Sådan fjerner du sorte bånd eller bjælker fra video uden kvalitetstab

Hvornår afspilning af multimedieindhold , har du måske bemærket en klasse af sorte bjælker, der vises konstant eller i et par minutter. Det er derfor, vi skal tale om, hvordan man fjerner sorte bånd eller bjælker fra en video uden at miste kvalitet.

Disse bånd er lette at gå ubemærket hen, men der kan være en gruppe mennesker, der virkelig vil have dem. få til at forsvinde for bedre at nyde deres videoer.

Det du skal vide er det denne linjestil vises som standard i ethvert audiovisuelt indhold, men dets formål er meget værdifuldt. Derfor er de indtil solen i dag stadig implementeret på enhver skærm.

Men hvis du vil slippe af med det, er der flere værktøjer, der giver dig mulighed for at gøre det. I dag skal vi tale om en af ​​de mest anerkendte i verden. Også, hvordan man redigerer videoer, der har denne funktion, når de er lagt ud på populære platforme som YouTube.

Indeks
  1. Hvorfor vises der normalt sorte bjælker inde i de videoer, du afspiller?
  2. Fra hvilken opløsning vises de sorte bjælker?
  3. Fjern sorte bånd eller bjælker fra video via Windows Movie Maker
  4. Fjern Black Bands eller Bars fra YouTube-video

Hvorfor vises der normalt sorte bjælker inde i de videoer, du afspiller?

Det ser ud til, at for hver dag, der går, bliver manifestationen af ​​disse barer mere konstant, da nyt indhold skubbes gennem forskellige rum.

Et klart eksempel er tv- og videoprogrammering. Hvor vi mange gange fokuserer på indholdet, ignorerer vi udseendet af disse ridser.

Disse sorte bjælker kan vises både vandret og lodret, dermed justere størrelsen af ​​medieindholdet ved læsekursus.

Og det er netop af denne grund, at denne type sorte bjælker vises i videoer. Da dens formål er at udfylde forholdet mellem billede og skærmstørrelse hvor det ses.

Takket være dette forhindrer de pågældende spillere, at indholdet forvrænges eller strækkes på en bestemt måde. Tillad den gode nydelse af det.

Fra hvilken opløsning vises de sorte bjælker?

Multimedieafspilning i dag er underlagt to meget vigtige billedformater. Det afhænger direkte af, hvor videovisningen vil blive rettet.

Den første er rapporten 4:3 , ret klassisk og brugt i lange perioder. Dette er kendt som standard tv-format. Stort set alle videoer indeholdt dette billedformat i forhold til skærmen.

Siden teknologien har revolutioneret verden, og højopløsnings-tv er dukket op, har folk, der har lavet billedredigering, været nødt til at handle på dette.

Han er der, når 16:9 billedformat er Født . Beregnet til at være formatet til smart-tv'er og udstyrsskærme, uanset om det er computere eller mobile enheder.

Med andre ord er grunden til, at disse bånd vises under videoafspilning, at forholdet billedet udsættes for er i modstrid med opløsningen på den anvendte skærm.

Fjern sorte bånd eller bjælker fra video via Windows Movie Maker

Windows Movie Maker er et videoredigeringsværktøj skabt af virksomheden Microsoft . Dette værktøj har været meget nyttigt for dets brugere på grund af dets lave kompleksitet.

Blandt funktionerne på fanen "Projekt" er der mulighed for konfigurer "Højde-til-bredde-forholdet" . I denne mulighed kan du vælge mellem proportionerne nævnt ovenfor, indtil du får ridserne til at forsvinde. Det skal bemærkes, at hvis videoen er meget tung, og du vil komprimere den, anbefales det at bruge et andet program.

Fjern Black Bands eller Bars fra YouTube-video

Videoplatformen driver sine reproduktioner baseret på bestemte formatmærker, som evt ændret til fra enhver video, der er uploadet til din kanal.

For at få adgang til den skal du finde "Video Manager" YouTube i "Creator Studio". Så du kan vælge at søge blandt dine videoer efter den, der skal redigeres.

For at ændre udseendet af de sorte bjælker skal du blot indtaste den grundlæggende informationsredigering af videoen, hvor "Tag"-bjælken skal indtaste instruktionen "yt:crop=16:9" .

Det vil kun være nok at gemme ændringerne, og de sorte bjælker i din video er automatisk blevet fjernet. På den måde garanterer du kvalitet og nydelse for alle seere.

Din video er klar! Du ved allerede, hvordan du nemt fjerner sorte bånd eller streger fra en video og uden at miste dens kvalitet. Slap nu af og nyd din længe ventede video uden striber eller sorte bjælker. Kun, og kun hvis din video under alle omstændigheder er med de sorte bånd fjernet, men den har mistet sin kvalitet og er blevet pixeleret, kan du rette den og forbedre dens kvalitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up