Hvad er de hemmelige koder til Android- og iOS-mobiltelefoner? Mest brugbare liste?

Mobiltelefonadgangskoder er adgange, som udviklere administrerer til enheder til aktivere menuer og funktioner i tilfælde af en form for systemreparation eller ændring ville være påkrævet . Da det meste af verdens befolkning bruger mindst én smartphone til daglig brug, skader det aldrig at kende til disse adgange.

Hvis håndteringen af ​​en mobil, der opererer med Android- eller iOS-operativsystemet, er inden for din rækkevidde, vil den opdaterede liste over hemmelige koder for begge operativsystemer kunne fungere for dig under hele den brug, du tilskriver din telefon.

Indeks
 1. Hemmelige koder på telefoner: En genvej til indstillinger, du ikke vidste om
 2. Liste over hemmelige koder til Android
 3. Liste over hemmelige koder til iOS

Hemmelige koder på telefoner: En genvej til indstillinger, du ikke vidste om

Operativsystemerne, der administrerer telefonerne, får som standard en række værktøjer, der giver brugeren mulighed for at foretage justeringer. Hver af disse konfigurationer er på et øjeblik så den, der bruger mobilen, kan nemt at finde .

Når vi taler om hemmelige koder, henviser vi til en række muligheder, som udviklerne af disse operativsystemer har skabt til at udføre tekniske og professionelle brugsfunktioner til telefonvedligeholdelse og reparation. Da de har et specifikt formål, forsøger vi at holde dem i "bagdøren" på enheden for at forhindre, at personen fejlagtigt konfigurerer mobilen.

Nogle af disse funktioner kan dog også bruges til aktivere menuer , test elementer af telefoner og få endda data fra dem. For at begynde at bruge dem skal du bare åbne applikationen "Telefon", for der vil du skrive kombinationen af ​​tegn og tal for at angive den opgave, der skal udføres. Når du er færdig med at skrive, skal du trykke på ring, og funktionen begynder at køre.

Liste over hemmelige koder til Android

Da Android er et af de mest efterspurgte operativsystemer i verden, har dets programmører skabt en lang række kommandoer. Dette er en erhvervet fordel, da platformen, der styres af disse enheder, tillader ændring og konfiguration af grænsefladen til brugerens bekvemmelighed og smag .

Så hvis du har brug for en af ​​disse kombinationer, efterlader vi dig her den vigtigste så du kan begynde at anvende dem. Ikke uden på forhånd at huske, at hver af disse koder er dedikeret til konfigurationen af ​​enheden, så du skal være forsigtig med, hvilken du vil bruge.

 • *#06# bruges til at kende mobilens IMEI-kode.
 • *#12580*369# giver dig mulighed for at se hardware- og softwaredetaljerne for enheden.
 • *#*#273282*255*663282*#*#* er en kombination dedikeret til sikkerhedskopiering af personlige filer, der findes på lager.
 • #*#7780#*#* sørger for at gendanne enheden uden at slette telefondataene.
 • På den anden side, *2767*3855# gendanner ved at slette mobildata.
 • #*#197328640#*#* bruges til at aktivere testtilstanden for enhedsversionen.
 • Ved dette om , *#0*# giver dig adgang til telefonens testoplysninger og menu.

Liste over hemmelige koder til iOS

I lighed med Google-operativsystemet har Apple-programmører brugt deres tid på at skabe kommandoer, der giver deres brugere mulighed for det tjek nye funktioner på deres telefoner .

Sammenlignet med de foregående er antallet af koder lavere for iOS, da det er et lukket OS, der ikke tillader nogen form for tilpasning.

Dette bør dog ikke bekymre dig, da følgende kombinationer er beregnet til se og aktivere mobilindstillinger som du ikke vidste:

 • *#06# bruges til at kontrollere IMEI-koden på din enhed.
 • *3001#12345#* bruges til at aktivere felttesttilstand.
 • *#67# aktiverer viderestillingsmuligheden for opkald modtaget af din telefon.
 • *3370# giver dig mulighed for at tænde og slukke for en eksklusiv tilstand for iPhone for at forbedre opkaldskvaliteten.
 • #31# + Telefonnummer er en kode, der giver dig mulighed for at ringe til det nummer, du angiver som et "skjult nummer".

Kort sagt, disse kombinationer er meget nyttige, når du har brug for dem, uden at glemme at være meget forsigtig, når du laver ændringer, der kan påvirke enheden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up