Sådan slukkes skærmen ved at trykke på tænd/sluk-knappen i Windows 10

I artiklen, som du vil se nedenfor, lærer du hvordan man slukker skærmen ved at trykke på tænd/sluk-knappen i Windows 10 på en meget enkel måde. Den kan konfigureres til ikke kun at slukke for skærmen. Hvis ikke også til andre ting.

Windows 10 giver os stor frihed til konfigurere systemet og vores udstyr, så det fungerer på den måde, der fungerer bedst for os, når vi arbejder med det.

Generelt når vi ønsker at slukke skærmen på vores skærm. Det vi gør er bare at trykke på tænd/sluk-knappen på den.

Men det har Windows fra muligheder native konfigurationer så du kan konfigurere din computer, så du med tænd/sluk-knappen kan slukke for skærmen.

Indeks
 1. Sluk min computerskærm med tænd/sluk-knappen
 2. Sluk skærmen med tænd/sluk-knappen i Windows 10

Sluk min computerskærm med tænd/sluk-knappen

Ikke kun det. Vi kan også konfigurere knappen til at suspendere eller dvale computeren. I tilfælde af bærbare computere har vi mulighed for, at enten forbundet til strømmen enten batteridrevet, opfører tænd/sluk-knappen sig anderledes.

Vi gennemgår alle disse muligheder lidt længere nede, så bestemmer du hvilken af ​​dem alle passer til dig, du kan lege med dem, indtil du finder en kombination, der virker for dig i forskellige situationer, især hvis du har en computer, bærbar.

Med en bærbar computer kan du også konfigurere den bærbare computers opførsel, når du sænker låget. Så du kan ændre alt efter din smag og lad det tilpasse efter dine behov.

Sluk skærmen med tænd/sluk-knappen i Windows 10

 • For at slukke skærmen på vores computer med tænd/sluk-knappen, hvad vi skal gøre er at indtaste » Kontrolpanel » for dette, klik på » At starte op » og skriv » Kontrolpanel “.
 • Så bliver vi nødt til at gå videre til " Hardware og lyd ".
 • Derefter skal vi vælge » Strømindstillinger “.
 • På venstre sidebjælke på skærmen vil du se en indstilling, der siger » Vælg opførsel af start/stop-knapperne » klik på den.
 • Her finder vi flere muligheder. Man kan konfigurere ikke kun opførselen af ​​tænd/sluk-knappen, men også når man trykker på suspend-knappen og i tilfælde af at have en bærbar computer, når låget lukkes.
 • Hvis du klikker på rullemenuen, vises et par muligheder: Gør ingenting, suspender, gå i dvale, sluk og skærm fra .
 • Her skal du vælge den sidste for at kunne slukke din computerskærm. Hvis du har en bærbar computer, kan du indstille den til at gøre det ene eller det andet, afhængigt af om den kører på batteristrøm eller er tilsluttet vekselstrøm.
 • Når du er færdig med at konfigurere alt, som du vil, skal du blot klikke på knappen ». Gem ændringer » placeret nederst i dette vindue.
 • Derefter vil start/stop- og suspend-knapperne begynde at fungere, som du konfigurerede tidligere.

Som du kan se, er det ret nemt at konfigurere alt, og vi har nogle muligheder, der kan være meget nyttige til at foretage de ændringer, som vi anser for passende.

På denne måde kan du ændre opførselen af ​​din computers tænd/sluk-knap så den gør hvad du vil. Derudover for tydeligt at slukke for skærmen på dit udstyr.

Hvis du stadig har spørgsmål om, hvordan du slukker skærmen ved at trykke på tænd/sluk-knappen i Windows 10, så husk, at vi har kommentarfeltet, som du kan finde lidt nedenfor, og hvor du kan efterlade os enhver form for problem, som du har, så vi kan hjælpe dig med at løse det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up