Sådan gendannes filer fra computerens harddisk, der ikke starter?

Hvis du har problemer, og din computer ikke starter, bør du læse den guide, vi har udarbejdet på Sådan gendannes filer fra en harddisk fra en computeren starter ikke ikke . Noget du skal vide i tilfælde af en nødsituation, der kræver adgang til filer på en ikke-fungerende computer.

I de fleste tilfælde er det muligt at gendanne filer fra en computer, der ikke starter, fordi HDD'er fejler sjældent ud af ingenting. Hvis du vil have adgang til dine oplysninger igen, bedes du læse følgende vejledning omhyggeligt.

Indeks
 1. Gendan filer fra computer, der ikke vil starte
 2. Sådan gendannes filer fra computerens harddisk, der ikke starter
  1. Fjern harddisken fra den defekte computer
  2. Gå ind på computeren og hent dine oplysninger

Gendan filer fra computer, der ikke vil starte

Det er ret almindeligt, at på grund af nedbrud, virus eller andet problem, vil en computer ikke starte, og selvom det er muligt at reparere computeren, når den ikke vil tænde, opstår der et andet problem, den vigtige information, vi har der. Dog i de fleste tilfælde disse Information forblive intakt på vores harddiske, medmindre det tydeligvis er en fejl i lagerenheden.

Hvis harddisken er i perfekt stand, informationssøgning vil ikke være kompliceret, faktisk kan det gøres meget nemt, hvis du har de rigtige værktøjer. På den anden side, hvis dit drev fejler, er der måder at reparere en beskadiget harddisk på, som ikke starter.

Sådan gendannes filer fra computerens harddisk, der ikke starter

Der er måder at løse problemet med, at din computer ikke starter, og du vil gendanne filerne. For at gøre dette skal du først fjerne harddisken, hvor du har dine dyrebare oplysninger. Dette kan lyde som en kompliceret proces, men det er det ikke. Læs disse retningslinjer for at gøre det rigtigt.

Du skal bruge følgende værktøjer: a ekstra computer , som vil blive brugt til at gendanne dine filer, en skruetrækker. Det er også vigtigt, at harddisken på den computer, du skal bruge, har plads nødvendig for at gendanne dine filer.

Fjern harddisken fra den defekte computer

 1. Den første ting at gøre er at sikre, at udstyret er helt af . For at gøre dette skal du afbryde strømforsyningen og kablet tilsluttet din computers strømkilde.
 2. Når du indser, at alle strømkilder er blevet korrekt afbrudt, vil det være nødvendigt at åbne computerkabinettet eller kabinettet . Du skal muligvis fjerne begge dæksler, da harddisken ofte er skruet på begge sider.
 3. Når du har fjernet frontcoverne, er det tid til at finde din harddisk. Derefter skal du afbryde kablerne, der går fra bundkortet til harddisken, og dem fra strømkilden.
 4. Gør dette forsigtigt, de fleste drev fungerer i dag via SATA-forbindelsen, og mange af dem har en lille knap eller fane, som du skal trykke på for at fjerne kablet fra drevet og bundkortet.
 5. Når du har fjernet harddisken, skal du oprette forbindelse til den computer, du vil bruge til at hente dine oplysninger . Processen er den samme, men omvendt, sørg for at forbinde alt korrekt.

Gå ind på computeren og hent dine oplysninger

 1. Når du har tilsluttet harddisken korrekt, skal den skal starte computeren, Bemærk, at den starter fra den harddisk, der allerede findes inde i maskinen, og ikke fra den, hvorfra du vil gendanne oplysningerne.
 2. Systemet bør automatisk registrere den nye harddisk. Af denne grund bør den vises på listen over lagerenheder i afsnittet "Computer".
 3. Det eneste du skal gøre er indtast din harddisk og gendan alle de vigtige data .
 4. Hvis du ikke kan finde de dokumenter, du leder efter, kan du bruge et datagendannelsesværktøj, såsom det, du finder i følgende vejledning.

Hvis du af en eller anden grund ikke kan få adgang til dine filer, er der altid mulighed for at gendanne tabte filer med EaseUS Data Recovery Wizard, en fremragende applikation, der er specielt designet til dette formål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up