Sådan kender jeg mængden af ​​RAM-hukommelse på min computer i Windows 10 - Meget nemt

Hvis du er en af ​​de mennesker, der nyder at holde trit med teknologien med udviklingen af ​​computere i dag eller undrer dig hvor meget ram hukommelse har min computer- du -han ? Du skal være opmærksom på de interne funktioner og fordele ved din stationære pc computer og mere, hvis du bruger Windows 10 som dit operativsystem.

Nogle programmer kræver brug af mere end RAM hukommelse end andre for at kunne operere med total flydende i dag og ikke generere dårlige øjeblikke eller gener. Det er derfor, du spekulerede på, hvor meget RAM-hukommelse har din pc? o Hvordan frigør du RAM i din Windows 10?

Hvorom alting er, skal du vide, at hvis din computer kører Windows 10 operativsystem, vil du altid være i stand til at kende og have ved hånden enhver form for information om din hardware på et øjeblik.

Nå, uden videre, vil vi her vise dig nogle nemme og fuldt funktionelle trin til, hvor hurtigt du kan opdage mængden af RAM af din pc.

Indeks
 1. Kend mængden af ​​RAM-hukommelse i din computer trin for trin
 2. Yderligere funktioner, du bør kende til din Windows 10-pc

Kend mængden af ​​RAM-hukommelse i din computer trin for trin

 • Først og fremmest skal du gå ind i menuen Indstillinger i dit Windows 10-operativsystem. For at gøre dette skal du vise og trykke på knappen "Indstillinger", repræsenteret ved tandhjulsikonet. Dette tandhjulsikon er nederst i meddelelsespanelet.
 • Du kan også vise den i venstre kolonne i Start-menuen på din skærm.
 • Derefter er vinduet navngivet som parametre Windows 10 åben for . I den skal du klikke på sektionen "System", der vises først. Du kan nemt identificere dette ikon, fordi det er formet som en bærbar computer.
 • Det skal bemærkes, at du i dette afsnit desuden kan ændre hovedindstillingerne på din computer og få information om det.
 • Når du er i systemkonfigurationen, i venstre kolonne, skal du klikke på ikonet "Om".
 • I den skal du bare søge efter parameteren for RAM installeret og til højre kan du se mængden af ​​gigabyte RAM, din pc har.

Du skal huske på, at RAM-hukommelsen kendt som vædder bruger styresystemet som arbejdshukommelse på din pc.

Med denne hardware kan processoren og applikationerne midlertidigt indlæse deres data på den. Sørg for, at du ikke skriver alle oplysningerne tilbage til harddisken. Jo mere denne hukommelse du har, jo flere programmer kan du åbne på samme tid, og jo bedre vil de fungere. Du bør dog også vide, udover din RAM hukommelse, et sæt yderligere oplysninger om din pc, ud over at du nemt kan kende din pc's ydeevne ved hjælp af Winsat-kommandoen.

Yderligere funktioner, du bør kende til din Windows 10-pc

 • Som du måske har bemærket i de foregående trin, skal du klikke på " I forhold til" vil vise dig al information relateret til din pc. I den vil du først se nogle Windows 10-tjek, og lige under det vil du se kategorien Enhedsspecifikationer.
 • Som du vil se, er dette den skærm, du skal have adgang til for at kontrollere dit udstyrs generelle karakteristika. I begyndelsen finder du information om versionen af ​​operativsystemet.
 • Du vil også have adgang til den nøjagtige version af Windows 10, hvis du har brug for den til andre tekniske spørgsmål.
 • I næste afsnit vil vi have mulighed for at kontrollere alle systemets egenskaber. Dette vil være nyttigt, når du installerer software eller eksterne enheder, der kræver visse funktioner.

Afslutningsvis, hvis du har mistet databladet på din computer, skal du ikke bekymre dig, for med disse enkle trin finder du alt. Typen af ​​processor, frekvensen, hvormed den fungerer og Installeret RAM .

Du kan også kontrollere skærmens inputtype og typen af konfiguration, den præsenterer . Derudover vil du i bunden have oplysningerne relateret til navn, domæne og konfiguration af arbejdsgruppen. Dette er uden tvivl vigtig information, hvis du arbejder med en gruppe mennesker i et bestemt job.

Under alle omstændigheder skal du altid være på udkig, hvis du har brug for det RAM hukommelse ekstra til din pc med en anden type hardware . Så du kan arbejde med forskellige projekter på samme tid uden problemer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up