Hvordan rydder jeg op og frigør harddiskplads med unødvendige filer på min computer?

Når vi har en pc, er der grundlæggende processer som vi skal indse og kende for, at vores team fungerer optimalt. Og en af ​​dem er at rydde op i filer, som vi ikke længere har brug for. Det er derfor, du i den følgende vejledning ved, hvilke trin du skal følge for at lære Hvordan rydder jeg op og frigør harddiskplads med unødvendige filer på min computer?

Tro det eller ej, dette er det grundlæggende og grundlæggende, du skal vide for at holde din pc fri for filer, der ikke længere er nyttige og tage plads i stedet for på vores harddisk. Det er, hvad vi vil kalde computerskrald, alt, hvad der har med midlertidige filer, cookies, forældede programmer, osv. at gøre.

Du kan ikke forestille dig det store antal af sådanne filer, der er installeret på vores computer, især midlertidige filer. Hvad Windows har brug for, men så bliver kasseret, men disse gemmes og fylder meget. Men du kan på en meget enkel og hurtig måde at rengøre og frigør plads på en harddisk med unødvendige filer på min computer.

Indeks
  1. Hvordan rydder jeg op og frigør harddiskplads med unødvendige filer på min computer?
  2. Sådan frigøres plads på en harddisk

Hvordan rydder jeg op og frigør harddiskplads med unødvendige filer på min computer?

Den procedure, som vi skal forklare dig, giver dig mulighed for det rydde op og frigøre plads på en harddisk med unødvendige filer på min computer . Denne proces er så nem, når vi vil ændre eller justere skærmopløsningen i Windows 10.

Systemet giver dig en manuel måde at slette filer på, og det er via disk rengøring . Du skal bruge det, så din computers styresystem har adgang til alt indholdet på de diske, der virkelig er nødvendigt. Og dermed forbedre både driften og den optimale ydeevne af hver af dem.

For at starte Diskoprydning skal du gå til Stifinder eller gå ind i Denne computer. Du placerer dig på den enhed, du vil frigøre plads til, og højreklikker for at få vist flere muligheder. Og du skal vælge indstillingen Egenskaber, og så skal du klikke på knappen Fri plads.

Sådan frigøres plads på en harddisk

Når dette er gjort, skal du vente et stykke tid på, at systemet laver en scanning og viser dig alle de filer, der kan slettes. Når du er færdig, vil den vise dig en liste med et afkrydsningsfelt i venstre side, så du kan vælge filen. Så du kan marker de filer, du vil slette og fjern markeringen af ​​dem, du vil beholde på din pc.

I styresystemer som Windows 7 er der en fane, der hedder Flere muligheder. Hvis du klipper der, kan du slette andre filer. Ligesom Programmer og funktioner er det et link, der viser dig alle installerede programmer. Og afhængigt af den anvendte plads kan du analysere, om du skal fjerne dem eller ej.

Du kan også frigive mere diskplads i Valg af indstillingen Systemgendannelse og Snapshot. Dette er en af ​​de mest nyttige muligheder, den kan give dig, da den opretter gendannelsespunkterne. I den er Windows-indstillinger gemt, samt en kopi af mapper og filer og alt dette på en bestemt dato og tid.

Hvis din computer bruger Windows 8, og du vil finde knappen Flere muligheder, skal du klikke på indstillingen Ryd op i systemfiler . Hvis du bruger indstillingen Vis filer, kan du manuelt åbne hver af mapperne i de filer, du har valgt, så du kan slette dem.

Som du kan se, er det meget nemt at rydde op på din pc og dermed have mere ledig plads til at downloade de programmer eller applikationer, du har brug for. Og sådan slutter selvstudiet, som jeg du lære Hvordan rydder jeg op og frigør harddiskplads med unødvendige filer på min computer?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up