Sådan rettes fejl 0xd000000d i Windows 10 Store - nemt og hurtigt

Normalt, når vi bruger Windows 10-butikken, finder vi fejl 0xd000000d, som kan opstå med internetforbindelsesproblemer, der påvirker systemets funktion. Vi anbefaler, at du læser denne artikel, som du vil lære hvordan man løser fejl 0xd000000d i Windows 10 butik - nemt og hurtigt

Indeks
 1. Hvad er fejl 0xd000000d?
  1. Årsager til fejlen "0xd000000d".
 2. Sådan rettes fejl 0xd000000d i Windows 10 Store - hurtigt og nemt
  1. Fejlfind registreringsfejl i Windows
  2. Download og installer CCleaner-værktøjet
  3. Brug Windows PowerShell-værktøjet
  4. Brug en anden kommando i Windows PowerShell
  5. Få adgang til fejlfindingen
  6. Brug fejlfindingen

Hvad er fejl 0xd000000d?

0xd000000d er en fejlkode, der opstår, når Windows Update bliver ved med at søge efter opdateringer, så der er en fejl i opdatering af operativsystemet . Derfor anbefales det at følge Windows Store reparations- og gendannelsesprocessen.

Årsager til fejlen "0xd000000d".

Fejl 0xd000000d kan opstå af forskellige årsager. En af årsagerne til denne fejl refererer til forkert konfiguration eller tilstedeværelsen af ​​nogle uregelmæssige elementer i systemet.

Også fejl 0xd000000d kan opstå under ufuldstændig installation af et program eller hvornår systemopdatering kan ikke gennemføres med succes på grund af fejl i Windows Store på grund af ufuldstændige downloads.

Sådan rettes fejl 0xd000000d i Windows 10 Store - hurtigt og nemt

Hvis du nemt og hurtigt vil rette fejl 0xd000000d i Windows 10-butik, skal du følge en procedure trin for trin som forklaret nedenfor.

Fejlfind registreringsfejl i Windows

Først og fremmest er det bydende nødvendigt løse fejl i registre Windows. For at gøre dette kan du bruge et meget nyttigt værktøj kaldet CCleaner. CCleaner giver dig mulighed for at analysere disken for at finde mulige fejl i Windows-elementer, og derefter kan du anvende rettelserne til indtastningerne hurtigt og nemt.

Download og installer CCleaner-værktøjet

At bruge et værktøj reparation af registreringsdatabasen , naviger til CCleaner-webstedet, og du vil finde installationspakken der. Klik på knappen "Gratis download", og vent på, at en .exe-fil downloades. Når overførslen er fuldført, skal du køre filen og følge guidens trin, indtil installationen er fuldført.

Brug Windows PowerShell-værktøjet

Du kan løse fejl 0xd000000d i Windows 10 Store ved at gå til Windows Finder og skrive powershell. Hvis søgemaskinen ikke virker, skal du sørge for at aktivere søgetilstand. Højreklik på applikationen og vælg "Kør som administrator". Du vil se et blåt vindue, hvor du kan indtaste en række kommandoer.

Indtast derefter wsreset-kommandoen og tryk på "Enter"-tasten. Vent et par sekunder, mens Windows 10 Store genstarter. Dette vil løse 0xd000000d-fejlen i Windows Store hurtigt og meget nemt.

Brug en anden kommando i Windows PowerShell

I det tilfælde hvor kommandoen wsreset ikke var i stand til at løse fejlen 0xd000000d i Windows 10-butikken, skal du gå tilbage til Windows PowerShell ved at følge de trin, vi forklarede tidligere. Indtast derefter følgende kommandolinje: Get-Appxpackage -Allusers. Tryk på "Enter"-tasten for at geninstallere butikken i Windows.

Vent et par sekunder på, at processen er fuldført, og genstart computeren, indtil de nødvendige ændringer træder i kraft.

Få adgang til fejlfindingen

Hvis ovenstående muligheder ikke var effektive til at løse Windows 10 butiksfejl 0xd000000d, kan du drage fordel af fejlfindingsværktøj Windows. For at gøre dette skal du indtaste systemsøgemaskinen "Kontrolpanel". Klik på applikationen og vent på, at de tilgængelige muligheder vises.

Øverst i grænsefladen finder du en søgemaskine. Der, skriv løse og fra de viste muligheder, vælg "Find og ret problemer".

Brug fejlfindingen

I søgemaskinen til Windows-fejlfinding-grænsefladen skal du skrive "Windows Store-løsning" . Du vil se "Windows Store apps" i søgeresultaterne. Klik på den og tryk på knappen "Næste" og vent på, at systemet løser fejlen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up