Windows 10: Sådan fjerner du startapps for at fremskynde indlæsningen

Vi lærer dig, hvordan du deaktiverer sekundære eller unødvendige programmer, når du starter Windows 10.

Windows 10 den seneste version af operativsystemet Microsoft , tilbyder store forbedringer med hensyn til sikkerhed og stabilitet i forhold til tidligere versioner, samt meget mere raffineret og hurtigere betjening. Selvom vi altid kan øge systemhastigheden med et meget simpelt trick, som mange brugere ikke kender, noget som vil være nyttigt på computere med flere års forsinkelse, eller som ikke er særlig kraftige i deres behandlingskapacitet. Vi har således to metoder ved hånden, enten via Jobliste på traditionel vis, enten via Systemindstillinger .

Indeks
  1. Sådan deaktiveres apps for at få Windows 10 til at indlæses hurtigere
  2. Via task manager
  3. Gennem Windows-indstillinger

Sådan deaktiveres apps for at få Windows 10 til at indlæses hurtigere

Og det er det ved hver start windows 10 starter systemet som standard eller automatisk en god håndfuld af sekundære eller baggrundsapplikationer hvilket kan påvirke operativsystemets boothastighed og normale drift.

Via task manager

Den første metode, den mest traditionelle, giver os mulighed for at deaktivere applikationer gennem applikationsadministratoren. opgaver Windows. For at gøre dette skal du højreklikke på en tom del af Windows proceslinje for at få vist en kontekstmenu og vælg Task managers .

Et vindue vises i den såkaldte simple mode; klik på muligheden Flere detaljer placeret i nederste venstre hjørne for at åbne den fulde version af dette vindue, med mange faner placeret øverst i det.

Klik nu på fanen At starte op hvor vi finder alle de applikationer, der er startet med Windows, herunder Windows Update-værktøjer, sekundære applikationer af selve operativsystemet, hardwareapplikationer osv.

Selvom vi kan deaktivere dem alle, skal vi huske på, at hvis vi gør dette, Windows fungerer muligvis ikke korrekt ; af denne grund skal vi observere dens indvirkning på systemet gennem den tredje kolonne og være meget sikker på at deaktivere hver applikation, som vi overvejer via ikonet Deaktiver placeret i nederste højre hjørne.

Heldigvis kan vi genaktivere apps, som vi deaktiverer; Når vi har deaktiveret dem, vi overvejer, skal vi genstart systemet og tjek om Windows 10 starter virkelig hurtigere.

Gennem Windows-indstillinger

Windows 10 indført et meget enklere system til den samme opgave; For at gøre dette skal du blot gå ind i menuen Windows-indstillinger via knappen Start fra Windows og klik på tandhjulsikon , placeret lige over. En gang i windows indstillinger vi skal have adgang apps hvor vi vil se applikationerne aktiveret i baggrunden, når Windows starter.

Vi kan deaktivere applikationer, som vi overvejer via kontakten til højre af hver ansøgning; lige under hver kontakt vises en meddelelse med indvirkningen på systemet, efter at det er slukket. Det eneste der er tilbage er at genstart Windows 10 og kontroller, om operativsystemet starter hurtigere efter at have anvendt de ændringer, vi overvejede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up