle billeder eller billeder blive konverteret, og når den er færdig, åbner den en boks med den fil, som vi skal downloade, som indeholder alle de transformerede billeder i .ZIP-format.

Denne fil skal udpakkes på din computer. Til dette kan du bruge WinRAR, et program, som du, hvis du ikke har det installeret, bestemt bør have det.

Sådan reducerer du størrelsen af ​​billeder i batches

Som du kan se, er det virkelig meget nemt at gøre og burde ikke tage dig lang tid. Husk, at grænsen er 150 billeder pr. batch. Det er et betragteligt beløb i betragtning af, at det er en hjemmeside, vi skal ikke downloade noget.

Hvis du vil downloade et pålideligt program til at ændre størrelsen på flere billeder på én gang, endda tusindvis. Så anbefaler vi, at du prøver Arles Web Page Creator. Det er et program, der giver dig mulighed for at oprette billedgallerier i HTML og PHP .

I dag er det et ret basalt program, der har mistet en del popularitet takket være dynamiske hjemmesider, der kører CMS med WordPress-programmet. Men for at ændre størrelsen på tusindvis af billeder, placere et vandmærke osv. Det er stadig en af ​​de bedste.

Derudover er det helt gratis, så du kan brug uden nogen begrænsning . I dette tilfælde kan du ændre størrelsen på ikke kun tusinder og atter tusinder af billeder på få minutter. Men du kan også tilføje et vandmærke i tekst- eller logoformat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up