Min eksterne harddisk starter ikke eller genkendes ikke af min pc. Hvordan løser jeg det? - Meget let

Takket være harddiske eller eksterne drev er det muligt at overføre store filer og med en højere hastighed. Men når den eksterne harddisk ikke genkendes af pc'en anses det for at være et almindeligt problem, der opstår, når personen installerer flere af dem inde i deres computer.

Der er dog flere grunde til, at dette problem også kan opstå, hvis løsninger opnås gennem funktioner udviklet af computeren eller blot ved at ændre et fysisk aspekt af disken.

For at gøre dette er Microsoft ansvarlig for at identificere årsagen til, at computeren ikke kan starte eller genkende den eksterne harddisk, der blev installeret automatisk.

Indeks
 1. Hvorfor genkendes din eksterne harddisk ikke af pc'en?
  1. Fejl forårsaget af fysisk lidelse
  2. Logiske fejl
  3. Elektroniske problemer på den eksterne harddisk
 2. Den nemmeste og hurtigste løsning til at rette detekteringen!
 3. Hvad hvis den eksterne harddisk, som din computer ikke genkender, vises på listen?
  1. Andet tilfælde: den eksterne harddisk genkendes ikke af pc'en og vises heller ikke på listen

Hvorfor genkendes din eksterne harddisk ikke af pc'en?

Fejl, der kan kompromittere den korrekte funktion af din harddisk, er opdelt i tre typer.

Fejl forårsaget af fysisk lidelse

Når det kommer til fysik, refererer det til enhver skade på et mekanisk element, der udgør harddisken. Disse er forårsaget af det faktum, at på et tidspunkt, computeren kunne få et kraftigt slag eller nogle af dens komponenter er slidte.

Denne type kabinet anses for at være et vanskeligt problem at løse, da det kompromitterer disken og dens indhold. Det kan kun løses af en ekspert.

Logiske fejl

På den anden side betragtes de som de enkleste, fordi de er forårsaget af strømafbrydelser, softwarefejl eller computervirus .

Disse elementer gør, at den eksterne harddisk ikke genkendes af pc'en, fordi de påvirker filsystemet, som er ansvarligt for at gemme og klassificere de oplysninger, den indeholder.

Elektroniske problemer på den eksterne harddisk

Disse typer fejl er direkte relateret til printkortet, PCB og enhver komponent, der styrer den mekaniske del af drevet.

Selvom det ikke tillader dets detektion, løsningen er at genoprette den ved vedligeholdelse eller blot ved at udtrække de nødvendige oplysninger for at erstatte dem.

Den nemmeste og hurtigste løsning til at rette detekteringen!

Når den eksterne harddisk ikke genkendes af pc'en, giver Windows-operativsystemet dig en meget nem løsning gennem konfigurationen af ​​computeren.

Det, du skal gøre, er at kontrollere, at den, der ikke er fundet af computeren, i det mindste ser ud til at være installeret inde i computeren. Takket være muligheden Styre dit udstyr computer , du kan angive dette trin.

Et vindue kaldet "Computerstyring" vil blive vist på din skærm med "Storage"-indstillingen, som har "Disk Management" i sin venstre kolonne.

Når du trykker på den, vil alle de harddiske, der er blevet registreret af din computer, blive afspejlet på din skærm, bestilt fra nummer 0.

Hvad hvis den eksterne harddisk, som din computer ikke genkender, vises på listen?

For at løse detektionen skal du starte disken og oprette de partitioner, du anser for nødvendige. Hvis det ikke virker, kan du prøve at formatere det eller ændre bogstavet, der er tildelt det, så det dukker op igen i din computers filstifinder.

Andet tilfælde: den eksterne harddisk genkendes ikke af pc'en og vises heller ikke på listen

Årsagen er simpelthen den forbindelsen mellem computeren og disken er ikke etableret korrekt så der er to mulige løsninger:

 • Den vigtigste måde at løse det på er at geninstallere driveren, som du kan finde ved at gå til producentens side.

Når du finder modellen på din harddisk, kan du download til din computer. Ellers er der også mulighed for at bruge andre programmer eller applikationer, der giver dig mulighed for at installere driveren, hvis Windows ikke gør det automatisk.

 • Hvis ovenstående løsning ikke virker, skal du åbne pc'en og kontrollere, at den eksterne harddisk er korrekt tilsluttet til resten af ​​computeren.

Når du har gennemført en af ​​disse to muligheder, skal du huske at kontrollere, at drevet blev automatisk registreret korrekt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up