Hvordan overfører jeg kontakter fra Android-mobiltelefon til iPhone?

Den kommunikationskapacitet, vi har i dag, er så stor, at vi til enhver tid kan kommunikere i realtid med hvem vi vil. Dette er muligt på grund af flere faktorer, som har haft stor indflydelse.

For det første brugen af ​​digitalisering og dens udvidelse via internettet , samt forbindelsen opnået gennem netværkssystemer. Som er blevet installeret over hele verden, har nettet lidt efter lidt udviklet sig til, hvad det er i dag.

På den anden side, hårde hvidevarer designet til at drage fuld fordel af det potentiale for tilslutning, som vi i øjeblikket har, er dukket op. De er smartphones mobile enheder med overraskende muligheder, hver gang bedre og mere effektive.

Indeks
  1. Hvordan overfører jeg kontakter fra Android-mobiltelefon til iPhone?
  2. Trin til at overføre kontakter fra Android-mobiltelefon til iPhone

Hvordan overfører jeg kontakter fra Android-mobiltelefon til iPhone?

Takket være smartphones kan vi oprette forbindelse til internettet på en så bekvem måde, at det bliver mere og mere almindeligt. At sende tekstbeskeder, billedfiler, lyd og video er blevet en daglig ting.

Disse enheder arbejde med operativsystemer forudinstalleret, er det dem, der udnytter smartphones' muligheder. Softwaren giver os mulighed for at håndtere vores enheder på den mest bekvemme måde muligt.

I øjeblikket er de bedst kendte operativsystemer, som de fleste smartphones arbejder med, Android og iOS som er implementeret i iPhones. Disse software er mest brugt til at tilbyde de bedste funktioner og funktionalitet af deres systemer.

Funktionerne, der tilbydes af disse operativsystemer, er meget ens, gennem begge kan vi have fantastiske værktøjer . Adgang til internettet på en sikker og meget bekvem måde er en af ​​de mest repræsentative egenskaber ved denne software.

Selvom disse systemer er meget ens, er de ikke særlig kompatible med hinanden, for eksempel når det kommer til at dele information mellem disse enheder, kan det være lidt forvirrende. Sådan er det med de kontakter, vi har gemt på vores enhed.

Det er vigtigt at holde kontakten med andre mennesker takket være smartphones, vi kan interagere med andre på den mest bekvemme måde. De giver os også mulighed for at gemme kontaktnumrene på de personer, vi ønsker.

Hvis det af en eller anden grund er nødvendigt overføre kontakter som vi har på en enhed Android til en iPhone-enhed, vi kan være lidt komplicerede. Af denne grund vil vi i denne artikel lære at overføre kontakter fra Android-mobiltelefon til iPhone.

Trin til at overføre kontakter fra Android-mobiltelefon til iPhone

Som vi allerede ved, er Android- og iOS-operativsystemer ikke særlig kompatible med hinanden, det er derfor, mens du overfører kontakter fra Android til iPhone, kan det være lidt forvirrende. Men det vil være en meget enkel opgave at følge nedenstående trin.

Vi går først på mobiltelefonen android hvorfra vi ønsker at få kontakterne, går vi ind i værktøjet Indstillinger så går vi ned, indtil vi finder muligheden "Konti og synkronisering" og vælg det. Vi får alle de konti, vi har, vi indtaster vores Google-konto.

Nu går vi ind på vores konto og aktiverer muligheden kontakter , vil den begynde at synkronisere, og vi venter på, at processen er fuldført. Det næste skridt vil være at gå til telefon transportabel iPhone som vi ønsker at videregive kontakterne til.

I denne enhed skal vi åbne besked app , så logger vi på med vores Google-konto. Når vi kommer ind, kommer der en fane frem, hvor vi skal vælge muligheden At tillade .

Så skal vi aktivere den mulighed, der siger kontakter og vælg indstillingen Optage , placeret i øverste højre hjørne af skærmen. På dette tidspunkt begynder dataene at blive indlæst, du skal være tålmodig og vente.

Til sidst går vi til ansøgningen kontakter på vores iPhone, i tilfælde af at vi ikke har synkroniseret kontakterne, skal vi klikke på Opdater og vente. Alle de kontakter, vi havde gemt på vores Android-mobiltelefon, vises automatisk.

Du kan også være interesseret i, Hvordan overfører jeg mine billeder fra iPhone, iPad, iPod til pc med eller uden iTunes? Blandt andre relaterede emner, velvidende, at du på denne hjemmeside kan få en bred vifte af teknologiske emner af stor betydning i vores daglige liv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up