Hvad er det, hvad er det til, og hvordan fungerer et virtuelt skrivebord i Windows?

Du kan opføre dig som en multitasking bruger foran dit hold. Denne kvalitet vil føre dig til at åbne flere applikationer for at øge din produktivitet og nyde tiden. Et virtuelt skrivebord ville være din bedste allierede, men ved du, hvad det er, hvad det er til, og hvordan et virtuelt skrivebord fungerer i Windows?

De oplysninger, som vi vil fremhæve nedenfor, bør ikke forveksles med installation af Windows 10 i en virtuel maskine, som, selvom den er meget nyttig, er helt anderledes end hvad vi vil dække i denne artikel.

Indeks
 1. Hvad er det, hvad er det til, og hvordan fungerer et virtuelt skrivebord i Windows?
  1. Hvad er et virtuelt skrivebord i Windows?
  2. Hvad er et virtuelt skrivebord til i Windows?
  3. Administrer flere vinduer
 2. Hvordan fungerer et virtuelt skrivebord i Windows?
  1. Hvordan opretter man et virtuelt skrivebord i Windows?
  2. Flyt vinduer til et virtuelt skrivebord
  3. Flyt fra et kontor til et andet

Hvad er det, hvad er det til, og hvordan fungerer et virtuelt skrivebord i Windows?

En multitasking-bruger skal være organiseret for at opnå tilfredsstillende resultater. Det Alt+Tab-kombination kan være det eneste, du ved, hvordan du bruger, når du vil få adgang til et andet åbent program og har mange afventende opgaver på din computer. Hvis dette er dit tilfælde, kan et virtuelt kontor være dit nye yndlingsværktøj.

Hvad er et virtuelt skrivebord i Windows?

Et virtuelt skrivebord i Windows er et værktøj, der giver dig mulighed for at arrangere forskellige skærme på den samme skærm. På denne måde styresystemet letter arbejdet fra separate rum.

Det virtuelle skrivebord viser kun de applikationer, du ønsker, så du kan organisere skærmbillederne efter de opgaver, du skal udføre. Derfor er alle de apps, du bruger på nuværende skrivebord åbnes.

Uden tvivl anbefales det at bruge flere desktops i Windows 10, især for brugere, der bruger deres computere i udstrakt grad. Hvis du arbejder under Windows 10, vil denne funktion højst sandsynligt være til stor nytte for dig.

Hvad er et virtuelt skrivebord til i Windows?

Et virtuelt skrivebord gør det muligt at organisere applikationer efter hver enkelts opgaver og formål. Så kan brugeren separate aktiviteter produktive hobbyer, han nyder fra sin computer.

Virtuelle skriveborde kan være et yderst nyttigt værktøj, hvis du vil øge din præstation takket være en bedre organisering af projekter på tværs af applikationer, som du bruger samtidigt.

Administrer flere vinduer

Operativsystemet giver dig mulighed for at administrere de vinduer, du har tilføjet til hvert virtuelt skrivebord. Derudover kan du aktivere flere muligheder på hver skærm og tillade, at det samme vindue er aktivt på flere arbejdsstationer på samme tid.

Hvordan fungerer et virtuelt skrivebord i Windows?

EN virtuelt kontor distribuerer vinduer i forskellige sammenhænge for at adskille arbejde udført på samme tid. Tilføjede vinduer forbliver skjulte, hvis de ikke er på det aktuelle skrivebord. Derfor kan brugeren navigere mellem alle de virtuelle desktops, han har oprettet, uden at den ene forstyrrer den anden.

Dette Windows-værktøj organiserer applikationer i henhold til de opgaver, de er relateret til. Derfor kan du udvikle et arbejde eller et akademisk projekt med flere programmer til dit arbejde, og det kan du samtidig gennemgå spilapps der er på et andet skrivebord.

Hvordan opretter man et virtuelt skrivebord i Windows?

Oprettelse af et virtuelt kontor er en meget enkel procedure. Hvis du har Windows 10-operativsystemet, skal du følge disse instruktioner:

Find "opgavevisning" eller brug kombinationen Windows + TAB. Tryk derefter på knappen "nyt kontor" som er placeret i nederste højre del af skærmen. Hvis du vil oprette det virtuelle skrivebord med det samme, skal du bruge kombinationen Windows+Ctrl+D .

Uanset hvad, hvis du stadig er i tvivl om det og ønsker at se oplysningerne mere detaljeret, har vi også en guide til at oprette et nyt virtuelt skrivebord i Windows 10 af CMD.

Flyt vinduer til et virtuelt skrivebord

Det er vigtigt at flytte de ønskede vinduer til det virtuelle skrivebord, du lige har oprettet. Til dette trykker du på højre museknap på vinduet, vælg muligheden "Bevæge sig" og vælg det nye skrivebord.

Flyt fra et kontor til et andet

For at du kan skifte mellem virtuelle desktops, skal du bruge kombinationen Windows + Ctrl + ← hvis du vil have adgang til skærmene til venstre eller Windows + Ctrl + → hvor er de andre virtuelle skriveborde, du har oprettet.

Bemærk, at det også er muligt at åbne programmer på forskellige virtuelle skriveborde. Det kan også være meget nyttigt under forskellige omstændigheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up