Hvorfor holdt skrivebordets vindueshåndtering op med at fungere i Windows 10 og 7? - Opløsning

Microsoft Windows er et eliteoperativsystem, der betragtes som et af de mest effektive og velkendte i verden. Det er i toppen af ​​denne type system på grund af dens fremragende brugerserviceevne hvem har det på deres enhed.

Alle versioner af Windows, det være sig 7, 8 eller 10, har været fantastiske, men de har altid præsenteret forskellige fejl med administratoren system, som vi ikke ved, hvordan vi løser. Hvis du vil vide, hvordan du løser problemet med vindueshåndtering, så læs videre.

Indeks
  1. Hvad er Windows desktop-vinduehåndtering?
  2. Årsager, der forhindrer desktop window manager i at fungere i Windows 10 og 7
  3. Sådan repareres skrivebordsvinduehåndtering holdt op med at fungere, Windows 10 og 7?

Hvad er Windows desktop-vinduehåndtering?

En af de store og majestætiske funktioner ved Microsoft Windows-operativsystemet er dets design og dermed dets evne til at styre og styre de aktiviteter, vi som brugere udfører, når vi håndterer vores enhed med nævnte system.

Ethvert operativsystem har brug for en driver til resultatet af dets brug af ekstraordinære værktøjer og muligheder. Denne controller går under navnet administrator og er intet andet end en mekanisme, som systemet selv bruger til at administrere automatisk alle processer, der kræves af brugeren.

Men nogle gange begynder denne automatiske systemproces eller -mekanisme at svigte og resulterer i en administratorfejl. Et almindeligt eksempel på dette er, når "Windows desktop window manager" er holdt op med at virke, hvilket giver problemer for brugeren, men har en løsning, og det er enkelt.

Ligesom der er tale om en fejl, der anses for at blive gentaget i systemet, er der mange fejl i Windows, som også giver problemer, og vi forhindre af køre programmer og andre operativsystemværktøjer, som kan være på Windows 7, 8 og 10.

Årsager, der forhindrer desktop window manager i at fungere i Windows 10 og 7

Spørgsmålet, hvorfor desktop window manager holdt op med at fungere i Windows 10 og 7 er gyldig. Men i denne praktiske verden er det bedre at handle og løse systemproblemet.

Men årsagen ligger som regel i operativsystem fejl Microsoft Windows, og det er almindeligt at se dem på vores enheder. I denne forstand er der mange af dem, og det er kun tilbage at lære, hvordan man løser for eksempel fejlen ved at køre serveren i Windows 10.

Et andet almindeligt eksempel kan være gendannelsesfejl 0xC000014C i Windows 10, som er forårsaget af forskellige årsager som f.eks. eksistens beskadigede filer, harddiskdefekter eller nyligt installeret hardware.

Og der er flere, mange flere lignende fejl i Windows 10 problemrapporter, hvor dette altafgørende værktøj er deaktiveret ; eller Microsoft Store-problemer i Windows 10, som kan være interne og meget specifikke Microsoft Store-problemer.

Og ligeledes, på grund af forskellige årsager såsom malware-infektioner eller fejl i selve operativsystemet Windows 7 og 10 desktop vindueshåndtering kan fejle og forårsage problemer.

Sådan repareres skrivebordsvinduehåndtering holdt op med at fungere, Windows 10 og 7?

Løsningen på dette problem er givet ved et bredt sæt af metoder, som afhængigt af årsagen til fejlen vil være nødvendigt at forsøge at løse det med mere end 15 metoder.

Hvis du ikke ved, hvor problem , kan du starte med at prøve at rotere den såkaldte "anden skærm"; du kan også rense opstarts Windows; Aero Peek Tower; harddiskdefragmentering.

Hvis du oplever andre servicerelaterede problemer, anbefaler vi at udføre en verifikation af desktop vindueshåndteringstjeneste.

Du kan også prøve system Restaurering ; køre Windows Update; prøv med versionen af ​​dit grafikkort, og skift driveren; scan harddisken for at udelukke infektioner eller kør også dens kontrol; reparere operativsysteminstallationen eller opdatere den.

Hvis du har Windows 7 , opdater den til Service Pack 1; prøv at oprette en anden brugerkonto; prøv kommandolinjen Kør SFC /SCANNOW; og nogle andre metoder, du kan følge for at løse dette problem på dit operativsystem.

Hvis du ikke løser det på denne måde, så husk, at du kan anmode om det teknisk support via Answer Desk, eller en professionel tekniker, der personligt kommer til din adresse for at løse det; du vil helt sikkert kunne løse det med professionel hjælp.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up