Løsning: Hvorfor er min Smart TV-skærm nedtonet eller nedtonet? Hvordan kan jeg øge lysstyrken

Teknologi erobrer alle aspekter af vores liv, hvilket gør det til en didaktisk, harmonisk og praktisk oplevelse. det TV, som et øveemne i hjemmet , er blevet afsat, er ikke længere en passiv enhed, der sender og transmitterer det signal, den modtager. Nu er det blevet et element af kunstig intelligens, en Smart. Det er ikke underligt, at folk ønsker at forvandle det gamle TV til et Smart.

Denne søgning fører til hastværket med at downloade og installere Google Play Butik på Smart TV, for download de ønskede applikationer og værktøjer , eller kun for at installere HBO på Smart TV , vil det være en del af den behagelige oplevelsesproces på denne computer. Men det kan ske, at den glædelige oplevelse bliver afbrudt af en uventet handling.

Vi taler om tab af lysstyrke på skærmen på Smart TV . Hvor selv en simpel handling som at downloade Google Chrome kan blive til et frygteligt ubehag og en nedslående oplevelse, der sænker moralen. Derfor finder vi en praktisk løsning til dig.

Indeks
  1. Hvorfor dæmpes eller dæmpes mit Smart TV-skærm?
    1. Sådan repareres svagt lys
    2. Svagt lys er ikke et problem
  2. Hvordan øger man lysstyrken på Smart TV-skærmen?

Hvorfor dæmpes eller dæmpes mit Smart TV-skærm?

I dette afsnit skal vi behandle et noget kritisk problem for øret, det er et evt stort problem med Smart TV. Derfor vil vi bruge et øjeblik på at tale om det, før vi kommer til den generelle eller overordnede årsag til årsagen til svagt lys.

Sådan repareres svagt lys

Teknologi er noget ekstremt komplekst, det simple faktum for at kunne se et billede gennem en skærm gør denne akt til en stor teknologisk begivenhed. Men smart-tv er meget mere komplekse end som så. Inde i sig selv rummer de et uendeligt antal indbyrdes forbundne komponenter og forbindelser, der gør deres funktion mulig. Og nogle kan mislykkes.

Hvis den interne skærms lysstyrkeindstillinger og alle de tilsvarende indstillinger for skærmen og dens detaljer er allerede blevet kontrolleret, er det tid til at tænke på et problem. Det vil sige i et muligt scenarie, hvor noget inde i Smart TV'et er galt. Hun arbejder efter strenge processer af kredsløb og sammenfiltrede links, der gør alt muligt.

Det kan ske, at nogle interne komponenter køre med halv kapacitet på grund af et problem, der kun vil være synligt indefra. Det kan være en polarisering af CRT-filamenterne eller en fejl i et af videokredsløbene. Eller en simpel ændring af ABL, som ikke er andet end den enhed, der regulerer lysstyrken.

I dette tilfælde kan det kun analyseres eller repareres af en person, der er velbevandret i sagen. Det værste i disse tilfælde ville være at forsøge at gøre det af brugeren, hvis han mangler viden. Dette vil kun forlænge eller gøre problemet permanent. Han anbefales derfor at tilkalde en tekniker.

Svagt lys er ikke et problem

Lad os nu komme til det generelle omfang, f.eks Smart TV er en følsom enhed kan det blive påvirket af flere elementer, der konfigurerer dets interne programmering eller indstillinger, for at tilpasse sig enhver handling, der anmodes om, såsom når du tilslutter et spil eller element for at afslutte og frakobler det forkert.

Det betyder, at de særlige konfigurationer bevares til det sidst anmodede krav, og en af ​​dem kan være svagt lys. Dette løses nemt. Nu er det også muligt, at en pludselig spændingsændring har tvang Smart TV'et til at reducere lysstyrken og at indstillingerne har gemt denne standardhandling for at forlade den uændret. Uanset hvad, er der løsninger.

Hvordan øger man lysstyrken på Smart TV-skærmen?

Dette vil afhænge af årsagen til tilstanden, hvorfor det foregående afsnit er så vigtigt. Hvis det er et problem med de interne elementer, det er bedre at ringe til en tekniker hvem kan sikkert verificere beskyttelsen af ​​udstyret; dette har udtømt de interne konfigurationsmekanismer.

Hvis vi går til interne parametre eller konfigurationer , kan du redigere de elementer, der er relateret til skærmens synlighed. Hvis det ikke virker, skal du vende tilbage til fabriksindstillingerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up