Hvordan opretter eller bygger jeg min egen websideserver trin for trin?

Det er ikke kompliceret at oprette din egen websideserver , i modsætning til hvad mange brugere måske tror. Hvis du overvejer at gøre det, men stadig ikke ved hvordan, er denne tutorial for dig.

At have en lokal websideserver er ikke en dårlig idé, det kan gøres med nogle værktøjer, du har derhjemme eller kan få på ethvert elektronik butik . Her lærer du, hvordan du har din egen server derhjemme, samt fordele og ulemper.

Hvad er en webserver, hvad er den til, hvordan fungerer den og hvad er typerne? Det er normalt at stille dem spørgsmålet, men de er ikke fremmede med for svære svar.

Indeks
 1. Fordele ved at oprette din egen websideserver
 2. Ulemper ved at oprette din egen websideserver
 3. Trin til at oprette din egen websideserver
  1. Hvilken computer vil du bruge?
  2. Hvilket operativsystem?
  3. Server program
  4. internetforbindelse
  5. Lej et domæne
  6. Har en fast eller dynamisk IP
  7. Konfigurer firewall

Fordele ved at oprette din egen websideserver

En af de største fordele ved at have din egen webside processor er det du behøver ikke bekymre dig om pladsbegrænsningen som om det ville ske, når du bruger en hosting, hvor du kun har et par gigabyte lagerplads.

Derfor skal du ikke bekymre dig om at frigøre plads på din pc's harddisk fra tid til anden.

Derudover kan du gøre enhver form for indlæg , da du gør det lokalt. Du behøver heller ikke downloade websiden, hver gang du foretager en ændring, da den vil blive gemt lokalt og automatisk tilgængelig efter ændring.

Du kan endda dele et gennemført grafisk design, såsom en arkitektonisk plan i Photoshop.

Ulemper ved at oprette din egen websideserver

Men at have en lokal webside-processor medfører en række problemer, som kan være store eller små afhængigt af, hvem der ser på dem. Et af hovedproblemerne er omkostningerne ved båndbredde. Hvis din hjemmeside er i høj efterspørgsel og har for meget trafik, kan den bruge meget båndbredde.

Det er altid praktisk at tjekke, hvor mange megabyte dit internet har og måle WIFI-hastigheden, for at få en idé om båndbreddekapaciteten.

På den anden side din webside kan indlæses meget langsomt, hvis den har en ASDL-linje fordi denne type linje har mange begrænsninger.

Når du bruger computeren så intensivt, kan det også kræve hyppigere vedligeholdelse for at undgå problemer, der får nettet til at være nede i en periode.

Trin til at oprette din egen websideserver

Oprettelse af din egen server web sider burde ikke være svært. Dette kan ganske vist blive en smule kompliceret afhængigt af efterspørgslen og besøgene på din hjemmeside. Dog intet der ikke kan løses.

Det vigtigste er at vide, hvad dine behov går til træffe de rigtige beslutninger, når du opretter din egen websideserver.

Hvilken computer vil du bruge?

Før du beslutter dig for dette, bør du stille dig selv en række spørgsmål, såsom: Hvilket program vil blive installeret som server? Antallet af daglige besøg? Hvad bliver din lasttype?

Efter at have besvaret spørgsmålene, vil du være i stand til at afgøre, hvilken type computer der passer bedst til dig. For at komme i gang behøver du ikke mere end én processor kl 2 hjerter med 2 GB RAM. Dette vil være mere end nok til en optimal server.

Hvilket operativsystem?

Det mest almindelige er at vælge mellem Windows og Linux. Et styresystem Windows Server 2008/2012 vil være tilstrækkeligt. Men Windows XP eller enhver anden Linux fungerer også fint.

Server program

Dette er et grundlæggende trin, når du bygger din egen websideprocessor. Den mest anbefalede er Apache Server det er en helt gratis server og har en version til Windows.

internetforbindelse

Typen af netværksforbindelse det du vælger vil begrænse antallet af brugere, der kan få adgang til din server. Vælg en baseret på dine specifikke hjemmesidebehov.

Åbning af routerporte

For at oprette en webserver, er nødvendigt for at åbne port 80 altså porten til din routers HTTP-transmissioner, så din server kan kommunikere med omverdenen.

Lej et domæne

Domænenavnet er det, der identificerer din webside. Dette er det navn, som dine brugere vil kunne sætte dig på nettet med.

Har en fast eller dynamisk IP

Hvis din IP-adresse er dynamisk, du skal have dynamisk DNS. Alle webservere kræver DNS, som oversætter domænenavne til IP-adresser.

Konfigurer firewall

I overensstemmelse med det foregående punkt er din internet-IP-adresse det, der giver brugerne adgang til dine websider. Af denne grund, den firewall du bruger skal tillade indgående forbindelser til webserveren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up