Sådan aktiverer eller deaktiverer du WinRE / Windows 10-gendannelsesmiljø

Windows 10 er et meget populært styresystem, og derfor bruges det mest på de fleste computere. Under alle omstændigheder er det nødvendigt at tage hensyn til visse problemer for at opretholde sikkerhed og stabilitet af systemet, så det er vigtigt, at du ved, hvordan du aktiverer eller deaktiverer WinRE / Windows 10 Genopretningsmiljø.

L' Windows genoprettelsesmiljø indeholder flere muligheder, der kan være meget nyttige i tilfælde af tab af information eller korruption af data i operativsystemet. Vi har udarbejdet en guide til denne kraftfulde funktion, som vi håber vil være til stor nytte for dig.

På den anden side, hvis du også er interesseret i at administrere andre funktioner såsom at deaktivere Windows Defender på dit system, skal du vide, at det er muligt, og at det er et alternativ at overveje, hvis du har til hensigt at installere et mere komplet antivirus. Uden yderligere omhu, læs omhyggeligt følgende vejledning for at aktivere eller deaktivere WinRe i Windows.

Indeks
 1. Hvad er Windows Recovery Environment?
 2. Sådan aktiverer eller deaktiverer du WinRE / Windows 10-gendannelsesmiljø
  1. Tjek status for WinRe
  2. Aktiver og deaktiver WinRe

Hvad er Windows Recovery Environment?

Hvis du er i tvivl om Windows Recovery Environment, også kendt som WinRe , bare rolig, det er ret nemt at forstå. Du skal også vide, at det er et meget nyttigt værktøj i mange tilfælde.

Miljøet af genopretning WinRe eller Windows 10 indeholder et sæt værktøjer, der kan bruges til at reparere eller gendanne en Windows-installation. Det er især nyttigt i tilfælde af et problem med operativsystemet.

Når dette er aktiveret, udvides gendannelsesmulighederne, fordi du med denne funktion kan få adgang til flere nyttige metoder, såsom at gendanne Windows 10 og rulle tilbage til en tidligere version. Hvis du vil aktivere eller deaktivere denne vigtige Windows-funktion, skal du læse følgende information.

Sådan aktiverer eller deaktiverer du WinRE / Windows 10-gendannelsesmiljø

Windows 10-gendannelsesmiljøet er meget vigtigt, selvom det nogle gange kan være praktisk at slukke for det. Under alle omstændigheder, uanset om du vil aktivere eller deaktivere det, skal du vide, at processen ikke er så kompliceret, som det kan se ud, find ud af den følgende guide for at gøre det korrekt.

Tjek status for WinRe

Det er bedst at starte med at tjekke status for WinRe på din computer, altså om den er aktiveret eller deaktiveret. Denne proces er meget enkel, og til dette vil vi bruge Windows-konsollen, læs omhyggeligt følgende information:

 1. Det første skridt til at kontrollere status for Windows Recovery Environment er at åbne konsollen. Til dette kan du gå til start og søge efter værktøjet Udfør. En anden måde at gøre dette på er ved at trykke på de Windows røre ved +R kombination.
 2. Når du åbner værktøjet Kør, skal du skrive det CMD og tryk Indgang.

Bemærk: Hvis fejlen om, at den skal køres som administrator vises på skærmen, skal du åbne konsollen som følger: Gå til start og skriv CMD, konsollen vises på skærmen, tryk på højreklik på genvejen og klik på Udfør som administrator .

Hvis der vises en advarsel, skal du trykke på Ja. Vi fortsætter…

 1. I konsollen skal du skrive kommandoen reagensc/info og tryk på tasten Indgang.
 2. Efter ovenstående vil oplysninger om Windows 10 Recovery Environment blive vist på skærmen. Se nøje på afsnittet Windows RE-status . Hvis muligheden handicappet vises, er den deaktiveret, mens hvis muligheden Aktiveret vises, er den aktiveret.

Aktiver og deaktiver WinRe

Windows giver os mulighed for at aktivere og deaktivere gendannelsesmiljøet til enhver tid, for dette skal vi også få adgang til Windows-konsollen, også kendt som kommandoprompten. Følg disse trin for at udføre proceduren:

 1. Åbn konsollen igen ved at følge de foregående trin, husk at gøre dette, så den kører ind administratortilstand .
 2. Hvis du vil aktivere Windows Recovery Environment, skal du indtaste dette reactivec/enable og tryk Indgang.
 3. På den anden side, hvis du vil deaktivere denne Windows-funktion, skal du skrive reactivec / deaktiver og tryk Indgang.

Husk dog, at hvis noget går galt, og Windows Recovery-systemet er deaktiveret, er det meget muligt, at du bliver nødt til at formatere og installere Windows 10 fra bunden, en proces, der kan blive noget kompliceret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up