Hvordan samler man en billig gaming-pc i dele og konfigurerer den til at være hurtig? - Trin for trin

Sammensætning af et team kan skabe tvivl for nybegyndere, så vi vil fortælle dig, hvordan du sammensætter en pc spil billigt pr. dele og sætte det op til at være hurtigt? - Trin for trin.

Hvis du vil finde mere information, der ligner denne, anbefaler vi, at du tjekker nedenstående link om, hvordan du vælger den rigtige bærbare computer til at købe til spil eller spil. Husk ligeledes, at på vores hjemmeside, se hvordan det gøres, du find de bedste tutorials på internettet.

Indeks
 1. Hvordan samler man en billig gaming-pc i dele og konfigurerer den til at være hurtig?
 2. Valget af komponenter
  1. AMD eller INTEL
  2. Bundkort
  3. Processor
  4. Grafikkort
  5. RAM hukommelse

Hvordan samler man en billig gaming-pc i dele og konfigurerer den til at være hurtig?

Det er ikke det samme at have en computer designet til konkurrencespil, som f.eks Fortnite Hvor Modangreb , kun til AAA-spil. Sandheden er, at du kan bygge en billig gaming-pc, hvis du primært er interesseret i konkurrencedygtige videospil og ikke er så bekymret for grafik.

På den anden side, hvis du er interesseret i den mest krævende grafik og spil, er sandheden, at du uundgåeligt bliver nødt til at bruge flere penge.

I øjeblikket kan du oprette en hold til konkurrencespil og til spil ikke fokuseret på ultra realistisk grafik til rimelige priser, hvor med €300 eller €400 du kan bygge noget anstændigt for at have det sjovt.

Vi tror på, at det ville være det bedste at være halvvejs, så vi besluttede at vælge vores dele med den nøjagtige idé om at finde en balance mellem pris og fordel.

Valget af komponenter

Der er uden tvivl meget billigere at købe delene en computer og samle dem senere end at købe en computer, der allerede er samlet. Sandheden er, at de fleste butikker, der samler udstyr, øger deres priser betragteligt, så det første punkt er netop at købe delene separat.

AMD eller INTEL

I øjeblikket, for spilverdenen, er AMD den bedste mulighed for den casual gamer, der ønsker at spare nogle penge. Det er derfor, vi vil overveje AMD processorer for denne proces er det klart, at dit valg netop vil afhænge af de penge, vi har tænkt os at bruge på Build.

Under alle omstændigheder, hvis du stadig er i tvivl, er det vigtigt, at du kender forskellene mellem Intel- og AMD-processorer for at afgøre, hvilken der er bedst for dig.

Bundkort

Valget af bundkort kan være noget kompliceret, det er bedre at uddanne dig selv lidt om det. I hvert fald er de fleste bundkort i dag ret effektive, i hvert fald anbefaler vi mærker som f.eks ASROCK eller ASUS .

Afhængigt af den pris, du planlægger at betale, kan du have bundkort, der har 2 eller 4 RAM sockets kapacitet, men husk på, at den anden mulighed kan være dyrere. Ligeledes kan andre ekstra muligheder på bundkort øge deres pris.

Selvom der er mange modeller, anbefaler vi modeller, der ligner ASROCK B450m Pro4 board et bundkort, der har en meget konkurrencedygtig pris og gode funktioner . Alligevel ville det være ideelt at købe de nyere B550-modeller (kun hvis du er villig til at bruge lidt mere).

Under alle omstændigheder er valget personligt, og det er meget vigtigt, at du ved, hvad bundkortet er, og hvad det bruges til, for det vil give dig mulighed for at vælge det, der passer bedst til dine behov.

Processor

Processoren er meget vigtig for videospil, på nuværende tidspunkt anbefaler vi ikke at få en computer med mindre end 4 kerner, faktisk vil vi anbefale investeringen for en 6-core processor.

Vi ved, at det grundlæggende valg i dag er Ryzen 3600, men det kunne være lidt dyrt for nogle, på den anden side har vi Ryzen 1600 , en første generations AM4-processor, men som har fremragende ydeevne og 6 kerner. Muligheder som Ryzen 1200 kan være tilstrækkelige for casual gamere.

Faktisk er disse to processorer og vores tredje omtale meget gode, men som vi allerede har påpeget, er det bedre altid at være opmærksom på, hvad processorer er, og hvad de bruges til, fordi du ved at kende disse detaljer kan vælge nemmere.

Grafikkort

Grafikkortet er meget vigtigt for at opnå positiv ydeevne i vores videospil, men de kan være ret dyre. På trods af alt er der nogle interessante muligheder, blandt hvilke vi ikke kan ignorere GTX 1650 Super et fremragende grafikkort med lavt strømforbrug og fremragende ydeevne.

Bemærk, at nogle versioner kræver et login til 6 ben på din strømkilde.

RAM hukommelse

Hvad angår RAM, og 8 GB anses for meget rimeligt, vi anbefaler derfor af at vælge 16 GB for optimal ydeevne. Forsøg på samme måde at få hukommelser, der er kompatible med dit bundkort og med de høje frekvenser så meget som muligt.

Ovenstående er de grundlæggende komponenter, og for resten af ​​montagen kan du tage visse licenser forsikrer vi dig om, at du ved at sammensætte et team med de ovennævnte egenskaber får en fremragende mulighed, der sparer dig penge.

Efter at have foretaget de relevante valg, vil det være nødvendigt at starte montering. For at gøre dette kan du orientere dig med vores guide til at samle en computer i dele og sætte den op. Bare rolig, det er ikke en kompliceret proces, selvom det kræver lidt tålmodighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up