Sådan tjekker og verificerer du en Vtechs voicemail trin for trin

Beskeder eller voicemail er en procedure, hvorved telefonbeskeder centraliseres; det vil sige, beskeder modtages, gemmes og gemmes for brugerne, når de bliver ringet op, og de kan ikke svare, fordi de er væk på det tidspunkt, eller linjen er optaget. I dag vil vi nemt vise dig, hvordan du kontrollerer og verificerer voicemail fra en vtech trin for trin.

Indeks
 1. Konfigurer voicemail fra en Vtech trin for trin
  1. Hvad er Vtechs produktionslinjer?
 2. Hvad er de vigtigste egenskaber ved Vtech-udstyr?
 3. Hvordan konfigurerer du nu voicemail?
 4. Hvordan tjekker og verificerer man voicemail for en Vtech trin for trin?

Konfigurer voicemail fra en Vtech trin for trin

Nutidens telefoner har funktionen af Voice Messaging . Vtech, firmanavn Video TECHnology Ltd., grundlagt i 1976, baseret i Hong Kong, er et velkendt mærke for forskellige designs af sine telefoner elektronisk legetøj, spillekonsoller, blandt andre.

Virksomheden fremstår som et stort vækstpotentiale, takket være de teknologier, der stilles til rådighed for dets trådløse telefoner, der opfylder brugernes behov. Det anses for at være førende inden for kvalitet og design. Men før du forklarer verifikations- og verifikationsfunktionen af voicemail fra en vtech vil vi se Vtechs produktionslinjer.

Hvad er Vtechs produktionslinjer?

Vtech-mærket har flere produktionslinjer; som er fordelt på alle klodens kontinenter, men afhængigt af landet varierer produktet; generelt har de en linje af trådløse telefoner til hjemmet, til hospitalsbrug.

Også på virksomhedsniveau, babyalarmer og elektronisk legetøj til børn; I Spaniens tilfælde er det kun linjen med telefoner til hospitalsbrug, telefoner til virksomheder og elektronisk legetøj til børn, der distribueres.

Hvad er de vigtigste egenskaber ved Vtech-udstyr?

 • De har et system af flere hovedtelefoner , som alle opererer på samme frekvens med hovedbasen; det vil sige, de forbinder alle sammen som en slags netværk.
 • De indeholder en telefonsvarer, nummervisning, højttalertelefon, og tastaturerne er også baggrundsbelyste; ud over teknologi til at spare batteristrøm.
 • Alle ekstra telefoner kan placeres hvor som helst på kontoret, hjemmet eller hospitalet, alt hvad du behøver er en stikkontakt i nærheden, ikke telefonen.
 • Derudover tilbyder dens DECT 6.0-teknologi beskyttelse mod ulovlige interferensopkald, udover at give klarhed og stemmekvalitet .
 • Tilgængeligheden af ​​5,8 GHz til at det ikke forstyrrer ikke med WiFi internet du har på stedet eller med en hvilken som helst trådløs enhed.

Hvordan konfigurerer du nu voicemail?

Når du har dit telefonudstyr, er det vigtigt, at du kan konfigurere postkasse- eller voicemail-muligheden, hertil klikker du på ikonet, der vises på den tilsvarende skærm, og holder den nede trykkes for at angive voicemail .

Derefter, ved at følge trinene, vælger du den sikkerhedsadgangskode, du vil beholde, og til sidst gemmer du voicemail, for at imødekomme brugere, der ønsker at efterlade en voicemail på din telefon, som du vil lytte til senere.

Hvordan tjekker og verificerer man voicemail for en Vtech trin for trin?

Hvis nogen ringer til dig, og du ikke kan svare på det tidspunkt, vil telefonsvareren gøre det for dig, fordi den allerede er konfigureret til denne funktion; Men hvis du vil tjekke beskederne nu, gør vi det følgende trin :

 • På din Vtech-enhed klikker vi på knappen "TALE" .
 • Herefter indtaster du koden til få adgang til voicemail hvilket blev angivet af det firma, der leverer denne tjeneste på telefonen.
 • Så vil de spørge dig sikkerhedsadgangskode som du indtastede, da du satte din telefonsvarer op.
 • Klar, du kan begynde lytte til hver besked som du kan slette eller gemme og til sidst klikke på “OFF” (afslut).

For at konkludere er det vigtigt, at når du vil købe en trådløs telefon, kan du sammenligne fordelene ved hvert mærke, i dette tilfælde har du allerede været i stand til at observere de vigtigste, som tilbyder dig kvalitet, sikkerhed og tilgængelighed. af brug .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up