Sådan fastgøres et USB-drev til proceslinjen i Windows - hurtigt og nemt

En af de mest praktiske funktioner i Windows er proceslinjen, da den giver hurtig adgang til enhver placering uden så mange processer. Derfor ville det være meget praktisk at Lær, hvordan du tilslutter en USB-nøgle til Windows-proceslinjen og altid have den ved hånden. Dette vil give dig mulighed for at installere programmer på et USB-flashdrev og spare plads på harddisken.

Proceslinjen er en af ​​de mest grundlæggende widgets, som ethvert team skal have for at være til stor nytte. Vi kan se det på vores computer, uanset om det har et Apple- eller Microsoft-operativsystem, da det er beregnet til primært brug.

Dette er et strategisk rum, hvor vi nemt kan placere vores mest brugte programmer og de mapper, vi har mest adgang til. Og derudover kan vi også få adgang til "Start", hvorfra vi kan starte flere af vores mest brugte applikationer.

Du tror måske, at for at docke et USB-drev til proceslinjen, skal du bare trække i ikonet, som det normalt gøres med andre elementer. Denne handling er dog ikke angivet, fordi Windows understøtter ikke en sådan procedure i modsætning til hvad der sker, når det kommer til et program.

Det virker temmelig ulogisk, at det er muligt at tilknytte en drevgenvej, der faktisk er bærbar, men det kan vi.

Du kan også kopiere et program fra en Windows-computer til en anden via USB i nogle få trin. Og ligesom at fastgøre et USB-drev til proceslinjen, selvom det ikke er så simpelt som at fastgøre et program, er det muligt, forudsat at du anvender følgende trin.

Indeks
  1. Sådan fastgøres et USB-drev til proceslinjen i Windows
  2. Virker genvejen stadig?

Sådan fastgøres et USB-drev til proceslinjen i Windows

Det er hurtigt og nemt at docke en USB-hukommelse til Windows proceslinjen, ved at udføre et par meget enkle trin vil du være i stand til at opnå det:

Du skal starte med at oprette et tekstfilarkiv og placere det, hvor du vil på din computer. Nu vil du placere musen over den tekstfil, du har oprettet, og du skal ændre dens type til ".exe", så det kan udføres .

Ved at anskaffe dette format af filen, som du sikkert har set mange gange før, kan du køre den, som om den var en applikation.

For at fortsætte skal du højreklikke på tekstfilen for at åbne en hel række af muligheder, der giver dig mulighed for at redigere den. Derefter vil du se en mulighed, hvis navn er "Egenskaber", vi klikker på den, og en anden bred vifte af muligheder vil åbne med hensyn til filens egenskaber.

Når vi allerede har åbnet dens egenskaber, vil vi blandt de kvalificerede faner se en "Direkte adgang" hvor vi vil ændre den direkte adgang til filen. Lad os nu fortsætte med at forbinde vores bærbare busenhed til vores computer, åben "Udstyr" og se hans fornavn, som han var registreret med.

Efter at have set hans fornavn, vil vi indtaste det i det tomme felt, som vi finder i afsnittet » Direkte adgang » fil egenskaber. Hvis vi allerede har gennemført dette trin, kan vi kun gemme de foretagne ændringer og flytte filen til proceslinjen for at gemme den som direkte USB-adgang. Du kan selvfølgelig også slette partitioner fra USB-hukommelsen i Windows 10 med blot et par trin.

Virker genvejen stadig?

Selvom dette er en effektiv og fejlfri metode til at bruge den bærbare busenhed, virker den ikke. hvis USB ikke er tilsluttet til pc. Dette skyldes, at det drev, genvejen vil blive knyttet til, er tydeligt, men vi kan ikke gå til en destination, der faktisk ikke eksisterer.

Inde på vores pc, hvis destinationen for filen ikke findes, så sender filen højst sandsynligt en fejl til os. Hvis vi vil undgå at modtage denne meddelelse, så lad os sørge for at tilslutte vores USB-drev, før du klikker på filen for at åbne den.

Det er uden tvivl muligt at forbinde direkte adgang til en USB-nøgle, og selvom det ikke er nemt, er det ret nyttigt at fremskynde søgningen efter vores USB-nøgle . Og husk, hvis du har indsat USB-drevet på andre computere, så prøv at fjerne direkte adgangsvirus på pc'er og USB-drev for at beskytte dit udstyr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up