Sådan konverteres ODS-fil til XLS online gratis

Det ODS filer , i en nøddeskal, er regneark, som er i OpenDocument-format, som består af en filtype; oprettet på en særlig måde for at give en anderledes gratis alternativ og også universel for formater, hvis direkte oprindelse er Microsoft, såsom Excels XLS og XLSX.

Generelt kan disse filer ændres og læses, takket være en lang række software, bl.a LibreOffice og OpenOffice som er to produktivitetspakker, der fungerer gratis og også med open source, at det er kompatibelt med Windows, macOS og Linux, selvom disse systemer er forskellige.

Hvis du vil vide lidt mere om dette emne, så du kan implementere det med forskellige filtyper og komme dig ud af nogle problemer, skal du bare fortsætte med at læse denne artikel.

Indeks
  1. LibreOffice, ideel til Windows, Mac og Linux
  2. Brug af Microsoft Excel på Windows og Mac

LibreOffice, ideel til Windows, Mac og Linux

regneark ODS er dokumenter oprettet for at balancere Microsofts lukkede standarder. På internettet har vi OpenOffice, som kører under en kodeproduktivitetspakke.

Som også er åben og giver sine brugere mulighed for at gøre næsten hvad som helst, da det fungerer på samme måde som Microsoft Office gør.

Det er kompatibelt med de vigtigste operativsystemer, da det desuden blev født for nylig, som en version baseret på Open Office. Det er dog vigtigt at bemærke, at det indeholder forskellige ekstra funktioner, så dets udvikling er mere aktiv.

For at bruge dette værktøj som en filkonverter ODS til XLS , er det nødvendigt at downloade programmet på din computer først og derefter starte filtransformationen. Du kan finde applikationen på internettet og downloade den direkte fra dens officielle hjemmeside, så du ikke har noget problem med at installere den.

Nu, hvis du allerede har filen, så start med at åbne regnearket, som er i formatet ODS og når programmet er startet, skal du fortsætte med at vælge "gem som" muligheden, der vises i filmenuen.

Du vil se, at der åbnes et vindue, hvor du skal vælge Microsoft Excel 97/2000/XP/2003 element (.xls) som er direkte i rullemenuen for at vælge outputfiltypen.

Det er her du skal angive den mappe, du vil eksportere dokumentet i, og klikke på knappen "Gem", hvormed du kan fuldføre handlingen.

Brug af Microsoft Excel på Windows og Mac

Hvis du har en kopi af Microsoft Office på din computer fra 2007 SP2, derfra kan du åbne regneark ODS og på samme måde kan du eksportere til XLS eller XLSX hvis du ønsker det.

Det er dog vigtigt at fremhæve det faktum, at med nogle dokumenter, som kan være lidt mere omstændelige, kan konverteringen være en smule ubelejlig eller, hvis det ikke er tilfældet, give kompatibilitetsproblemer.

For at starte skal du åbne Excel og derefter klikke på knappen Filer, som er placeret til højre i den øverste venstre sektion; der skal du vælge det åbne element i menuen.

Det er her du finder "Gennemse" knap, for at konfigurere muligheden » Alle filerne (*. *) » Hvad du vil se i rullemenuen nederst til højre; Der skal du gå videre til valget af dokumentet ODS det du vil åbne.

Når du er færdig, skal du fortsætte med at klikke på fil-knappen og derefter vælge elementet "Gem som" og tilsvarende, i den øverste sektion, adgang "Gennemse", sæt derefter indstillingen " Excel 97-2003 projektmappe »Som du vil se i menuen.

Som sidste trin skal du vælge den mappe, hvor du skal gemme filen, og klikke på knappen "Optage" for at fuldføre hele operationen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up