Hvordan reparerer jeg min pc's USB-porte, når de ikke virker? - Trin for trin guide

Har du nogensinde oprettet forbindelse USB-enheder til din computer, og det viser sig, at USB-enheden ikke genkendes? Bare rolig, her lærer vi dig, hvordan du reparerer USB-porte på din pc, når de ikke virker, med tre enkle løsninger, du selv kan gøre.

Indeks
  1. Trin 1 for at reparere USB-porte
  2. Trin 2, Gå til USB-drivere
  3. Trin 3, sidste trin i Windows Kontrolpanel

Trin 1 for at reparere USB-porte

Den første ting at gøre er at indsætte USB nøgle; Hvis du ikke kan se det, skal du nu åbne Stifinder eller Windows Stifinder. Når du er her, højreklikker du på "dette hold" og derefter på "egenskaber". Det åbner en skærm, hvor du vælger "enhedshåndtering", og din computers drivere vises. Hvad du skal gøre er at downloade de manglende drivere på din bærbare eller pc.

Opdatering af din pc's driver eller driver kan være det, du skal bruge for at løse USB-portproblemet, eller det kan også være, at du ikke har installeret driveren til det.

Når det er tilfældet, skal du gå til knappen, der siger 'scan for ændringer', lade den være gemt, og computeren vil automatisk begynde at lede efter nye ændringer, den har haft; og hvis hukommelsen er indsat, vil den søge efter den driver, der har brug for den USB-hukommelse.

Trin 2, Gå til USB-drivere

Hvis det forrige trin ikke hjalp dig med at rette USB-porte på din pc, her har vi mulighed 2, du skal også gå til enhedshåndtering og afinstallere driverne, så skal du downloade og installere driverne en efter en, nu skal du skal bare genstarte computeren, og problemet vil blive løst.

Det siger en anden praktisk måde, som ville være at gå til 'enhedsadministrator' og derefter finde muligheden, der siger 'universelle serielle buschauffører', når du er inde, skal du fjerne tællerne fra din USB-hukommelse og afinstaller alt, der vises under denne ene mulighed.

Du vil ikke genstarte det, før du afinstallerer alle disse drivere, hvis du har nogen. Og én gang dig afinstallere, du vil give det ja til at genstarte computeren, og så du ender uden de universelle serielle drivere, de er alle blevet elimineret.

Når dette er gjort, vil du genstart computeren og computeren vil automatisk begynde at finde de drivere, du har brug for, og det kan løse driverproblemet.

Trin 3, sidste trin i Windows Kontrolpanel

For det sidste trin, hvad du skal gøre er at gå til konfigurationen » kontrolpanel og du vil lede efter administrative værktøjer, og du vil lede efter muligheden, der siger "tjenester", du skal højreklikke på tjenester og derefter køre som administrator.

På denne måde vil du være i stand til at observere de tjenester, du har, dem der kører på din computer i øjeblikket, mens du er der, skal du kontrollere, at visse tjenester er startet.

Hvis du vil åbne tjenesterne direkte, kan du gøre det med følgende tastaturgenveje, tryk på “Windows + R”-tasterne samtidig, du vil se kørselsvinduet, hvor du skal indtaste “services.msc”, og du giver for at acceptere og med denne genvej Du kan også gå ind i tjenestemuligheden.

Hvad du vil gøre nu er at bekræfte, at følgende tjenester kører: "Shell hardwaredetektion" og "plug and play" , skal begge disse tjenester startes og køres; Hvis du har det stoppet, som det kan være, skal du bare højreklikke og starte.

Med denne vil den automatisk begynde at køre, og den skal altid køre. Det samme trin skal du følge med tjenesten på næste plug and play . Hvis du af en eller anden grund har deaktiveret det, skal du starte det, og du er færdig.

Hvis du har ældre versioner af Windows, såsom Windows XP, Windows Vista, kan disse tjenester forekomme for dig som "Logical Disk Management Services", universel plug-and-play enhedsvært, flytbare lagermedier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up