Sådan rettes d3dx9_43.dll fil manglende fejl på Windows?

For alle, der spiller spil på deres pc, skal du rette problemet d3dx9_43.dll filfejl er en konstant bekymring. Dette er en af ​​de mest almindelige fejl og er normalt forbundet med lignende spil og programmer. Faktisk slutter den sig til listen over andre fejl, såsom winhttp.dll ikke fundet fejl i Windows eller den velkendte fejl: filen opengl32.dll mangler i Windows.

For at forstå hvorfor og hvordan et passende svar kan gives, a forståelse minimum er først påkrævet . Med denne klare er det muligt at give dig en komplet og effektiv løsning.

Indeks
  1. Basen
  2. Begyndelsen af ​​lektionen
  3. 3 måder at rette d3dx9_43.dll-filfejl på
    1. Geninstaller
    2. Opdatering
    3. At kopiere

Basen

En .dll-fil er en del af et program, der kører på pc'en. Når du installerer eller bruger et sådant program, bruger det de oplysninger, det indeholder. Det er derfor, de kaldes "Dynamisk Link biblioteker » (Dinamyc Link Library).

Disse filer er ekstremt nyttige, da de giver dig mulighed for at reducere størrelsen på eksekverbare filer. De kan også bruges af forskellige programmer og forbedre den samlede ydeevne.

Men af ​​en eller anden grund kan de have flere fejl. Fra dets korruption eller forsvinden, til udviklerfejl, er det almindeligt, at der opstår problemer med DLL'er, og derfor opdateres de konstant.

På denne måde, når du står over for opgaven med at løse d3dx9_43.dll-filfejlen, er det, du gør, at bygge bro over dette "gab" i udførelsen af ​​programmet.

Begyndelsen af ​​lektionen

Denne særlige DLL er primært forbundet med DirectX (selvom den nogle gange er relateret til Visuel C++ ). Disse er ansvarlige for GPU-konfigurationen, som er en coprocessor specielt dedikeret til det grafiske domæne . Det er derfor, det normalt mislykkes, når du installerer eller bruger spil, da det er dem, der normalt drager fordel af denne ekstra ressource.

3 måder at rette d3dx9_43.dll-filfejl på

Når det er sagt, og med en klarere idé om problemet, er det lettere at give en passende løsning. Fra starten er der tre metoder, der giver dig mulighed for at rette denne fejl på en enkel og hurtig måde.

Geninstaller

Den enkleste mulighed er at geninstaller programmet eller spillet pågældende under Windows. Dette bør opdatere alle nødvendige filer. Men for at gøre dette skal du først udføre en fuldstændig afinstallation. I sådanne tilfælde er det bedre at stole på tredjepartsprogrammer.

En anden mulighed er at geninstaller DirectX Hej Msamme , som ville opdatere sine tilknyttede biblioteker. I denne forstand har mange aktuelle programmer og spil en mappe kaldet "redist" hvor appen er placeret. Du skal bare finde den og køre den med en internetforbindelse. Du finder også Visual C++ der.

Du kan også downloade DirectX direkte fra Microsofts websted. Dette er normalt tilstrækkeligt i de fleste tilfælde til at rette d3dx9_43.dll-filfejlen.

Opdatering

Hvis den tidligere mulighed ikke virkede, kan du prøve at opdatere alle de involverede elementer, startende med det stødende program. I sidste ende kan det også skyldes problemer, der kommer fra udviklerne.

Du kan også opdatere Windows ved at trykke på tasterne "Windows" med "JEG". Således vil du kontrollere, om der er en afventende Microsoft-operativsystemopdatering eller ny udgivelse, der kan rette denne fejl.

Endelig har du mulighed for at opdatere GPU-driverne. For at gøre dette skal du blot indtaste "Enhedsadministration" i den viste liste ved at trykke på "Windows" med "X". Når du er der, skal du bare finde GPU'en og med et højreklik vælge handlingen "Opdater drivere" .

At kopiere

En sidste mulighed, du kan tage for at rette d3dx9_43.dll-filfejlen er simpelthen at finde denne fil og inkorporere den i dit system. For at gøre dette skal du blot kopiere det til mappen, hvor programmet eller spillet er installeret.

Det er generelt svært at downloade disse filer anbefales derfor kun at gøre det fra officielle hjemmesider eller erfarne. Du ændrer under ingen omstændigheder navnet eller indholdet af filen.

En anden kilde kan være på en vens pc, hvor det samme program er installeret og kører problemfrit. Husk, at filnavnet er vigtigt, så skift det ikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up