Sådan laver du et 3D-hologram med din smartphone

Lær trin for trin at lave et 3D-hologram med din smartphone med en grundlæggende guide til at lave det og få et professionelt resultat uden brug af specialudstyr og kun bruge din smartphone med et værktøj, som vi kan lave med få materialer.

Hologrammer er de figurer, som vi nogle gange observerer i en futuristisk film, hvor mennesker reflekteres ved hjælp af et billede svævende i luften, noget der overrasker og virker meget langt fra at blive realiseret, men i korrekte termer ville det være en gengivelse af en grafik i tredimensionelt format.

I dag er der en teknologi til at kunne observere dem fra en smart telefon på en meget enkel måde, med en video og materialer, som vi kan skaffe, opsætter vi en hjemmelavet professionelt hologram reproduktionssystem.

Indeks
 1. Hvordan laver man et hologram med Android?
  1. Materialer:

Hvordan laver man et hologram med Android?

Materialer:

 • At regere
 • Kutter
 • Saks
 • Overstregningstusch
 • firkantet notesbog
 • Kompakt CD
 • silikone pistol
 1. Vi skal først samle systemet for at gengive disse hologrammer, vi vil bruge materialer, der let kan fås og lidt kreativitet.
 2. For at starte skal vi bruge den firkantede notesbog, og med linealen laver vi en tegning, i dette tilfælde vil det være et trapez ved hjælp af markøren.
 3. Hvis du har brug for nøjagtige mål for at gøre dette, kan du bruge dette: ( 1x6x3'5 cm ). Vi afslutter tegningen ved at følge disse mål med markøren og linealen, så den bliver perfekt.
 4. Med saksen skal vi klippe den trapez, som vi tegner i notesbogen og dermed lægger vi den oven på den gamle cd, som vi skal bruge til at kopiere tegningen af ​​trapez til cd'en.
 5. Vi overfører tegningen til cd'en mindst 4 gange og vi vil klippe disse stykker meget omhyggeligt med kutteren, fordi cd-materialet er hårdt og svært at arbejde med.
 6. Udskæringerne skal være perfekte, for hvis de ikke er det, vil vi se, at vores design bliver dårligt og ikke opfylder sin funktion.
 7. Med en grov fil kan vi slide enderne på vores trapezoider, for ellers bliver de skarpe ender.
 8. De bør gøre en oprydning med alkohol og en vatrondel, hvis de foretrækker at fjerne de markeringslinjer, der blev efterladt, da de kopierede designs til cd'en.
 9. Med silikonepistolen skal vi klæbe enderne af hvert trapez på et andet lige stykke, og på denne måde vil vi danne en meget attraktiv og gennemsigtig pyramide, især så hologrammet reflekteres i det.
 10. Vi vil lade det tørre for at undgå, at det, når du bruger det, går i stykker eller falder af og ødelægger den silhuet, vi laver.
 11. Når tiden går, og vores pyramide er fast at bruge, gør vi vi vil sætte det på prøve.
 12. I vores mobil, vi leder efter en video på YouTube som giver os mulighed for at se indholdet i holografisk format, på denne måde, når vi får det, vil vi placere det over skærmen vandret for at se det på pyramiden.

Som du vil se, er resultatet utroligt, med få materialer kan vi skabe en figur, der giver os mulighed for at reflektere hologrammer indeni, og det er materialer, som vi nemt kan opnå uden at bruge for meget for at opnå et spektakulært resultat til at overraske alle, med mobiltelefon og gennemsigtig pyramide levende holografisk følelse.

L' effekt holografisk kan observeres takket være refleksionen, der giver os mulighed for at gamle cd-paneler, og det er vigtigt, at det er fast og tørt for at undgå enhver skade, og at den holografiske figur er perfekt på din smartphone. Du kan også aktiver kraft eller 3D Touch på din Android-mobil som giver dig mulighed for at lave et 3D-hologram

Denne trin-for-trin guide til læring at lave et 3D-hologram med din smartphone er en stor succes, fordi vi kan overraske venner og familie ved at leve en unik oplevelse. Du kan se flere guides til, hvordan du tilføjer 3D-effekter til billeder i Windows 10 og meget mere på miracomosehace.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up