Sådan åbnes Task Manager fra Kør eller cmd i Windows 10, 8 og 7

Gennem følgende guide viser vi dig hvordan man åbner task manager fra run eller cmd i windows 10, 8 og 7 hvis du har problemer eller ønsker at vide andre måder at åbne softwaren på. På samme måde præsenterer vi andre effektive metoder, hvormed du hurtigere kan åbne opgavehåndteringen.

Til gengæld er det praktisk at vide, hvordan man åbner Enhedshåndtering i Windows 10, en karakteristisk mulighed, der ikke skal forveksles med Task Manager.

Indeks
  1. Den konventionelle måde at åbne task manager på
  2. Åbn Task Manager ved at bruge menuen Kør
  3. Åbn task manager ved hjælp af CMD
  4. Åbn opgavehåndtering fra proceslinjen

Den konventionelle måde at åbne task manager på

Som du sikkert ved, er den konventionelle måde at åbne opgavehåndteringen på at bruge kombinationen af Ctrl + Alt + Del tasterne . Denne kommando har længe været forbundet med denne nyttige Windows-funktion.

I tidligere versioner af operativsystemet var det nok at udføre konfigurationen af ​​nøglerne nævnt ovenfor, og opgavehåndteringen blev vist. I øjeblikket er virkeligheden lidt anderledes, for når du udfører kombinationen, vises andre muligheder.

Under alle omstændigheder er denne ændring nyttig og opfylder nutidens behov. Denne tastekombination er stadig funktionel til at vise opgavehåndteringen, den eneste forskel er, at efter at have trykket på Ctrl + Alt + Del skal du vælge "Jobliste" i menuen, der vises.

Åbn Task Manager ved at bruge menuen Kør

Kør-værktøjet er meget nyttig at åbne applikationer, som vi ikke kan få adgang til på en konventionel måde. Og selvom Task Manager kan åbnes på andre måder, foretrækker nogle mennesker at bruge denne metode, den er også ofte nyttig, når du har beskadigede eller manglende taster på et tastatur.

For at åbne opgavehåndteringen ved hjælp af kørselsfunktionen er den første ting, du skal gøre, at åbne denne applikation. Du kan gøre dette på to måder, en af ​​dem er at trykke på tasten Windows+R , en af ​​de grundlæggende kommandoer til at køre programmer i Windows 10. Den anden måde vil bede dig om at gå til startmenuen og skrive "Kør", og til sidst vælge applikationen.

Efter at køremenuen vises, skal du skrive i afsnittet "Åbn". "opgavegr" klik derefter på knappen "OK". På denne måde vil du kunne få adgang til opgavehåndteringen.

Åbn task manager ved hjælp af CMD

En anden måde at åbne opgavehåndteringen på er at bruge CMD funktion. Takket være denne funktion er det muligt at køre næsten enhver applikation på systemet.

Du kan få adgang til CMD på flere måder, den første og nemmeste er at skrive "Cmd" i startmenuen. Når appen vises, skal du bare trykke på den for at åbne den.

Når den er åbnet, vises Windows-kommandokonsollen. I konsoltype "opgavegr" og tryk på Enter for at åbne opgavehåndteringen.

Åbn opgavehåndtering fra proceslinjen

Måske er den nemmeste måde at åbne opgavehåndteringen ved at bruge proceslinjen. Vi kan opnå dette med et meget simpelt lille trick, som vi får adgang til efter at have tilpasset Windows Task Manager korrekt. Den første ting at gøre er at åbne opgavehåndteringen med en af ​​metoderne illustreret tidligere.

Når du har åbnet opgavehåndteringen, skal du bare finde den på proceslinjen i Windows. Højreklik derefter på admin-ikonet og vælg indstillingen "Fastgør til proceslinjen" .

Ved at bruge denne metode skal du blot klikke på admin-ikonet for at åbne. Dette er normalt den mest behagelige metode til at åbne Jobliste, anbefales især til brugere, der konstant bruger dette værktøj.

Hvis du på den anden side vil fjerne administratoren, skal du vide, hvordan du fjerner ikoner, der er fastgjort til Windows-proceslinjen. Uanset hvad, så er det et meget funktionelt trick.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up