Hvordan laver man en skrabedisk? - Fuld guide

Hvis du vil lære at lave en skrabedisk, enten fordi din computer er lidt langsom eller af en anden grund, er du kommet til det rigtige sted.

Mens du kontrollerer pc-ydeevnen ved hjælp af Winsat-kommandoen, kan du finde ud af, at det er nødvendigt at fremskynde pc'en maksimalt.

Det hukommelse virtuel er et område med sekundær hukommelsesplads i et computersystem (såsom en harddisk eller et solid-state-drev), der fungerer, som om det var en del af systemets hovedhukommelse eller RAM.

Ideelt set bør de nødvendige data til at køre applikationer gemmes i RAM, hvor processoren hurtigt kan få adgang til dem. Fokus på dette punkt er at kende præcis forskellen mellem RAM og ROM.

Men når store applikationer kører, eller når mange applikationer kører på samme tid, kan system-RAM fyldes op.

Indeks
 1. Undgå problemer
 2. Opret en skrabedisk
  1. Forøg størrelsen af ​​den virtuelle hukommelse
  2. Metode 2: Brug af USB-drev som RAM-hukommelse i Windows Vista og Windows 7 og 8

Undgå problemer

For at undgå dette problem er nogle data gemt i RAM, som ikke bruges aktivt kan midlertidigt flyttes til virtuel hukommelse (som fysisk er på en harddisk eller anden lagerenhed).

Dette frigør plads i RAM, som kan bruges til at rumme data, som systemet skal have adgang til umiddelbart.

Ved at bytte data mellem RAM og virtuel hukommelse, når det ikke er nødvendigt, og skifte tilbage fra virtuel hukommelse til RAM, når det er nødvendigt, kan et system fortsætte med at fungere korrekt med meget mindre fysisk RAM, end det har brug for. Ellers ville det ikke have brug for det.

Ved at oprette en skrabe disk, du vil tillade systemet at køre større applikationer eller køre flere applikationer på samme tid uden at løbe tør for RAM.

Specifikt kan systemet fungere, som om dets samlede RAM-ressourcer var lig med mængden af ​​fysisk RAM plus mængden af ​​virtuel RAM.

Opret en skrabedisk

Før du opretter en skrabedisk til din computer, du skal ombord bestemme, hvor meget hukommelse (RAM) du har installeret i dit system .

For at finde ud af, hvor meget hukommelse (RAM) du har installeret på dit system, såsom Windows, skal du højreklikke på Computer og derefter klikke på Egenskaber. Mængden af ​​RAM vil blive vist nederst under System.

Forøg størrelsen af ​​den virtuelle hukommelse

 • Klik på knappen Start, højreklik på Computer, og klik derefter på Egenskaber.
 • Vælg indstillingen i venstre panel Avancerede systemindstillinger.
 • Du skal gå til fanen Avanceret og derefter i Ydeevne, vælge i Indstillinger.
 • Vælg nu på fanen Avanceret og senere på indstillingen Virtuel hukommelse, og vælg derefter Skift.
 • Nu skal du bare deaktivere den kaldede indstilling "Administrer automatisk filstørrelse", hvilket er findes blandt spillermulighederne.
 • Under Drev fundet under volumenindstillingen skal du vælge den drevindstilling, der indeholder den swap-fil, du vil ændre.
 • Vælg indstillingen Brugerdefineret størrelse, skriv bare en ny størrelse i megabyte i den oprindelige størrelse (MB)-delen af ​​boksen og i den maksimale størrelse (MB), vælg derefter indstillingen Indstil og vælg OK.

Metode 2: Brug af USB-drev som RAM-hukommelse i Windows Vista og Windows 7 og 8

 • Indsæt et hukommelses- eller USB-flashdrev og formater det.
 • Vælg med højre museknap på ikonet på dit USB-drev og vælg "Egenskaber".
 • Vælg mulighed "Klar boost", som findes i fanebladet og derefter "Brug denne enhed".
 • Vælg den maksimale plads for at reservere systemhastigheden.
 • Klik på OK og Anvend.

Ved at udføre disse trin kan du nemt oprette en skrabedisk. Du er færdig .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up