Sådan aktiverer du tyverisikring på din Android-mobiltelefon

I den tid, vi lever i, er det vigtigt at sikre, at vores enhed er beskyttet, vil denne guide lære vs OW aktiver låsetyveri på din Android-telefon i små skridt.

Android vil støtte os, så vi kan sikre vores mobile enhed ved downloader appen, Android Device Manager som vil give os mulighed for at deaktivere vores mobile enhed, samt aktivere anti-tyveri-tilstand og det tilstand af mobilplacering i tilfælde af tab via Google Maps og Gmail.

Denne nye service leveret af android er vidunderligt, det giver os mulighed for at afspille en lyd med vibration på vores enhed, hvis vi skal aktivere den mobile placeringstilstand, med den bliver det nemmere og hurtigt at finde vores enhed og et system, hvor vi kan slette alt indhold fra vores enhed i tilfælde af tyveri eller tab.

Efter flere forbedringer af dette android enhedssystem kan vi administrere en mulighed, der giver os mulighed for det "låse" enheden, så vi ikke kan lokalisere vores mobile enhed, men den er perfekt til uheldige lejligheder såsom tab eller tyveri. Fra vores mobile enhed.

For at aktivere denne mulighed i Android skal de tilgå hjemmesiden og derfra kunne aktivere den på vores enhed.

Indeks
 1. Hvordan låser man en Android-enhed i tilfælde af tyveri/tab?
 2. Et andet alternativ til at blokere din Android-mobiltelefon
  1. Trin til at bruge det

Hvordan låser man en Android-enhed i tilfælde af tyveri/tab?

 1. Først skal vi have adgang til menuen "Google Indstillinger" .
 2. Så ind "Enhedshåndtering" og der "Find denne enhed eksternt" .
 3. De skal tjekke muligheden "Tillad fjernlås og nulstilling af fabriksdata" .
 4. For vi skal helt sikkert deaktivere fjernlåsen, som først skal aktiveres, når vi har et tilfælde af tab eller tyveri med det samme.
 5. På denne måde åbnes et nyt vindue, hvor det giver os mulighed for at bekræfte den mulighed, som vi netop har godkendt.
 6. Hvis du ikke har muligheden "Google Indstillinger", dig kan få adgang til det fra menuen "Indstillinger" derefter "Sikkerhed" .
 7. Derefter i "Enhedsadministratorer" og tjek "Enhedshåndtering".
 8. Hvor vi finder muligheden "Tillad Android-enhedsadministrator at blokere en enhed" .

Vigtig:

Vi er nødt til at forstå, at dette vil være aktiveret fra config, og på tidspunktet for brug vil det være aktivt, ellers vil du ikke være i stand til at aktivere det fra config på tidspunktet for brug.

Et andet alternativ til at blokere din Android-mobiltelefon

WAY GPS Locator en applikation, der giver os mulighed for at spore vores mobilenhed, sporer en mobil, der kan lokaliseres privat, uden meddelelser eller advarsler på den enhed, vi sporer.

Denne applikation hjælper os med at fjernstyre vores enhed eller vores børns enhed fra internettet via en gps locator som vi integrerer i styresystemet og derfra kan du have fuld sporing på et kort, hvor du vil se, hvor et spor sidst blev fundet fra din mobile enhed. Ligeledes kan du følg, hvis din mobilenhed er slukket.

Trin til at bruge det

 1. Først skal vi downloade og installere appen på den enhed, vi beslutter at spore.
 2. Når vi er færdige med at installere det, genstarter vi enheden.
 3. Når enheden genstarter, vises en registreringsformular.
 4. På denne måde har vi allerede adgang til at følge mobilsporet gennem hjemmesiden.

Husk at dette app er lydløs der er intet ikon inde i den enhed, vi sporer, der gør den synlig, kun ved at gå ind fra hjemmesiden vil de kunne få adgang til den.

Denne komplette guide hjælper dig på to måder til at kunne have kontrol over, hvor din enhed vil være, ideel til børn, medarbejdere eller til din enhed i tilfælde af tyveri eller tab vil du kunne se, hvor den er.

Hvis du kunne lide denne artikel om hvordan du aktiverer tyverisikring på din Android-mobiltelefon vi inviterer dig til at fortsætte til miracomosehace.com og lære, hvordan du bruger ansigtslås på enhver Android-telefon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up