Hvad er de vigtigste forskelle mellem "telekonference" og "videokonference"?

Der er mange forandringer, som vi har stået overfor på det seneste, især på studieområdet og endda på arbejdsområdet. Nu, takket være fremskridt inden for teknologi, kan vi udføre disse daglige opgaver fra komforten af ​​vores hjem. Men der er stadig detaljer, som mange ikke helt forstår om emnet, så i dag viser vi dig hvad er de vigtigste forskelle mellem telekonferencer og videokonferencer .

Vi har alle mindst én smart enhed i vores hjem i dag, og du vil blive overrasket over, hvor meget du kan opnå med disse vidunderlige værktøjer. Hvis du vil lave telekonferencer og videokonferencer uden at fare vild og på den bedst mulige måde, fortsæt med at læse, og du kan gøre det uden problemer.

Indeks
  1. Hvad er forskellene mellem konferenceopkald og videokonferencer?
    1. Hvad er et telefonmøde?
    2. Hvad er en videokonference eller et videoopkald?
  2. Hvordan er videokonferencer og telekonferencer forskellige?

Hvad er forskellene mellem konferenceopkald og videokonferencer?

Der er mange værktøjer til rådighed for os i dag til at holde kontakten med verden. Og det er, at vi ikke kun kan have det sjovt med vores kære i et stykke tid ved hjælp af disse, men endda bruge dem til at arbejde, studere og udføre så vigtige opgaver. Men hvordan kan vi opnå dette?

Nå, en god mulighed er at lave videokonferencer og telekonferencer for dele vores meninger og kommunikere information med de andre. Mange af os har for nylig brugt Zoom-app'en til videoopkald eller andre lignende apps, men nedenfor viser vi dig funktionerne ved videokonferencer og telekonferencer, så du kan få endnu mere ud af disse.

Hvad er et telefonmøde?

For det første er det værd at vide, hvad et telefonmøde er, som er det mindre kendte udtryk af de to, der diskuteres i denne artikel.

En telekonference er en måde at forbinde folk gennem en video- eller lydtjeneste, hvorigennem folk kan dele deres synspunkter om et bestemt emne.

Dette udtryk bruges hovedsageligt til forretningsmøder. Ting i hverdagen, som fjernsyn, radio, telefonopkald, blandt andre, kan tælles som telekonferencer. Faktisk kan du livestreame for at foretage et konferenceopkald, uanset om det er offentligt eller privat.

Hvad er en videokonference eller et videoopkald?

Vi vil nu tale om, hvad en videokonference er. Det kan siges at være et møde mellem to eller en større gruppe mennesker, som ikke er på samme sted, som internettet bruges til som midler til lyd- og videotransmission . Hver deltager har et vindue, hvorigennem han kan bidrage til mødet, hvad han transmitterer gennem sit kamera, hvad enten det er hans ansigt eller noget andet.

Hvert medlem af videoopkaldet har, hvis han har accepteret det, mulighed for at udtale sig og give sin mening til kende på det tidspunkt, han ønsker det. Også, selvfølgelig, hvis videokonferencen er online og ikke i en applikation, er det nødvendigt, at vi kan bruge kameraet og mikrofonen i Chrome eller en anden browser, som du har. På den anden side skal du også sørge for, at din enheds software og hardware er funktionelle, så der ikke er problemer.

Hvordan er videokonferencer og telekonferencer forskellige?

Når vi er klare over karakteristikaene ved hvert kommunikationsmiddel, der præsenteres her, kan vi spørge os selv, hvordan disse to adskiller sig.

Nå, for det første kan vi sige, at videokonferencer er endda en form for telekonference og at det er meget ens, da det giver os mulighed for at dele information med bestemte grupper af mennesker og modtage deres meninger om emnet. Derudover giver begge os mulighed for at kommunikere uden at skulle rejse.

Til gengæld er der en stor gråzone, når det kommer til telekonferencer, da der er mange kommunikationsmidler, som vi kan bruge til at gennemføre dem. I modsætning til videokonferencer kræver telekonferencer heller ikke nødvendigvis videodata for at sige, at det er fuldt gennemført.

Uanset hvad du skal gøre, opfordrer vi dig til kun at bruge kvalitetsapps og -værktøjer for at få det gjort. Du kan for eksempel bruge Google Meet og nogle lignende apps. Vi håber, du kan få mest muligt ud af denne guide, og at du kan bruge disse værktøjer til studere, arbejde og hvad du vil .

Vi opfordrer dig til at fortsætte din forskning i emnet, og tøv ikke med at prøve disse vidunderlige kommunikationsmidler, der er tilgængelige for os.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up