Sådan finder du mit T-Mobile-mobilnummer - hurtigt og nemt

En af de bedste måder at komme i kontakt med sine kære på er gennem virksomheder som T-Mobile . Dette firma er anerkendt som et af de vigtigste inden for mobiltelefoni.

Han kommer fra Bonn, Tyskland og er kendt for at være støttet af Deutsche Telekom som igen er en del af en erhvervsalliance FreeMove .

Når du køber nogen af ​​deres enheder med deres tjenester, har der en tendens til at opstå forskellige tvivl om dets brug, og hvordan vi kan bruge forskellige fordele ved det, såsom hvordan man konfigurerer iPhone-enhed, eller måske er du interesseret i at vide, hvordan man gør det. Brug de data, du havde på din Android-enhed, til en ny mobil. I denne artikel vil vi gerne hjælpe dig med at finde ud af, hvad cellenummeret svarer til din enhed.

Indeks
 1. Hvordan ved jeg, hvad mit T Mobile-mobilnummer er uden at have en ledig saldo?
 2. Kode for at kende mit mobilnummer T, når jeg har en saldo
 3. Vigtige fakta om T-Mobile

Hvordan ved jeg, hvad mit T Mobile-mobilnummer er uden at have en ledig saldo?

Generelt er en af ​​de bedste måder at kende forskellige typer information om vores enheder på at bruge koderne. Disse er skabt med det ene formål at være den bedste mulighed for at besvare spørgsmål om vores hårde hvidevarer .

Desuden disse koder er åbne for alle og er nemme og nemme at bruge. Den eneste funktion af koden, som vi skal lære dig her, er at hjælpe dig med hurtigt og nemt at finde hvilket telefonnummer T Mobil matcher din enhed.

 • For at komme i gang skal du gå ind i din enheds app, hvormed du kan foretage opkald på normal vis.
 • Når du er der, skal du ringe til følgende kombination af tal og symboler: #686#.
 • Derefter skal du trykke på opkaldsknappen.
 • Automatisk vil du se, at et pop op-vindue vises på skærmen fra din enhed, som vil give dig dit T-mobilnummer.

Dette er kendt som en af ​​de hurtigste og nemmeste måder at finde ud af dit T-mobilnummer uden besvær.

Kode for at kende mit mobilnummer T, når jeg har en saldo

En populær og velkendt mulighed for at være den, som virksomheden tilbyder for at få adgang til din Antallet af nødtelefon er den, du kan bruge, så længe du har en saldo på din mobilenhed. Det er dog en kode, der kun virker med dette firma.

Derfor, hvis du bruger den med en forretning konkurrent til T Mobile, træder den ikke i kraft. Trinnene til at bruge det er ikke anderledes end de foregående, bortset fra nogle få tekniske problemer.

 • Start med at indtaste din opkaldsapp på din enhed.
 • Der skal du markere koden: #NUM# hvilket også ville være (#686#)

Og voila, dit mobiltelefonnummer vises også, og en besked med oplysninger om det vil nå din enhed.

Vigtige fakta om T-Mobile

T-Mobile er kendt som et af de største og stærkeste telefonselskaber i verden. Det er kendt, at det i USA ligger på tredjepladsen placering af de bedste netværk af telekommunikation fra landet.

Når du anskaffer din enhed og linje med dette firma, kommer det normalt med forskellige fordele og information om din enhed .

Et af hovedkravene for at kunne kende dit nummer og dine faktureringsoplysninger er, at enhedens chip er aktiv, for at kunne foretage opkald fra forskellige koder og få bedre resultater.

Men her er en liste over anbefalinger, der vil hjælpe dig, hvis du finder dig selv i problemer.

 • Først anbefaler vi, at du gemmer din enhedsregning, da den indeholder vigtige oplysninger, herunder dit nummer, faktureringsdato og endda din enhedsmodel.
 • Du kan tilmelde dig på deres hjemmeside og dermed få forskellige fordele og information om dine enheder og instruktioner i tilfælde af fejl med denne.

Det skal bemærkes, at da du kender denne vigtige information, vil det være meget nyttigt at vide, at du også kan vide, hvad telefonnummeret er på dine Android- eller iPhone-enheder uden balance.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up