Hvordan man åbner eller konverterer en fil med BAK-udvidelse online

BAK-filer er meget almindelige på computere. Selvom de ikke kan findes med det blotte øje af brugeren, er de vigtige informationer, der behandles i computeren.

Selvom det måske er første gang, du har hørt om dette format, da der er konvertere, der fungerer med andre vigtigere brugsbetingelser (f.eks. konvertering af XPS-udvidelsen til PDF), er dets tilstedeværelse meget tilbagevendende i mapperne.

Formålet med BAK-udvidelsen er at fungere som backup eller backup for alle disse opgaver, dokumenter og ændringer udført på udstyret.

I modsætning til brugersikkerhedskopier, BAK arbejder snigende hver gang du beslutter dig for at gemme en fil eller ændre, så den kører automatisk.

Dette gøres for at nå sit formål. Nå, i tilfælde af enhver ændring af et dokument eller en anden fil, som beskadiger det væsentligt, kan du bruge BAK backup for at gendanne indhold .

I tilfælde af at du gerne vil åbne eller læse en af ​​disse filer for at gendanne information, skal du være opmærksom på, at der er programmer og konvertere, der vil give dig mulighed for at opnå dette. Så vi anbefaler, at du bliver ved med at læse for at lære, hvordan du gør det.

Indeks
  1. Hvordan kan du finde BAK-udvidelsesfilen i din mappe?
    1. Trin til at se BAK-filer i mappe
  2. BAK-udvidelsesfiler kan konverteres og åbnes på computeren

Hvordan kan du finde BAK-udvidelsesfilen i din mappe?

Systemindstillinger indstiller denne udvidelse til forbliver skjult som standard . Dette skyldes, at den er gemt i det samme rum eller bibliotek, hvor filen er gemt.

Hvis det forbliver synligt, og brugeren beslutter at slette et bestemt dokument, kan han også slette denne fil ved en fejl. Dette sletter alle backup-spor fra computeren.

Men hvis du vil læse den eller åbne den for at hente specifik information, er det nødvendigt at aktivere dens synlighed for at gøre det.

Trin til at se BAK-filer i mappe

Til afsløre disse skjulte filer , skal du først åbne vinduet "Computer". Der finder du en fane øverst til venstre kaldet "Organiser". Når du trykker på den, vil den vise "Mappe- og søgeindstillinger".

Efter at have klikket på det, vil et sæt faner dukke op, som er den, der viser ordet "View", som du skal indtaste. Indstillingen "Skjul filtypenavne for kendte filtyper" vises her. Det skal være ukontrolleret for at få visualiseringen af ​​dem, der har BAK-tilbygningen.

Når alt dette er gjort, skal du klikke på knappen "Anvend" for at gemme alle ændringer. Klik derefter på "OK" for at lukke vinduet.

BAK-udvidelsesfiler kan konverteres og åbnes på computeren

Filkonvertering er en almindelig metode, der bruges til at sikre fillæsbarhed, hvilket kan gøres på to måder.

For det første kan filer konverteres fra en udvidelse til en anden gennem online platforme, såsom FileDict, som giver mulighed for at transformer den med BAK-formatet til et andet almindeligt format for at kunne åbne den via et fælles computerprogram.

På den anden side kan software, der er en del af computeren, også bruges til at opnå konverteringen, såsom Word. Selv ved at bruge Notesblok, fordi de indtil videre fungerer effektivt med andre computerudvidelser.

Måden at udføre denne sidste metode afhænger af kildeformatet, som BAK-udvidelsesfilen kommer fra, for at sikkerhedskopiere indhold korrekt .

På denne måde, når filen er placeret i mappen, skal du højreklikke på den for at ændre navnet på udvidelsen: når menuen vises, skal du klik på indstillingen "Skift navn" eller "Indstillinger" .

Begge tillader at ændre navnet på filen. Du skal blot definere det navn, der skal identificere det, og den udvidelse, som du vil ændre det til. Et almindeligt format er "DOC" til at læse indholdet via Word, eller kildeudvidelsen for at gemme filen direkte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up