Hvad er det, hvad er det til, og hvad er oprindelsen af ​​det semantiske web eller 3.0?

Lige når du måske tror, ​​at teknologien har nået sit evolutionære klimaks, nyt værktøjer fortsætte med at dukke op at facilitere forskning, kommunikation, uddannelse og underholdning gennem digitale kanaler .

Softwareudviklere holder aldrig op med at forbløffe med hvert program eller hver enhed. Selv noget, der i dag kan virke så grundlæggende, som nettet, er i stand til at opnå meget større rækkevidde. relevant end du kunne have forestillet dig.

Indeks
 1. Hvad er Web 3.0?
  1. Forløberne til Web 3.0
 2. Hvad er Web 3.0 til?
  1. Større grad af interaktion
 3. Tilnærming til virkeligheden
 4. På vej mod en ny æra

Hvad er Web 3.0?

Også kendt som Semantic Web, det er en måde at beskrive på graden af ​​interaktivitet, som folk kan have via internettet dette skyldes transformationen af ​​nettet til en database.

Forløberne til Web 3.0

Når du ser webnummeret, betyder det selvfølgelig, at webs 1.0 og 2.0 skal have eksisteret. På den ene side henviser web 1.0 til den mest grundlæggende tilstand af WWW (World Wide Web), den blev udviklet i 60'erne.

På denne type hjemmeside kunne der kun indsættes tekst, dvs. der var ingen anden måde at interagere med siden på gennem andre elementer, så det var ret begrænset.

Med Web 2.0, som blev født i 2004, blev der gjort et forsøg på at afslutte de begrænsninger, som det tidligere design præsenterede, og som sin hovedattraktion tilbydes et højt indeks for interaktivitet med brugerne.

Dette gav en betydelig indvirkning, fordi en del af dette kan afspejles i sociale netværk . En anden af ​​dens styrker er mangfoldighed af indhold ikke kun dedikeret til tekst, men også til billeder, og gennem årene til enhver anden type multimedieindhold.

Hvad er Web 3.0 til?

Selvom det betragtes som noget på vej, er der nogle platforme med denne type teknologi som pilot: det vil sige platforme, der vil tjene som eksperimenter for opdage fejl løs dem og udfør den tilsvarende forbedring.

Der er meget snak om at gøre nettet til en slags personlig assistent. Han ville bruge filtre af likes og præferencer af hver bruger til at udføre intelligente søgninger.

Hvad mener du? Tja, i stedet for at foretage en søgning og skulle sammenligne resultater fra forskellige sider, kan nettet blive så intuitivt, baseret på alle de oplysninger, du har givet, at tilbyde dig lige det, du ønsker, leder efter eller er interesseret i .

Større grad af interaktion

Med andre ord, det, der søges med denne nye teknologi, er at transformere din computer til en enhed, der er i stand til at forstå dig:

 • Forstå din smag, interesser og enhver anden form for personlige oplysninger.
 • Samt din søgehistorik og websidebesøg for at optimere søgeprocessen.
 • Det vil ikke kun være i stand til at give større nøjagtighed, når du analyserer og undersøger søgeordene i din søgning, men også fortolker konteksten af ​​det.

Tilnærming til virkeligheden

det Web 3.0 bliver stadig testet, men mange platforme har adopteret nogle af de funktioner, der kan tilbyde, når først den er på 100 % kapacitet. De konsekvenser, det kan have i dag, er interessante at gennemgå. Tør du?

 • Det internetforbindelse skal være hurtigere. Så efterhånden som denne type teknologi er på plads, bliver internetudbydere nødt til at øge deres kapacitet.
 • Tilslutning gennem forskellige enheder ville have stor gavn af en høj effektivitetsrate.
 • Der kommer flere og flere tredimensionelle lærreder. Et godt eksempel ville være Google Earth.
 • Personalisering er igen til stede i denne artikel. Dette vil være et grundlæggende element i udviklingen af ​​web 3.0, med platforme, der tilpasser sig meget mere til hver enkelt af dens brugeres behov og smag.

På vej mod en ny æra

På nettet kan du finde meget mere information om dette mere end interessante emne, der stadig er under udvikling. Der er ikke noget konkret endnu, men velsagtens fremtid internet side rummer noget simpelthen fantastisk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up