Er det godt eller dårligt at lade mobilen op natten over? - Myter og sandheder

Opladning af mobiltelefonen om natten er en adfærd, som vi ofte hører kritik for.

Det er meget almindeligt at høre anbefalinger fra venner og familiemedlemmer, som fortæller os, at hvis vi oplader vores smartphone natten over, vil dens batteri blive beskadiget.

Der er også dem, der diskuterer, at det sandsynligvis vil forårsage en kortslutning og efterfølgende brand, hvis du forlader den bevægelige last. Dette er dog en anden af ​​mange teorier eller overbevisninger, der ligner de formodede sundhedsfarer ved 5G-teknologi.

Selv på et tidspunkt må du have været bange for, at du har ladet din enhed være tilsluttet for længe, ​​når det ikke var nødvendigt.

Nå, disse og andre myter om emnet er ikke helt ubegrundede for for noget tid siden skulle der lægges mere vægt på processen med at oplade telefoner.

For omkring fem eller ti år siden havde batterier på grund af deres sammensætning en "hukommelseseffekt".

Denne tilstand har medført, at ved konstant og hurtig opladning uden at lade den hvile, bæreevne a sommer tabt og brugstiden er faldet betydeligt.

Med tiden fik batterierne et svulmende udseende, hvilket var nødvendigt for at træffe foranstaltninger for at tømme mobilbatteriet.

Er det sikkert at oplade mobilen natten over?

“Frygten” for at oplade mobiltelefonen om natten var baseret på, at når vi faldt i søvn, glemte vi det eller ventede ikke med at afbryde den, når opladningen var færdig.

Takket være teknologiske fremskridt, vi behøver ikke bekymre os længere af nogen af ​​disse situationer. Men tro ikke, at du ikke længere skal se din mobiltelefon, mens den oplader batteriet.

Hvad der er sikkert er, at du ikke længere bliver syg af bekymring af frygt for at have taget dit liv.

Under alle omstændigheder bringer vi dig her ganske interessant og nødvendig information for at kende opladningen og batteriet på din smartphone, for straks at tilbagevise disse myter, der hjemsøger som spøgelser.

Oplad din mobil natten over

Som vi allerede har sagt, opladning af mobilen natten over eller i lang tid er hverken god eller dårlig .

I denne forstand er batterier i dag lavet af lithium-ion eller lithium polymer, hvilket fuldstændig løser problemet med tab af kapacitet.

Til gengæld er de virkelig velegnede til disse nye tider, idet de er værdige til nye metoder til blot at fremskynde batteriopladningen.

Faktisk har man med denne nye sammensætning fundet ud af, at hukommelseseffekten er ikke-eksisterende eller er så minimal, at det ikke påvirker brugen daglig mobil.

Så ja, du risikerer ikke længere at beskadige dit smartphone-batteri ved overopladningsopkaldet, der er en anbefalet metode til at udføre opladningsperioderne.

En af de ting, der permanent kan påvirke batteriets ladekapacitet er oplader eller efterlader mobilen ved "dårlige" temperaturer .

Hvis temperaturtærsklen mellem 0° og 35° under brug overskrides, og -20° og 45° under opbevaring, vil batteriet blive påvirket.

Disse tal vedrører hovedsageligt Apple-computere. Selvom det er ens for andre enheder, med hensyn til opladningstider, er det bedre at oplade flere gange.

Det vil sige, udfør genopladningscyklusser, der vil tillade lithium-ionerne at have nok energi til at forblive i konstant bevægelse. Det er altid godt at kende opladningstiden for et mobiltelefonbatteri.

Det er svært, men at bevare procentdelen af batteri mellem 40% og 80% vil tillade disse ioner at beskytte batteriets levetid.

Hvis denne tærskel ikke kan justeres, er det også acceptabelt at lad ikke batteriet falde til under 15 % af opkræve eller overstige 90%.

Den gode nyhed er, at efter nogle iPhone-versioner er en optimeret opladningsmulighed integreret. Hvilket vil hjælpe dig meget med at bevare batteriets sundhed.

Batterikvalitet

Vi kan observere kvaliteten af ​​batteriet og kontrollere dets niveau fra indstillings- eller justeringspanelet.

Direkte i » Batteri " og i " batteri sundhed “. Her vil vi være i stand til at kende sundhedsstatus, det vil endda vise os procentdelen af ​​ladekapaciteten og batteriets holdbarhed.

Det vil også vise, hvilke apps eller processer der bruger mest batteri, sammen med den resterende brugstid.

Ligeledes er der måder at optimere og maksimere batterikapaciteten på.

Indeks
  1. Er det sikkert at oplade mobilen natten over?
  2. Oplad din mobil natten over
  3. Batterikvalitet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up