Sådan ændres papirkurvens pladsholder

Lagerpladsen inde i en computer er et ekstremt vigtigt aspekt af dette. Ud over det åbenlyse faktum, at hvis du fylder for meget, har du ikke nok til at uploade nye ting til en computer; der er det faktum, at computeren også bliver langsommere på grund af brugen af ​​et program, der fylder en stor del af hukommelsen, derudover bliver den mindre pålidelig, når du fylder den med filer.

Og for at kunne kontrollere dette, kommer hver computer med et meget effektivt værktøj: papirkurven. Med en papirkurv har du råd til den luksus at slette et stort antal filer . Alle disse filer er ubrugelige, såsom billeder eller videoer, som du har downloadet og ikke bruger eller aldrig vil bruge, kan gå direkte til skraldespand genbrug .

Og hvad mere er, takket være papirkurven har du den luksus at kunne gendanne det, du har slettet. Mange gange kan vi ved et uheld slette noget, men når det sker, kan vi gå til papirkurven og gendanne det til sin oprindelige placering. Samtidig har du mulighed for permanent at slette filerne fra papirkurven.

Heldigvis er det nuværende Windows-system tænkt over brugeroplevelsen og hvordan man gør oplevelsen meget nemmere og mere behagelig.

Dette er grunden til, at Windows Papirkurv også er blevet mere praktisk at bruge, så den har mulighed for at tildele den en plads specifikt til på vores harddisk. Derfor er det vigtigt for dig at kende størrelsen på din computers papirkurv.

Så hvis du er tilbøjelig til at arbejde med meget store filer, eller bare ønsker at styre antallet af filer, der måske eller måske ikke passer der, bedre, kan du nemt ændre pladsholderen med følgende vejledning.

Indeks
  1. Skift skraldespand
  2. Direkte filsletning

Skift skraldespand

Uanset om du er under Windows 7, 8, 10 eller på anden måde er processen med at ændre papirkurvens pladsholder den samme og faktisk meget enkel. Derudover er den fuldstændig vendbar, så hvis du vil ændre den, har du altid friheden til at gøre det. For at gøre dette skal du følge følgende trin:

  • Først og fremmest skal du finde i ikonet for kurv . Dette findes normalt på systemets skrivebord, og hvis du ikke ved meget om det, vil det være i form af en lille skraldespand.
  • Du skal rette din markør til dette ikon og højreklikke for at se de forskellige muligheder. Blandt disse vil du se indstillingen Egenskaber. Klik på den.
  • Derefter åbnes et vindue, hvor du kan se forskellige muligheder vedrørende skraldespanden. Men indtil videre skal du sørge for at allokere plads til den korrekte harddisk, hvis du har mere end én på den samme computer.
  • Nu nedenfor vil du se et felt med flere tal. Disse tal svarer til den plads, der er tildelt papirkurven i MB. Bare klik på den og modificer den, som du finder passende. Husk at hver 1024 MB svarer til en GB . Klik på Accepter, når du er færdig.

Direkte filsletning

I de samme muligheder, som vi illustrerede tidligere, kan du aktivere en mulighed, hvor du vil slette en fil fra system det går ikke i papirkurven, men slettes permanent.

Hvis det er noget, der gavner dig på nogen måde, skal du bare gå tilbage til papirkurvens egenskaber og gå til indstillingen, der siger " Flyt ikke filer til papirkurven. Slet filer direkte ved sletning”.

På denne mulighed skal du bare klikke på boksen ved siden af ​​for at aktivere den, og det er det. Du skal ikke længere bekymre dig om genbrug spild og filer deri.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up