Hvordan annullerer man et dokumentudskrift i kø, der ikke er annulleret?

Ofte bliver udskrivningsprocessen til et mareridt, når vi forsøger at annullere et dokument, men administratoren udfører ikke denne kommando. Tværtimod fortsætter printeren sit arbejde. Hvis du vil vide det hvordan annullerer man en udskrivning af et dokument i køen, der ikke er annulleret? så vær opmærksom på denne interessante artikel.

Indeks
 1. Hvordan annullerer man et dokumentudskrift i kø, der ikke er annulleret?
  1. Hvad er udskriftskø?
  2. Hvad er bufferhukommelse?
  3. Hvor kan jeg se printkøen?
 2. Annullerer udskrivningen af ​​et spoolet dokument, der ikke er annulleret
  1. Trin 1. Gå til Windows CMD-kommandovinduet for at annullere udskrivning af et spoolet dokument
  2. Trin 2. Brug kommandovinduet
  3. Trin 3. Gå tilbage til kommandovinduet
  4. Trin 4. Opdater køvisning efter annullering af dokumentudskrivning

Hvordan annullerer man et dokumentudskrift i kø, der ikke er annulleret?

Det er muligt, at vi ved en fejl sender en tekstfil til printeren, eller at vi for eksempel forsøger at udskrive et dokument uden blæk. Vi leder derfor efter muligheden "annuller udskrivning" men enheden fortsætter med at udskrive uden at udføre instruktionen. I dette tilfælde siger vi, at printeren er blevet blokeret.

Her forklarer vi alt, hvad du behøver at vide om trykproces og en procedure til at annullere udskrivning af et spoolet dokument, der ikke er annulleret.

Hvad er udskriftskø?

Udskriftskøen er en liste over job, der venter på deres tur til at blive udskrevet. Det genereres, når flere dokumenter sendes til udskrivning på en enkelt enhed, som i dette tilfælde er printeren. Siden buffer af printeren gemmer ikke alle job, den opretter en printkø, og de gemmes midlertidigt der.

Udskriftskøen kan styres og administreres af specielle applikationer til printere eller direkte fra printmanageren windows system .

Hvad er bufferhukommelse?

Bufferen er en lille hukommelsesplads, som printere har brug for gemme en del af oplysningerne som computeren giver dem. På denne måde kan computeren fortsætte med at behandle andre opgaver, mens printeren udfører sit job.

Det er vigtigt at bemærke, at jo mere hukommelse eller plads buffer er stor, jo hurtigere vil udskrivningsprocessen være, så nogle brugere vælger professionelle printere til at udføre denne aktivitet optimalt.

Hvor kan jeg se printkøen?

Hvis du har Windows 10 og vil se de elementer, der er gemt i udskriftskøen, skal du gå til "startmenuen" og finde forstørrelsesglasikonet på proceslinjen. Der, skriv "Printere og scannere" og tryk på "Enter"-tasten.

Et nyt vindue åbnes med et panel opdelt i to dele. Til venstre skal du vælge "Printere og scannere". Så se efter muligheden “Åben kø” og så du kan se, hvad der udskrives, og listen over varer, der venter på at blive udskrevet.

Annullerer udskrivningen af ​​et spoolet dokument, der ikke er annulleret

Hvis du allerede har valgt muligheden "annuller udskrivning" men printeren fortsætter med at udføre sit arbejde, det betyder, at processerne er blevet blokeret, og derfor skal du udføre følgende trin:

Trin 1. Gå til Windows CMD-kommandovinduet for at annullere udskrivning af et spoolet dokument

For at gøre dette, gå til systemforskning på proceslinjen og skriv cmd, tryk på "Enter"-tasten, og højreklik derefter på den eksekverbare fil "cmd.exe". Vælg derefter "Kør som administrator". På denne måde vil du være i stand til at åbne Windows-kommandovinduet.

Trin 2. Brug kommandovinduet

Straks vil du se kommandovindue . Der skal du skrive net stop spooler. Så følg denne vej uden at lukke CMD "C:\WINDOWS\system32\spool\PRINTERS" og fortsæt med at slette dokumentet efter eget valg. Du kan også slette hele listen over elementer for at rydde op i udskriftskøen, hvis du finder det nødvendigt.

Trin 3. Gå tilbage til kommandovinduet

Det er tid til at gå tilbage til kommandovinduet, så du kan skrive net start spooler. Derfor genoptages printtjenesten med de elementer, der er indeholdt i mappen PRINTERE.

Trin 4. Opdater køvisning efter annullering af dokumentudskrivning

Hvis du stadig ser jobs i printmanageren, betyder det, at du skal sætte til opdatere køen. I dette tilfælde skal du trykke på knappen "Vis" og derefter på "Opdater". Derfor forsvinder det dokument, du tidligere har annulleret. Hvis du på noget tidspunkt har brug for at rette fejlen, at printeren ikke er aktiveret i Windows, kan du prøve at opdatere driverne og/eller geninstallere printersoftwaren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up