Sådan downloades og installeres Epson L395-printerdrivere på Windows, Mac og Linux

På vores hjemmeside er vi opmærksomme på dine behov, og hvis du ønsker at installere en Epson L395 printer, men du ikke har cd'erne. Nå, det forhindrer dig ikke i at bruge det, fordi du kan downloade driverne på Windows, Mac eller Linux, ved afhængig af dine behov. Og her skriver vi denne artikel for at hjælpe dig.

Indeks
  1. Den første ting at gøre for at downloade drivere til Epson L395-printeren
  2. Sådan downloades og installeres Epson L395-printerdrivere på Windows og Mac
  3. Sådan fortsætter du processen, hvis du installerer printeren på et trådløst netværk

Den første ting at gøre for at downloade drivere til Epson L395-printeren

For at begynde skal du sørge for, at printeren ikke er tilsluttet computeren via USB-kablet. Så skriver du i internetsøgemaskinen Epson L395 model . Der vises mange muligheder for at downloade driverne. Hvis det i dit tilfælde ikke vises automatisk, skal du gå til Epsons officielle side og manuelt søge efter driverne. Også fra deres hjemmeside undgår du at downloade malware til din computer fra en anden kilde .

På den officielle side vil du se en sort linje, der siger " Downloads ". Nedenfor er en dialogboks, der siger "Operating System", hvor du vil se det operativsystem, der er registreret af Epson. Fortsæt med at læse, hvordan du fortsætter med at downloade og installere drivere til Epson L395-printeren.

Sådan downloades og installeres Epson L395-printerdrivere på Windows og Mac

Indtast boksen "Anbefalet download" . Ordene "Driver and Utilities Installer" vises og en blå boks ved siden af ​​ordet "Download", klik her. Downloaden starter, og billedteksten "L395_Lite_LA.exe" vises på skærmen.

Downloaden vil tage et par minutter. Derefter kan du køre installationen ved at trække denne billedtekst til skrivebordet og dobbeltklikke på installationsikonet og derefter acceptere. Indstil sproget til spansk . Efter at have læst licensvilkårsaftalen klikker du på Accepter.

Fortsæt med at installere den software, du har brug for, ignorer ikke "Epson Drivers and Utilities" og klik på "Installer". På Mac anbefales det at installere værktøjet "Software opdatering" , for at holde dig opdateret med din printers firmware og software. På Mac, hvis meddelelsen, der inviterer dig til at deltage i "Epson Customer Research Deltagelse", vises, skal du vælge, om du vil deltage eller ej.

Så kassen "Printerindstillinger" vises, i Windows klikker du på "Næste" (i Mac "Start"). Vælg derefter, om printerforbindelsen skal være en trådløs eller USB-forbindelse, og klik på "Næste" i Windows ("Fortsæt" i Mac).

Hvis du har valgt installationen til USB-kabelforbindelsen, skal du tilslutte den for at udskrive testsiden for at bekræfte, at du har fuldført installationen korrekt. Når processen er fuldført, kan du afslutte, og printerikonet vises på skrivebordet.

Sådan fortsætter du processen, hvis du installerer printeren på et trådløst netværk

Du vil nu se en advarsel om kofangerebrand , klik på Næste på Windows eller Fortsæt på Mac. Hvis der vises en advarselsmeddelelse, skal du klikke "Fjern blokering" for at fortsætte med at arbejde med Epson Net Setup-programmet.

På Mac vil du se denne meddelelse: "Hvis der anmodes om en adgangskode, skal du indtaste administratoradgangskoden. Hvis dialogboksen Nøgleringadgang vises, skal du klikke på Tillad", på "OK" derefter på "Tillad" . Følg vejledningen for automatisk at fortsætte installationen. Men hvis det ikke kan konfigureres automatisk, vises der muligvis en boks, der beder dig indtaste netværksnavnet og adgangskoden. Indtast disse detaljer.

På Mac vil du se "Tilføj printer" boksen , følg instruktionerne, vælg Epson L395-printeren og klik på Fortsæt. Udskriv derefter testsiden, klik på "Næste" i Windows ("Fortsæt" i Mac).

Når Windows-systemet søger efter den nyeste firmware til din Epson, skal du klikke på "Næste", følge instruktionerne og ikke afbryde denne proces. Når du ser » Opsætningsoversigt ", klikker du på "Afslut" i Windows ("Luk" i Mac). Sådan fuldfører du installationen.

For Linux-system, hvis du downloader driverne fra Epsons officielle hjemmeside, er processen ens og ret brugervenlig. Vi håber, vi har hjulpet dig og hvis du vil lære at udskrive et dokument uden sort blæk eller deaktivere meddelelser fra Epson-printere, kan du tjekke de relevante artikler på denne portal.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up