Lave forstørrelser eller formindskelser på en kopimaskine - Lave forstørrede og formindskede kopier

Papirarbejde er noget, vi bliver nødt til at gøre før eller siden. Nogle gange tror vi, at en procedure kun er i bureaukratiske sager, som at betale skat, tage vores kørekort eller åbne en opsparingskonto i banken. Sandheden er, at en procedure består også af meget enklere ting og dagligt.

For eksempel når vi går for at købe en telefon, når vi tilmelder os universitetet, når vi går til lægen. Disse er alle procedurer, selvfølgelig, nogle er enklere end andre.

Det, der nu kendetegner procedurerne, er papirarbejdet og de dokumenter, vi skal fremlægge for deres ledelse. Til dette er det nødvendigt at lave mange kopier af vores dokumenter formularer og andre handler.

Det er her behovet for lave forstørrede og formindskede kopier mærkes. Dette er naturligvis primært nødvendigt for små dokumenter med reducerede tegn, såsom DNI, kørekort eller identitetskort.

Nå, det er normalt, at mange af os, når vi bruger en kopimaskine, ikke kender processen med at forstørre eller formindske det fotokopierede dokument. Derfor vil vi i denne artikel forklare dig hvordan man laver forstørrelser eller formindskelser i en kopimaskine .

Indeks
  1. Hvordan laver man forstørrelser eller formindskelser i en kopimaskine?
  2. Hvordan forstørrer eller formindske et billede i Word?

Hvordan laver man forstørrelser eller formindskelser i en kopimaskine?

Før du starter, bør du vide, at processen med lave forstørrelser eller formindskelser i en kopimaskine er specifik for hver type kopimaskine af forskellige mærker. Men selvom vi er forskellige, kan vi fremhæve nogle ligheder.

Disse ligheder giver os mulighed for at omfatte processen for at opnå den generelt uanset hvilken kopimaskine der er tale om. Trinene til forstørre eller formindske på en kopimaskine er følgende:

Først og fremmest er det nødvendigt at indlæse det dokument, du vil forstørre. For at gøre dette skal det være placeret på oprindelsesstedet kopimaskine linse.

For at vide, hvad oprindelsesstedet er, er det nødvendigt at kontrollere de hævede mærker på kopimaskinen, i de fleste tilfælde angiver disse oprindelsesstedet. En anden måde at finde ud af består i at udføre en test af fotokopi .

Når dokumentet er indlæst, blandt kopimaskinens knapper, vi finder muligheden for at reducere og forstørre . Ifølge vores tilfælde kan vi klikke på det. Her er skala kopimaskinens standard.

Hvis vi derimod søger en mere personlig skala er det nødvendigt at bruge retningsknapperne for at opnå en større eller mindre skala, på sekunder i etuiet.

Når skalaen er indtastet, skal vi gå videre til stigning i antallet af eksemplarer, vi skal komme til fra dokumenterne og når nummeret er indtastet, fortsætter vi med at trykke OK, så kopimaskinen udskriver dokumentet med den angivne applikation.

Hvordan forstørrer eller formindske et billede i Word?

Ord er en meget alsidig tekstbehandler til dette job. Nå, du kan bruge den i sin onlineversion eller i sin desktopversion.

Nu, hvis billedet, vi skal udskrive, allerede er scannet, proces til at lave forstørrede og formindskede kopier er meget enklere. De trin vi skal følge er:

  1. Først skal vi oprette et dokument i Word.
  2. Senere skal vi indsætte billederne i det dokument, vi lige har oprettet.
  3. Hvis der er mere end ét billede at vi skal forstørre eller reducere er det nødvendigt at placere hvert billede på et blankt ark.
  4. Så, vi lad os ændre ankerindstillingerne til hvert billede og afkrydsningsfelterne 'Anker til side'. Så vi kan flytte billedet frit på siden.
  5. Derefter svæver vi over billedets kanter, indtil det bliver til en lille retningspil. Nu klikker vi og forstørre eller reducere billedet efter vores behov .
  6. Husk, at hvis billedet forstørres i én retning, vil det have en ikke-proportional form, og dets indhold vil miste kvalitet. Sørg derfor for at ændre størrelsen på billedet proportionalt i bredde og længde. Når billedstørrelsen er klar, vi fortsætter med at udskrive dokumentet .

Som du kan se, når billedet er digitalt ændring af størrelsesprocessen er meget nemmere . Kopieringsmetoden har dog den fordel, at den kan påføres direkte på et fysisk dokument uden forudgående digitalisering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up