Hvad er den bedste forretning mellem Amazon og Google i den digitale verden? - Endelig vejledning

Digital handel er en af ​​de mest brugte i verden . Det er meget svært at få et brand eller en virksomhed, der ikke har en digital tilstedeværelse, gennem en hjemmeside eller på sociale netværk.

Den har taget et stærkt kvalitativt spring, når det kommer til at nå sine kunder eller brugere, hvilket muliggør mere og mere interaktion, opmærksomhed og service.

Indeks
 1. De bedste mærker eller virksomheder
 2. Hvem er den bedste i den digitale verden?
 3. Podiet på den seneste liste
 4. Hvem er den bedste i den digitale verden?

De bedste mærker eller virksomheder

Hvert år laves der balancer, der giver os mulighed for at kende de mest værdsatte brands eller virksomheder på det globale marked, hvor de, der får livet i den digitale verden til at skille sig ud. Der er stærke navne på hitlisterne: Microsoft, Apple, Google, Amazon blandt andre kæmper for at vinde toppladsen.

Hvem er den bedste i den digitale verden?

De første fire, der blev nævnt i det foregående afsnit, er dem, der kæmpede inderligt for at blive så længe som muligt på podiet.

De seneste år har konkurrencen været ret hård, med mange ændringer på topplaceringerne, nogle navne går igen og i et andet ligger de et godt stykke under deres tidligere rating. Det er de virksomheder eller mærker, der har den højeste værdi tidligere år:

 • 2015 : I år ville Apple få topplaceringen efter en stigning på op til 67 % i værdien. Dette skyldtes lanceringen af ​​forskellige produkter, hvoraf de vigtigste er iPhone 6S og iPhone 6S Plus. Microsoft blev nummer to, mens Google blev nummer tre. Amazon var på sin side ikke i top 10.
 • 2016 : Podiet har de samme medlemmer igen, dog i forskellige positioner. Google klatrede til førstepladsen og erstattede Apple, som igen rykkede Microsoft til tredjepladsen. I år var Amazon tilbage i top 10, rangerende som den syvende mest værdifulde virksomhed.
 • 2017 : Værdierne steg, selvom positionerne forblev de samme som året før: Google, Apple og Microsoft. Forskellen var, at Amazon faldt fra syvende til fjerdeplads, og begyndte at true med at slå nogle af de tre bedste virksomheder ud af podiet.
 • 2018 : Google blev rangeret som den mest profitable virksomhed for tredje år i træk, og Apple var i stand til at fastholde andenpladsen. Microsoft var på sin side ikke så heldig og blev erstattet af Amazon, hvilket øgede værdien med op til 49%.
 • 2019 en rangordning af ren teknologisk magt

  De virksomheder, der skaber liv i den digitale verden, har været førende i at afgøre, hvilke der har den største værdi i verden.

Googles magt er indiskutabel, men Amazon, efter at være kommet bagud i 2015, anvendte de rigtige strategier på det rigtige tidspunkt for at få det hele tilbage. Kunne det være bedre end Google i 2019? Fortsæt med at læse!

Podiet på den seneste liste

Amazon formåede at levere et kæmpe hit i 2019, og hoppede fra tredje til første som verdens mest værdifulde virksomhed. Med et podium bestående af tre giganter i den digitale verden: Apple og Google.

Denne første gang for Amazon i den første position er opnået takket være det faktum, at det har konstant udvide sortimentet af produkter .

 • I 2017 opkøbte det WholeFoods Market-kæden og etablerede for første gang engagementet i en fysisk butik.
 • Det har dedikeret sig til at producere digitalt indhold til alle sine brugere. Amazons tjenester er således ikke forblevet inden for blandt andet tøj, fodtøj, elektronisk udstyr, men også i produktionen af ​​serier og film.

Hvem er den bedste i den digitale verden?

Hvis du ønsker at etablere en overlegenhed mellem giganterne i den digitale verden: Google og Amazon, efter nyheder og baseret på den seneste årlige rangering, uden tvivl, svaret ville være Amazon .

Chancerne for, at han forbliver, takket være hans succesfulde investeringer, placerer ham som en kandidat til at fordoble den første stilling i 2020.

På den anden side er det svært at ignorere de på hinanden følgende år, hvor Google førte podiet...så hvis man tager konsekvens og stabilitet som målestok, Google kan sagtens blive erklæret som den bedste .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up