Hvordan blokerer man automatisk skærmrotation af apps på Android?

Bloker automatisk skærmrotation android apps kan virke som et meget grundlæggende løsningsproblem, men det er ikke altid tilfældet.

Nogle gange er problemet anderledes, når det kommer til at dreje skærmen på en Android-mobiltelefon, hvis rotationsindstillingen ikke vises. Denne tutorial udforsker dog et andet perspektiv.

Dette problem opstår normalt, fordi standardenhedslåsen nogle gange ikke fungerer korrekt. Enten på grund af deaktivering eller problemer med sensoren indbygget i den.

I sæsonen, hvor flere personer, Samsung Galaxy S8-brugere, har haft problemer med automatisk rotation . Senere eliminerede problemerne ved at dreje og bruge Samsung Galaxy S10-skærmen i liggende tilstand.

Det er værd at bemærke, at alt dette skete, selv når indstillingen var markeret for låse rotationer. Derfor kan du vurdere de løsninger, der præsenteres her.

Indeks
  1. Rettet med native Android-enheds skærmrotationsmulighed
  2. Konfigurer mobil gyrosensor
  3. Brug Rotation Manager til at blokere automatisk approtation på Android

Rettet med native Android-enheds skærmrotationsmulighed

Inde i meddelelseslinjen er det angivet med ikonet for en telefon, der roterer muligheden for at blokere eller tillade automatisk skærmrotation. Dette er ikke noget specifikt for Android, da det også er muligt at dreje eller dreje skærmen på en iPhone, iPad eller iPod Touch.

Takket være det kan du definere, om du vil holde oprejst stilling roter automatisk i henhold til mobilens position, og få til sidst skærmen til at forblive vandret.

I de fleste tilfælde udføres denne funktion normalt korrekt og er tilstrækkelig til at afhjælpe problemet med apps selvom det er noget begrænset.

Konfigurer mobil gyrosensor

I tilfælde af genstart af enheden kan ikke løse problemet mellem apps, den anden mulighed er i Google Play Butik.

det gyroskop er en sensor indbygget i mobilenheden, som gør at rotationsmuligheden fungerer optimalt.

Det kan være grunden til, at låsen ikke virker, så dette aspekt af mobilen skal være kalibreret og rekonfigureret .

For at kunne blokere den automatiske skærmrotation af Android-applikationer, skal vi købe et enkelt og gratis program, som kan findes i Google Store.

Appen hedder Sensor test som har en kalibreringsmulighed, som kan bruges, når man skal finde fejl i telefonens accelerometer og gyroskop.

Derfor vil den i tilfælde af lokalisering af en fejl automatisk være i stand til at genkalibrere de to aspekter og dermed tillade at rotere eller blokere rotationen af ​​skærmen.

Hvis problemet fortsætter, bliver du nødt til at analysere, om rotationsproblemet kun forekommer i applikationen eller i hele systemet. Hvis det er det første, bliver du nødt til at geninstallere programmet for at kunne løse dit problem

Brug Rotation Manager til at blokere automatisk approtation på Android

Mange brugere af Android-fællesskab besluttede at deaktivere automatisk rotation for at undgå denne type appproblemer.

Nogle gange virker det som en effektiv løsning, indtil det er tid, du skal bruge skærmbredden til at afspille eller se en video.

For at løse disse problemer ved direkte at angribe applikationerne og ikke systemet generelt, Rotation Manager af Google Play Butik anbefales.

Efter installationen vil applikationens hovedfunktionalitet blive demonstreret, baseret på ønsket om visuel ændring, når det er nødvendigt.

Når du åbner applikationen, vil to muligheder blive vist: den første mulighed omhandler den globale orientering, som kan skiftes ved at klikke på en flydende knap som til enhver tid vil være synlig på din skærm.

Den anden mulighed definerer specifikt den orientering, hver applikation vil modtage, vist som en liste for at udføre den ønskede konfiguration med hver.

På denne måde kan du vælge, hvilke apps der skal køre på skærmen lodret eller vandret mens de andre følger den globale orientering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up