Windows 10: Sådan skifter du brugerkonto

Indeks
  1. Sådan skifter du bruger i Windows 10
  2. Skift konti fra Windows 10-startskærmen
  3. Skift konti fra Windows 10 Start-menuen
  4. Skal jeg logge ud for at skifte konto?

Tutorial til at udskifte brugere i det nye Microsoft-operativsystem

Microsoft er mere end nogensinde forpligtet til sikkerhed med Windows 10 og derfor forstærkede han brugerkonti så flere personer kan bruge den samme computer sikkert og uden frygt for at miste deres privatliv. Således og takket være udveksling af brugere på samme pc eller tablet baseret på Windows 10 , kan vi tilgå vores session og lukke den uden problemer, så en anden bruger kan få adgang til deres egen konto på en enkel og nem måde. Til dette er der flere metoder, som vi beskriver nedenfor.

Windows 10-tip: De bedste tastaturgenveje
WhatsApp Web: Sådan fungerer det, og hvordan du får mest muligt ud af det

Sådan skifter du bruger i Windows 10

Der er to hovedmetoder til at skifte bruger i Windows 10, en fra Windows 10 startskærm før tilslutning og en anden fra Windows 10 startmenu når vi er logget ind. Derudover tilføjer vi et tredje trin for at forklare forskellene mellem at logge ud, før du skifter bruger, og ikke at logge ud.

Skift konti fra Windows 10-startskærmen

Som standard giver Windows 10 os mulighed for at få adgang til vores session via en velkomstskærm, som kan deaktiveres inden for bruger indstillinger operativ system. På denne skærm finder vi forskellige brugerkonti tilføjet til denne computer, placeret i nederste venstre hjørne af skærmen. Hvis vi klikker på en af ​​disse konti, vises den i midten af ​​skærmen, hvor vi kan indtast vores adgangskode eller få adgang til PIN-koden hvis vi har aktiveret denne mulighed i kontoindstillingerne.

Skift konti fra Windows 10 Start-menuen

Hvis vi allerede er logget ind og bruger Windows 10 normalt, kan vi også skifte brugerkonti hurtigt og nemt. Så hvis vi klikker på Windows 10 Start-menuikonet, vil vi vil vise en menu, hvor vi finder vores profilbillede , lige over ikonet Start/Stop og Indstillinger. Hvis vi klikker på vores foto, vil vi vise en kontekstmenu med følgende muligheder:

  • Skift kontoindstillinger : meget nyttigt, hvis vi ønsker at administrere vores kontoindstillinger eller blot ændre profilbilledet.
  • At blokere : den hurtigste mulighed for at blokere vores konto, så når vi vil have adgang til den igen, er det nødvendigt at indtaste vores adgangskode eller pinkode.
  • Log ud : koble fra fra den aktuelle bruger og tag os tilbage til Windows-startskærmen, hvor vi kan logge på igen, eller en anden bruger kan logge ind.
  • Navne på andre konti : plads adskilt fra resten, hvor de andre brugerkonti, der er konfigureret på den samme computer, vises.

Således og gennem denne kontekstmenu har vi to muligheder for at skifte mellem brugerkonti, men med en lille, men ikke mindre vigtig forskel. Hvis vi afbryder forbindelsen, alle programmer og ansøgninger åbne på dette tidspunkt vil være lukket . På den anden side, hvis vi kun skifter konti, kan vi det gendanne vores session på tidspunktet for udvekslingen med alle programmer og applikationer åbne.

Skal jeg logge ud for at skifte konto?

Hvis vi følger ovenstående trin, vil vi indse, at det ikke er strengt nødvendigt at logge ud for at ændre brugerkonti. Og det er, at hvis vi lukker sessionen, vil det være, som om vi slukkede for udstyret, som vi ville miste alt, hvad vi lavede på det tidspunkt . Så hvis vi planlægger at vende tilbage senere, vil det kun være nok at blokere brugerkontoen.

På den anden side, hvis vi ikke straks vender tilbage til den samme computer, og en anden bruger vil have adgang til computeren, er det bedste at gøre at luk vores nuværende session for større sikkerhed af vores dokumenter og ansøgninger og dermed undgå mulige problemer med fortrolighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up