Sådan deaktiveres eller deaktiveres tidssynkronisering i Windows

Windows dominerer næsten 80 % af markedet og er det mest udbredte operativsystem i verden, og det er der god grund til. Windows indeholder mange tjenester og hjælpeprogrammer, der gør det meget nyttigt for alle typer brugere.

Men ikke alt fungerer altid, som det skal. I dag vil vi tale om tidssynkronisering og måde at deaktivere eller deaktivere tidssynkronisering i Windows.

Indeks
  1. Hvad er tidssynkronisering?
  2. Sådan rettes tidssynkronisering
    1. Andre tjenester, du kan bruge
  3. Sådan deaktiveres tidssynkronisering

Hvad er tidssynkronisering?

Windows leveres med et system, der synkroniserer af og til computerens tid med en online server . Denne tid kan konfigureres, men den synkroniseres normalt hver 7. dag.

Dette sker i baggrunden, uden at du behøver at gøre noget. Dette er muligt, fordi tidssynkronisering er en tjeneste. Men som alle tjenester kan den gå ned, og nogle gange vil du indtaste tiden manuelt, men du føler dig frustreret, fordi tiden er forkert synkroniseret igen.

Hvis dette er dit tilfælde, anbefaler vi, at du retter synkronisering af JEG' time eller brug en anden tjeneste. Men hvis alt andet fejler, kan du deaktivere det og håbe på det bedste. I denne artikel viser vi dig, hvordan du gør alle 3 ting.

Bemærk, at deaktivering af tidssynkronisering løser ikke tidsproblemet og du bliver nødt til manuelt at indstille klokkeslættet, hver gang du genstarter din computer. Til dette anbefaler vi flere tjenester, fortsæt med at læse.

Sådan rettes tidssynkronisering

Hvis du allerede ved, at det ikke har nogen løsning, og du bare vil deaktivere det, kan du springe til sidste afsnit, hvor vi lærer dig, hvordan du deaktiverer det. Der er mange grunde til, at tidstjenesten holder op med at fungere korrekt, og de fleste af dem er relateret til Windows-registreringsdatabasen.

Heldigvis er der gratis programmer, der vil rette disse fejl for dig. Vi anbefaler, at du søger efter den, der virker for dig, men hvis du ikke kan finde en, i denne artikel, vi anbefaler dig Atomic Clock Sync

Dette program er meget let og gratis. Det er ikke på spansk, men det er heller ikke nødvendigt, for du skal bare navigere til fanen "Reparationsservice" og klik på hver knap i rækkefølge indtil slutningen.

Hvis dette mislykkes, kan du udføre en manuel synkronisering ved hjælp af programmet ved at gå til fanen "Synkroniseringsinterval" og trykke på "Synkroniser nu". På denne fane kan du også ændre, hvor ofte tiden opdateres i Windows.

Vi anbefaler dette program til at reparere Windows Time-tjenesten, men selve programmet synkroniserer ikke tiden, hvis det fejler. Hvis du har brug for en tjeneste, der stadig virker, så fortsæt med at læse.

Andre tjenester, du kan bruge

Hvis ovennævnte program ikke virker for dig, kan du bruge dette program, som kører som en service. NetTime er et letvægtsprogram, der kører i baggrunden som en tjeneste, ligesom Windows. Du kan bruge den til at erstatte Windows-tjenesten, hvis den går ned.

Det er nemt at implementere det. Aftale du ganske enkelt på den officielle hjemmeside, find afsnittet "Download" og klik på linket dette over. Kør den downloadede fil, og følg installationsvejledningen.

Vælg "Næste" i alle vinduer, uden at fjerne markeringen eller ændre noget, og når du er færdig, så tjek Windows-uret, højst sandsynligt er tiden allerede indstillet korrekt, og det forbliver sådan.

Sådan deaktiveres tidssynkronisering

Deaktivering af tidssynkronisering i Windows er faktisk ret simpelt og nemt, vi beskriver det i 5 trin, som du skal følge:

  1. Klik på uret i proceslinjen. Det er generelt nede og til højre.
  2. Klik på fanen "Internettid" og derefter på "Rediger parametrene"
  3. Du vil se muligheden "Synkroniser med en tidsserver på internettet". Bevis det.
  4. Klik på "OK" for at gemme dine indstillinger.
  5. På denne fane kan du indstille tiden manuelt og konfigurere andre aspekter af uret. For eksempel kan du få uret til at vise sekunder og ændre formatet (24 eller 12 timer). Tryk på, når du er færdig her "OK" for at gemme dine indstillinger.

Vi anbefaler, at du gennemgår selvstudierne i Windows Registry eller Windows Services. Det er altid godt at vide mere!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up