Sådan forbedres kvaliteten af ​​webcam på min Windows-pc - nemt og hurtigt

Webkameraer er for det meste indbygget i computeren og udfører funktionen med at tage billedet og kunne sende det over internetforbindelsen. Det kan også streame video og kan ses af den anden person, du er forbundet med, hvis de har det aktive kamera.

Det skal også bemærkes, at webcams kan have en række funktioner, hvis de justeres til den angivne software. Af denne grund er det vigtigt at nævne, at der er en række forskellige softwareprogrammer, der er designet til at udføre denne funktion, herunder: MangeCam , CyberLink YouCam Logitech, blandt andre.

Nu godt! Med dette i tankerne skal det bemærkes, at pc-webkameraet er en del af en af ​​pc'ens hovedkomponenter. så det er meget vigtigt at forbedre kvaliteten. Og her hjælper vi dig med at opnå det nemt.

Indeks
  1. Forbedre nemt pc-webkamerakvaliteten
  2. Logitech kamerasoftware til Windows

Forbedre nemt pc-webkamerakvaliteten

Først og fremmest for at konfigurere kameraet og få bedre kvalitet, skal du følge nogle trin, som vi vil forklare dig nedenfor.

I begyndelsen bør de starte og lede efter muligheden for kamera , når du er placeret der, skal du åbne kameraet. Når du åbner den, vil du helt sikkert se en meddelelse, hvor der står det kameraet blev ikke fundet men det skal du ikke bekymre dig om.

Du skal derfor indtaste sætte op kameraet, så skal du klikke på video så i vinduet vil du se videoenhedsindstillingen, du skal klikke på rullemenuen og vælge usb-kameratilstand .

Samtidig er det tilrådeligt i videokvalitet at flytte bjælken indtil den er sat til "høj" , sammen i den øverste højre del af skærmen, hvor kameraet vises, finder du den opløsning, som bør indstilles til den højeste. Derfor kan du med disse enkle trin forbedre kvaliteten af ​​din computers webcam.

Det er værd at bemærke, at kamerakvalitet er en topprioritet for alt, hvad du vil gøre, som at bruge Skype til videoopkald eller videokonferencer. Til gengæld er det vigtigt, at når du bruger det, er det i bedst mulige opløsning så billedet er det bedste.

Logitech kamerasoftware til Windows

For det første er det vigtigt at bemærke, at hvis du har et Logitech-kamera, nulstilles dets indstillinger, når du genstarter udstyret. Af denne grund er det vigtigt at downloade Logitech-software.

Senere, efter at have installeret det på computeren, kan du åbne det og finde hovedpanelet. Så du skal gå til højre panel for at vælg kamera skal opløsningen justeres til højeste eller fuld HD, og ​​i videoikonet skal du vælge 30 fps .

Så hvis du laver disse justeringer, vil du finde en bedre kvalitet af det kamera, du skal optage. Hvis du har en OBS, er det også vigtigt, at du først åbner kameraet og foretager justeringer, og derefter åbner OBS'en. Når du har den åben, kan du foretage en ny omgang justeringer for at sikre, at billedet ser bedre ud.

Ved at åbne programmet kan du justere opløsningen som kan være fra 1080 hvis du har et Logitech kamera. Under hensyntagen til at opløsningen kan justeres alt efter hvilken type kamera computeren har.

På samme måde, belysning måske justeret da mange brugere ikke har kunstig belysning, men ønsker at kameraet skal vise den bedst mulige billedkvalitet.

Til dette skal du vælge indstillingen "videooptagelsesenhed" fra den nederste menu for at vælge filteret senere. Så i det næste panel, LUT filter skal vælges.

Sammen kan I justere farvekorrektionen, så åbner et nyt vindue, hvor I kan foretage justeringerne på en personlig måde, blandt rettelser, rækkevidde og lysstyrke. Kort sagt, ved at følge denne række af trin, vil du være i stand til at opnå en bedre kvalitet på webkameraet på din Windows-computer.

Du kan også være interesseret i, Hvordan man bruger og forvandler min PC's WebCam til et overvågningskamera

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up