Sådan viser du en adgangskode med stjerner, så ingen andre kan se den

Privatlivets fred er en yderst vigtig betingelse for at kunne overleve i vores miljø, og det skyldes, at der er information, som ikke kan deles med alle de mennesker, der lever. Tit, vi holder på hemmeligheder mere til gavn end til ren selviskhed.

Derfor fra mange områder af vores dagligdag har en adgangskode . Blandt dem er kreditkort, e-mails, sociale netværk, mobiltelefoner, computere, og vi kan endda levere nøgler med kuffertlås.

På trods af hyppigheden af ​​adgangskoder er der stadig mennesker, der ikke ved, hvordan de skal bruge de muligheder, der er tilgængelige på mobiltelefoner og computere i den grænseflade, hvor vi leverer dem, såsom muligheden for at se og administrere adgangskoder, der er gemt adgangskoder i Chrome eller en anden browser. . Derfor vil denne artikel fortælle dig lidt om emnet.

Indeks
  1. Hvad er nøgler eller adgangskoder?
    1. Hvor svært er en adgangskode?
  2. Hvad sker der, hvis jeg glemmer adgangskoden?
  3. Hvordan viser jeg en adgangskode med stjerner, så ingen andre kan se den?

Hvad er nøgler eller adgangskoder?

Hovedsageligt deberíamos conocer lo que signifiea palabra clave o contraseña, y es que una contraseña o clave er en form for bekræftelse que utiliza cualquier tipo de medio con la cual se puede bekræfte adgangen a la obtentionción de bestemte recursos, archivos, billeder o bl.a.

Så hvis systemet, der anmoder om nøglen, bestemmer, at mediet, der blev brugt, ikke er det, der er gemt i enheden, vil det automatisk udstede en adgangsnægtelse. Der er endda nogle systemer såsom banktjenester, der spærrer kontoen, når der er indtastet en forkert adgangskode flere gange.

L' brugen af ​​adgangskoder går tilbage til meget oldtiden , hvor der var vagtposter (folk, der tog sig af adgangen til et bestemt sted eller møde), som havde ansvaret for kun at slippe personer igennem, som kendte adgangskoden, som normalt var tegn eller sætninger. .

Hvor svært er en adgangskode?

Når vi opretter en adgangskode, er det meget vigtigt, at vi ikke bare gør det tilfældigt, det skal vi lav en vurdering af adgangskodebesvær . Det er vigtigt at gøre det så svært som muligt for andre brugere, men lav et kodeord, som du nemt kan huske, for hvis det er enkelt, vil andre nemt kunne få adgang til det.

For eksempel kræver mange banksystemer i dag, at en stor forskellige tal skal indtastes i adgangskoden for at få adgang til deres konti, blandt hvilke der skal være bogstaver store bogstaver bogstaver små bogstaver fra tal, tal og grammatiske tegn , sådan at alle adgangskoder er komplekse. Selv browsere som Chrome lader dig aktivere en stærk adgangskodegenerator.

Hvad sker der, hvis jeg glemmer adgangskoden?

Hvis du af en eller anden grund glemmer adgangskoden, kan det være en kompliceret proces. Det hele afhænger af systemet, der styrer denne del af sikkerheden, blandt de faktorer, der påvirker mest, er det faktum, at denne adgangskode er gemt på internettet eller ikke. Du kan endda gendanne din Gmail-konto, hvis du har glemt adgangskoden.

For eksempel, når vi tilgår et socialt netværk, opdager vi, at adgangskoden er gemt på internettet. Men når vi tilgår en computer, der har en brugeradgangskode, er processen anderledes, da adgangskoden er gemt på den samme computer.

I tilfælde af computeren, hvis du ikke har nogen dokumenter eller filer, som du virkelig ønsker at gemme, så er der ingen problemer, bare formater computeren med et nyt operativsystem, og det er det hele. Når det er en konto med internetadgang, skal du følge trinene angivet af indstillingen "Jeg har glemt mit kodeord" .

Hvordan viser jeg en adgangskode med stjerner, så ingen andre kan se den?

Det er meget vigtigt, at når vi indtaster vores adgangskoder et hvilket som helst sted, er der ingen, der observerer os, og det løses på en meget enkel måde. I tilfælde af sociale netværk, dig vil se, at der i feltet, hvor du indtaster adgangskoden, er en mulighed med en blokeret øje dette får nøglen til at vises med stjerner.

I den banker og andre systemer , denne mulighed leveres som standard, og det, du gør, er det modsatte af at aktivere indstillingen, dvs. når du trykker på knappen, vil du automatisk stoppe med at se asterisk-adgangskoden, og du vil begynde at se den som normalt. Det vigtige er, at denne mulighed altid er på skærmen, du skal bare søge godt.

Det er en handling, vi burde være vant til skriv vores adgangskoder . Da vi for det første, takket være så megen øvelse, vil være i stand til at skrive adgangskoden uden at skulle se den, og for det andet undgår vi mange irritationer med folk, der er nysgerrige efter at have lyst til at kende vores adgangskode.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up