Hvordan finder og finder jeg min Windows-produktnøgle Hvor vises den?

Et af de mest brugte styresystemer i verden er Windows, hovedsageligt i den nyeste version. Det er naturligt for dette samfund sælge og distribuere nævnte operativsystem under sikkerhed , ved at bruge en produktnøgle til at indløse eller aktivere den. Men hvad er en produktnøgle, og hvordan du finder din Windows-produktnøgle, fortæller vi dig her.

Indeks
 1. Hvad er en produktnøgle?
 2. Hvordan finder man produktnøglen i Windows?
  1. Hvordan får jeg Windows 10 produktnøgle?
  2. Er produktnøgle påkrævet for at geninstallere Windows 10?
  3. Hvordan ved man, om Windows 10 er aktiveret?

Hvad er en produktnøgle?

En produktnøgle er en række koder, der adskiller produkterne sælges selvstændigt eller som en del af en samling. Især disse tillader aktivering af alle funktionerne i det nævnte produkt, for ellers vil du aldrig være i stand til at drage fordel af dets muligheder.

Hvordan finder man produktnøglen i Windows?

For at finde Windows-produktnøglen skal du bruge en specielt program eller software for at finde denne adgangskode, da de normalt er krypteret.

Almindelig brugt software er: Produkey, Magical Jelly Bean KeyFinder, begge gratis, så du kan finde Windows-produktnøglen i alle dens versioner.

Generelt disse indsamle oplysninger fra installationsjournaler og præsentere dem i et enkelt og forståeligt format. Hvis du specifikt bruger Produkey, vil du også hurtigt kunne gemme nøgler til alle Microsoft-produkter, du har installeret.

Hvordan får jeg Windows 10 produktnøgle?

Væren Windows 10 det mest brugte operativsystem i dag, vi vil fokusere på, hvordan man finder den tilsvarende produktnøgle. Det er selvfølgelig vigtigt at bemærke, at produktnøglen ikke er nødvendig i denne version som i de foregående.

Windows 10 kræver ikke produktnøglen ligesom ældre versioner, men vi vil stadig fortælle dig, hvordan du finder nøglen.

 • Hvis du har købt en fysisk eller håndgribelig version af Windows, finder du koden på pakkens etiket.
 • Microsoft tilbyder teknisk support til at finde Windows 10-produktnøglen.
 • Hvis du har købt en digital version af Windows 10 på internettet, altså uden boks, modtager du produktnøglen med posten.
 • På den anden side, hvis du har Windows 10 via en gratis opdatering har du muligvis ingen mulighed for at vide, hvad produktnøglen er. (Dette tilfælde er, når du modtager den brugte pc).
 • Microsoft giver dig også mulighed for at få en alternativ metode til produktnøglen kaldet "digital berettigelse". Denne licens aktiverer automatisk produktnøglen på den bærbare eller stationære computer.
 • Hvis du har købt Windows 10 OS-tablet eller bærbar computer, kan du finde et ægthedscertifikat med produktnøglen på.

Som en rettesnor, hvis du kan få din produktnøgle, skal du skrive den ned i en notesbog eller almindeligt papir, så du altid har den ved hånden. Så du kan bruge det, når du har brug for det, når du vil installere Windows som et operativsystem fra bunden.

Er produktnøgle påkrævet for at geninstallere Windows 10?

Som vi forklarede tidligere, kommer Windows 10 med en "digital licens", som undersøger automatisk rækken af ​​koder , når du udfører en vellykket installation. På denne måde aktiveres Windows 10 uden at skulle bruge produktnøglen, selvfølgelig har du i tidligere versioner brug for denne nøgle.

Hvordan ved man, om Windows 10 er aktiveret?

Som regel bevarer Windows-operativsystemet sin originale skitse meget, så konfigurationen af ​​denne version ligner de tidligere.

 1. Gå til windows vindue som vises nederst til venstre på skærmen.
 2. Højreklik på Windows-boksen, vent på, at den åbner automatisk.
 3. Så kommer en stor boks med sort baggrund frem med forskellige funktioner, tryk på den, der siger "System".
 4. Tryk derefter på indstillingen, der siger "Start", i venstre side, der vises alle systemkomponenter. Du vælger muligheden "Opdatering og sikkerhed".
 5. Når du åbner vil du i venstre side kunne se flere funktioner, vælg hvor der står "Aktivering" og der vil den fortælle dig om det er aktiveret under en digital licens eller du vil se en sektion, hvor der står, om Windows er aktiveret "Af din organisations tjeneste".

Vi håber, at denne artikel fjerner din tvivl, så forbliv aktiv med Windows 10-opdateringer og få mest muligt ud af dem på din pc.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up