Windows 10: Sådan slås alle lyde fra og til

Lær hvordan du deaktiverer Windows 10 fuldstændigt ved at slå alle Microsoft OS-lyde fra

Windows 10 den seneste version af operativsystemet Microsoft tilbyder alle slags funktioner, så enhver bruger kan drage fordel af de fleste af deres værktøjer hurtigt og nemt, takket være en tilgængelig praktisk grænseflade til alle målgrupper; Blandt mange af dens funktioner er alle slags lyd hjælpemidler en række lydeffekter, der hjælper os med at navigere lettere, såsom lyde til at fremhæve fejl, meddelelser eller påmindelser , blandt andre. Men der er også brugere, der foretrækker at bruge en operativ system helt stilleden informerer os ikke to og tre om nogen nyheder gennem de mest varierede lyde. Af denne grund vil vi lære dig, hvordan du slår alle lydene fra Windows 10 eller kun dem, der er de mest kedelige; Her er hvordan man slår lyden fra Windows 10 .

Indeks
  1. Sådan deaktiveres Windows 10-lyde
  2. Sådan deaktiveres kun visse lyde i Windows 10

Sådan deaktiveres Windows 10-lyde

Det første skridt er at få adgang til Windows-indstillinger gennem tandhjulsikonet i startmenuen eller meddelelsespanelet; En gang i menuen Windows-indstillinger klik på indstillingen Personalisering placeret i midten af ​​den anden adgangslinje.

En gang inde i personalisering du skal have adgang temaer , en mulighed placeret i den fjerde position i venstre kolonne; når du er inde, skal du klikke på indstillingen Lyde placeret under forhåndsvisningen af ​​skrivebordets udseende.

Et vindue kaldet Lyde åbner hvor vi kan se en liste over alle lydene af Windows 10 . Gå nu til muligheder Kombination af lyde og vælg posten Uden lyde i rullemenuen, der blev åbnet; dette vil deaktivere alle lyde, der vises på listen nedenfor.

Tryk på knappen, når du er færdig ansøge placeret i nederste højre del af vinduet Hans ; dette vil gemme alle de ændringer, du har foretaget.

Sådan deaktiveres kun visse lyde i Windows 10

Hvis du kun vil slå visse lyde fra Windows 10 og ikke alle på samme tid, følg nedenstående trin; Få adgang til vinduet Windows-indstillinger som i det foregående tilfælde via tandhjulsikonet i startmenuen på Windows 10 og igen i optionen Personalisering .

Nu i Personalisering gå til Temaer via venstre kolonne, muligheden placeret i fjerde position; lige efter kan du få adgang til muligheden igen Lyde lige under forhåndsvisningen af ​​skrivebordets udseende.

Vi kommer ind i det samme indstillingsvindue lyd end det hvor vi tidligere havde helt stille Windows 10 . Du kan kontrollere hver lyd ved at vælge en lyd fra lydlisten. program begivenheder og tryk på knappen Prøve med det grønne "play"-ikon; så du ved præcis, hvilken specifik lyd der gælder for hver programbegivenhed, før du sletter en bestemt lyd.

Det sidste skridt bliver verificere hver begivenhed i program og dets tilsvarende lyd for at afgøre, om vi vil fjerne det eller ej; Følg samme procedure for hver lyd, du vil slå fra. Du kan også konfigurere hver lyd og anvende en anden, som du kan lide mere eller identificere dig mere med den valgte mulighed; Når du er færdig, skal du klikke på knappen ansøge for at gemme ændringer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up