Sådan åbnes eller afspilles en videofil i MTS-format

Hvis du vil afspille din MTS-fil, har du optaget med dit Sony- eller Panasonic-kamera og se dem på din computer. Nå, du vil blive glad for at vide, at disse typer videoer er meget gode og af meget høj kvalitet. Disse typer videoer i MTS-format giver dig mulighed for at nyde høj billedkvalitet og en utrolig definition.

Nu opstår problemet, når du vil gengive disse videoer uden for det kamera, hvor de blev optaget. Derfor skal vi i dag forklare dig hvordan man åbner eller afspiller en videofil i MTS-format.

Men lad os først se nærmere på, hvad MTS format og nogle andre interessante aspekter af dette videoformat.

Indeks
  1. Hvad er MTS videoformat
  2. Sådan åbnes eller afspilles en videofil i MTS-format
    1. Sådan afspilles MTS-videofil med VLC

Hvad er MTS videoformat

MTS-formatet er en af ​​mange typer videoformater, hvis brug er at spille fra videoer HD fra Sony og Panasonic kameraer. Med hvilken du også kan redigere og åbne disse videoer. Denne type format kaldes også AVCHD, hvilket betyder Advanced High Definition Video Coding.

Som det kan forventes af navnet, er denne videofiltype i stand til at understøtte opløsninger på 720p og 1080i. Det skal bemærkes, at der er forskelle med 1080p opløsningen med hensyn til billedkvalitet.

Det skal bemærkes, at det faktum, at dette format kan åbnes med Video LAN VLC eller alternativer til denne afspiller og Windows Media i Microsoft Windows. Som med Linux kan du på denne platform åbne disse filer vha VLC eller OpenShot og på Mac iOS med Elgato Turbo.264HD og Video LAN VLC.

Sådan åbnes eller afspilles en videofil i MTS-format

Ved denne lejlighed vil vi forklare dig på den enklest mulige måde hvordan åbne MTS-filer i to programmer, VLC og Windows Media.

Sådan afspilles MTS-videofil med VLC

  1. Hent VLC: For at downloade dette program, det du nok at søge efter den på nettet på dens officielle side og du kan downloade det gratis meget nemt.
  2. Åbn VLC: Når afspilleren er downloadet, og installationen er fuldstændig færdig, skal du fortsætte med at åbne dette program. Derefter skal du øverst til venstre på skærmen finde medieindstillingen og derefter klikke på Åbn fil, eller skriv genvej CTRL+O .
  3. Valg af MTS-fil: Når File Explorer åbner, skal du finde, hvor du har gemte MTS-fil og vælg det, klik derefter på knappen Åbn, og det er det! Det er det.

I tilfælde af at du ønsker at afspille en video på MTS-format i Windows Media Player , skal du konvertere nævnte videoer til et understøttet format. Nå, i øjeblikket understøtter Windows Media ikke MTS-format.

For at gøre dette er den første ting at gøre at indsætte den cd, der fulgte med din brænder Sony eller Panasonic i cd-rom-drevet, som er en type optisk disk, der findes på din computer. Når du indsætter det, skulle der åbnes et vindue for at installere programmet på denne cd.

I denne del af processen er det, der svarer til, at installere dette program på din computer, og hvis du ikke ved, hvordan du gør det, kan du se det i produktmanualen. Når du har kørt programmet, skal du klikke Filer > Åbn og vælg den MTS-fil, du vil konvertere . Når du har valgt videoen, skal du klikke på knappen Åbn.

Klik nu på Filer > Gem som, og vælg et format blandt dem, der understøttes af Windows Media Player (MP4, AVI, MPG) for at konvertere din MTS-fil. Registreringen og konverteringsprocessen afsluttes.

Nu hvor du ved det hvordan man åbner en videofil i MTS-format, du kan gøre det og begynde at nyde de videoer, du laver på din optager.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up