Sådan downloades Universal Wi-Fi- og Ethernet-netværksdrivere uden en internetforbindelse

Hvis du undrer dig hvordan man downloader universelle wifi- og ethernet-netværksdrivere uden internetforbindelse , anbefaler vi, at du læser denne guide for at løse dine tvivl. Til gengæld, hvis du har en mobilenhed, er det praktisk for dig at vide, hvordan du installerer drivere til en Android-tablet eller mobiltelefon.

Indeks
  1. Findes der universelle drivere?
  2. Sådan downloades Universal WiFi- og Ethernet-netværksdrivere uden en internetforbindelse
    1. Mange gange er det ikke nødvendigt at downloade drivere
    2. 3DP Net-værktøjet
    3. Download manuelt drivere, der er specifikke for din computer

Findes der universelle drivere?

Ganske vist er der drivere, der fungerer på et stort antal enheder, men det er svært at sige, at de er universelle. Faktisk er det bedst altid at downloade drivere specificeret til vores komponenter . Af kompatibilitetsårsager vil dette altid være den bedste mulighed, men det vil vi tale om nedenfor.

Sådan downloades Universal WiFi- og Ethernet-netværksdrivere uden en internetforbindelse

Læs omhyggeligt den følgende guide, hvor vi vil tale om "universelle drivere" og netværksdrivere på et generelt niveau. Hvis du vil surfe glat på internettet, skal du huske på følgende punkter.

Mange gange er det ikke nødvendigt at downloade drivere

Før du begynder, skal du være opmærksom på, at det i mange tilfælde ikke er nødvendigt at downloade driverne og installere dem for at surfe på internettet. Faktisk har nyere versioner af Windows løst problemet med internetforbindelse med hensyn til drivere.

Faktisk er Windows 10 og endda nogle ældre versioner integreret "Universelle internetdrivere" . Under alle omstændigheder skal der tages hensyn til flere faktorer i denne forbindelse.

For det første er de drivere, der følger med Windows, muligvis ikke altid kompatible med din hardware. Faktisk anbefales det, at den første ting at gøre er at teste internetforbindelsen fra Ethernet-kabel . Ofte er Wi-Fi-adaptere dem, der skaber forbindelsesproblemer i Windows.

Af denne grund, hvis du lige har formateret og installeret Windows fra bunden, er det bedst at prøve at oprette forbindelse via kabel. Mange gange behøver du ikke at gøre noget, og faktisk er Windows i stand til at downloade Wi-Fi-drivere, medmindre selvfølgelig enheden er meget gammel eller sjælden.

3DP Net-værktøjet

Dette program kan hjælpe med internetforbindelse på forskellige enheder, så det skader ikke at prøve det. Hvis du ønsker at få det, kan du downloade det fra 3DP Net officielle hjemmeside.

Det eneste du skal gøre er at downloade softwaren som vejer godt 130MB og installere den på den computer du vil oprette forbindelse til internettet med. Selvom programmet ikke er helt præcist, er det i stand til det installere "universelle drivere" til fra internettet på mange computere.

Download manuelt drivere, der er specifikke for din computer

Selvom mange mennesker leder efter en løsning, der passer til alle, kan den bestemt ikke altid findes. Faktisk tror vi, at det tætteste på det er Windows selv i dens seneste versioner, som er i stand til bruge fungerende drivere allerede inkluderet i installationen. Alligevel, som vi nævnte tidligere, er denne løsning ikke altid funktionel.

Af denne grund er det nødvendigt, at du kender den manuelle måde Download drivere til internetforbindelse , både til kablet og trådløs forbindelse. Processen er enkel, du skal bare kende modellen på dit bundkort eller netværkskort.

I tilfælde af bundkortet er spørgsmålet enklere, du kan se modellen i dens æske. Har du derimod et netværkskort (kablet eller trådløst), hvis du kender modellen, vil det også være noget nemt. Hvis du ikke har adgang til oplysninger om bundkortet eller netværkskortmodellen, kan du altid åbne din computerkasse og se direkte, normalt, disse oplysninger er trykt på bundkort og netværkskort.

Når du kender modellen af ​​dine enheder, er det nok at konsultere producentens officielle hjemmeside. For bundkort skal du kun downloade driverne fra internettet, på den anden side også til netværksadaptere af alle mærker, bør du nemt finde disse drivere.

Endelig kan du også bruge vores guide, hvor vi lærer, hvordan du nemt opdaterer Windows PC-drivere. Dette er bestemt en anden mulighed, du kan overveje til denne proces.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up