Sådan ændres skærmtimeout eller dvaletid i Windows

Det er vigtigt at bemærke, at suspenderingsmuligheden i Windows tager sig af gem alt åbent arbejde , programmer, programstatus blandt andre muligheder i RAM, RAM. RAM-hukommelse er derfor en hurtig hukommelse, så når computeren er suspenderet, bliver alt gemt der og når computeren tændes igen, hentes alle informationer hurtigt frem.

Understreger, at computeren skal være forbundet med elektrisk strøm og i tilfælde af at have en bærbar computer, skal den have et batteri. Da det er nødvendigt at administrere den elektriske strøm til hukommelsen, så den kan opretholde tilstanden. For hvis du på noget tidspunkt står uden strøm, kan du slette alt, så affjedringen sparer alt, men fortsætter med at forbruge lidt energi.

På den anden side skal vi huske på, at vi med Windows 10 kan slukke for computerskærmen uden at skulle suspendere, ligesom det er muligt at aktivere eller deaktivere suspensionen . Derfor vil vi nedenfor fortælle dig hvordan at ændre det standby tid skærmen.

Indeks
  1. Skift nemt skærmens dvaletid i Windows 10
  2. Trin til at ændre timeout i Windows 7, Windows 8 og 8.1

Skift nemt skærmens dvaletid i Windows 10

Først og fremmest skal det bemærkes, at suspenderingstiden bliver ubehagelig for nogle brugere, fordi de ikke ved, hvordan de skal ændre den. Af denne grund vil vi nedenfor forklare trinene til at ændre det.

Først og fremmest skal du ind på computeren og på skrivebordet skal du højreklikke for at åbne et lille vindue, hvor du finder flere muligheder, bl.a. "personalisering" skiller sig ud, som du skal klikke på.

Når det nye vindue åbner, skal du klikke "låse skærm" placeret i venstre panel. Find derefter i de muligheder, den indeholder "indstillinger for skærmtimeout" .

I den vil skærmnedetid og skærmhængningstid blive vist, hvor du skal vælge den tid, brugeren foretrækker, eller hvis du foretrækker det, kan du vælge "aldrig" for at undgå kedsomhed med ophængning. Når du udfører proceduren kan du forlade denne skærm og lukke opsætningen, så når du er tilbage på skrivebordet kan du højreklikke igen og denne gang klikker du "opdatering" .

Derefter kan du indtaste den tidligere tilpasningsmulighed for at kontrollere, om processen blev etableret og udført korrekt.

Trin til at ændre timeout i Windows 7, Windows 8 og 8.1

Det skal bemærkes, at følgende procedure kan udføres for at ændre nedluknings- og suspenderingstiden for Windows 8, 8.1 og 7. Først og fremmest, for enheder med Windows 8 og 8.1 systemer, søges muligheden "konfiguration". Når du er kommet ind, skal du klikke "ændre pc-konfiguration" så når du er i opsætningen, vælges den første mulighed, som er "PC og enheder".

På samme måde, når det nye vindue åbner, skal du klikke på sektionen "start/stop og suspend" , så kan suspenderings- og skærmalternativerne ses. På dette sted skal du vælge muligheden for præference, de minutter du ønsker eller vælge muligheden "aldrig".

På den anden side, hvis du har Windows 7-system, kan du klikke på "start". På denne måde vil du være i stand til at finde muligheden "kontrolpanel" i højre menu, som du skal bruge for at åbne og finde "system og sikkerhed". Når du åbner den, skal du vælge "energimuligheder" .

Når det nye vindue åbner, vil afsnittet "vælg, hvornår skærmen slukker" skal vises i menuen til højre. Senere kan du konfigurere muligheden "sluk skærmen" og "sæt computeren i dvale", hvor du kan angive de minutter, du ønsker.

Kort sagt, når du anvender de ændringer, du ønsker, kan du gemme og lukke vinduet. På denne måde har vi fuldført processen, idet vi tager højde for, at hvis du ønsker det, kan du slukke for skærmen fra proceslinjen og også fremhæve, at Windows 10 byder på imponerende funktioner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up